A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Borzáró üvegzáró dugó 2 db-os fekete
Borzáró üvegzáró dugó 2 db-os fekete
Bruttó 2 590 Ft

Borzáró üvegzáró dugó 2 db-os fekete

Borzáró üvegzáró dugó 2 db-os fekete
Borzáró üvegzáró dugó 2 db-os fekete
Borzáró üvegzáró dugó 2 db-os fekete
Borzáró üvegzáró dugó 2 db-os fekete
Borzáró dugó 2 db-os használata

A Vacu Vin prémium borzáró dugója egy remekül és praktikusan használható termék. Alkalmazásához egyszerűen tegye a dugót a már nyitott palackba. Amikor tölteni kíván belőle, akkor a gyűrű kialakításának köszönhetően, könnyedén el tudja távolítani a borzáró dugót a palackból. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszolgálást. 

A frissesség megőrzése érdekében, helyezze vissza minden használat tuán, így a bor tovább tárolja minden zamatát. Tisztítása mosogatógépben is lehetséges. 

Ismerős lehet a helyzet sokak számára, mikor egy rendezvény után megmaradt boros üvegeket kénytelenek vagyunk tárolni ilyen-olyan módon, majd muszáj megválni tőle, mert oxidálódik és nem fogyasztható többé. Ennek a problémának a megoldására született meg a borzáró dugó, aminek a tetején kialakított gyűrűnek köszönhetően könnyedén kiszedhető az üvegből.

Zárja le gyorsan a kibontott bort. Könnyen kihúzható az üvegből a dugó tetején található gyűrű meghúzásával.

Anyag
Gumi
Szín
Fekete, Barna, Szürke
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor tárolás, Tárolás
Logózható
Nem
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960631
Várható kiszállítás
2024.04.18
Raktáron :  95 db
Bruttó 2 590 Ft
Egységár: Bruttó 1 295 Ft/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin borzáró dugó egyedi kivitelezésének köszönhetően. A Vacu Vin borzáró dugó használatával megóvja a bort az oxidálástól. 

A borzáró dugó ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, kényelmes használatot és tárolást biztosít. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően hosszú élettartamú, rendkívül tartós termék, és mosogatógépben is mosható.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin borzáró dugó termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A Borzáró dugó 2 db-os alkalmazása

A Vacu Vin borzáró dugó méretét tekintve kényelmesen tárolható és könnyedén alkalmazható. Többszöri felhasználásra is alkalmas.

Hogyan használja a Borzáró dugó 2 db-os terméket? 

A borzáró dugót helyezze a már kinyitott palackba. Amikor szeretne tölteni az üvegből, a gyűrű kialakításnak köszönhetően könnyedén ki tudja húzni a borzáró dugót a palackból, és tölteni az üvegből. Helyezze vissza minden használat után, hogy a bor megőrizze zamatát és frissességét.

Szállítás

A Vacu Vin borzáró dugó terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

A Vacu Vin palack és borzáró dugókkal visszazárhatja a kinyitott üveg bort. Kialakítás megkönnyíti a dugó kihúzását a borosüvegből. A borzáró dugó ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, kényelmes használatot és tárolást biztosít. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően hosszú élettartamú, rendkívül tartós termék, és mosogatógépben is mosható.


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960631
Tömeg
50 g/db