A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Borkiöntő lassú (vékony)
Bruttó 15 490 Ft

Borkiöntő lassú (vékony)

Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
Vacu Vin Borkiöntő lassú vékony
.

Ízlelje meg a borkóstolás új dimenzióját a Vacu Vin lassú borkiöntővel! A szabadalmaztatott Vacu Vin borkiöntő, lassú kialakításának köszönhetően minimalizálja az oxigén hozzáadást borkiöntés közben, alulról egyenletesen tölti meg a poharat, így egyedülálló bor ízérzetet kelt. Prémium borászati eszköz, ami hozzásegíti a minőségi borfogyasztáshoz! Díszdobozban kerül kiszállításra.

Anyag
Fém, Műanyag, Üveg
Szín
Fekete, Fém
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Ajándék
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960711
Várható kiszállítás
2024.04.26
Raktáron :  5 db
Bruttó 15 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szeretné a bor felszolgálást és fogyasztást magasabb szintre emelni? Használja az innovatív borászati kiegészítő termékünket, a Vacu Vin lassú borkiöntőt.

Használatával minden helyzetben profin tud felszolgálni bármilyen üveg bort. Egyrészt csökkenti az oxigén hozzáadást borkiöntés közben, másrészt pedig lassan, egyenletesen tölti meg a poharat, hogy fogyasztás közben érezze minden ízét és zamatát a bornak. A Vacu Vin lassú borkiöntő biztos illeszkedésének és tartásának köszönhetően biztonságos borkiöntést nyújt Önnek. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin lassú borkiöntő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A Borkiöntő lassú (vékony) alkalmazása

A Vacu Vin borkiöntő lassú könnyen kezelhető és az innovatív kialakításának köszönhetően egyedülálló bor ízérzetet kelt!

Hogyan használja a borkiöntő lassú (vékony) terméket? 

Helyezze a borkiöntőt a borosüvegbe, és óvatosan döntse az üveget, így lassan tölteni fogja a bort a pohárba, egyenesen az üveg aljából. Kiöntés közben a poharat pedig alulról felfelé tölti meg lassan, egyenletesen, minimális oxigén hozzáadással, hogy megmaradjon fogyasztás alatt a bor minden zamata. Tartsa a kifolyót közel az aljához, és látni fogja, hogy a bor folyamatosan emelkedik a poharába. A Vacu Vin lassú borkiöntő alkalmas minden állóborhoz: vörös, fehér és rozé borhoz egyaránt. A Vacu Vin lassú borkiöntő kiváló minőségű, anyaga hosszú élettartamú, rendkívül tartós, és kézi tisztítása ajánlott.

Szállítás

A Vacu Vin lassú borkiöntő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

 

A Borkiöntő lassú (vékony) egyedülálló bor ízérzetet kelt. Ez az innovatív borászati kiegészítő segít felfedezni a borkóstolás új dimenzióit. Alkalmas minden állóborhoz: vörös, fehér és rozé borhoz egyaránt. 

Helyezze a boröntőt borosüvegbe, és óvatosan döntse az üveget, így lassan tölteni fogja a bort a pohárba, egyenesen az üveg áljából és a poharat pedig alulról felfelé tölti meg egyenletesen. Tartsa a kifolyót közel az aljához, és látni fogja, hogy a bor folyamatosan emelkedik a poharába. 

  • Egyedülálló bor ízérzetet kelt
  • Minimalizálja az oxigén hozzáadást töltés közben
  • Díszdobozban
  • Ez a boröntő alkalmas vörös, fehér és rozé borokhoz
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot
  • Kézi mosás ajánlott

 

A hosszú, vékony egyedülálló bor ízérzetet kelt. A szabadalmaztatott kialakítás minimalizálja az oxigén hozzáadást borkiöntés közben. Ez a prémium borászati eszköz segít felfedezni a borkóstolás új dimenzióit.  Alkalmas minden állóborhoz: vörös, fehér és rozéhoz egyaránt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960711
Tömeg
350 g/db
Borkiöntő lassú (vékony) használata

A Vacu Vin lassú borkiöntőjének használatához nem kell mást tennie, mint ráhelyezni azt a borosüvegre, majd óvatosan megdönteni a palackot. Ezzel lassan fogja tudni felszolgálni a pohárba az italt, egyenesen az üveg legalájáról. A kiöntés közben a pohárat alulról felfelé, nagyon lassan és egyenletesen tudja megtölteni, így minimális oxigén kerül az alkoholba

Az alkalmazás során tartsa a kifolyót közel az aljához, ez segít, hogy lássa, ahogy a bor folyamatosan emelkedik a pohárban. A prémium kiegészítő alkalmas minden állóborhoz, vöröshöz, fehérhez, illetve rozéhoz egyaránt. A minőségi anyagának köszönhetően rendkívül tartós, azonban kizárólag kézi tisztítással tartható higiénikusan. 

Csomagajánlatok
Hasonló termékek