Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Dugóhúzó Wing Elegant
Dugóhúzó Wing Elegant
4 290 Ft

Dugóhúzó Wing Elegant

Dugóhúzó Wing Elegant
Dugóhúzó Wing Elegant
Dugóhúzó Wing Elegant

Okozott már gondot Önnek otthon egy palack bor kinyitása?

A dugók egyre erősebbek, ráadásul nem mindenki gondol olyan alapvető felszerelésre a konyhában, mint például egy elegant wing dugóhúzó. A rendkívül erős és minőségi karokkal ellátott Vacu Vin termék  bárki számára megkönnyítheti a palack kinyitását. A praktikus prémium boros eszköz akár mindennapi használatra is alkalmas, így érdemes még ma beszerezni egyet. Nincs háztartás ugyanis egy ilyen minőségi szárnyas dugóhúzó nélkül. Az igényes kialakításnak köszönhetően pedig bármely otthonban megállja a helyét.

Anyag
Fém
Szín
Fém, Barna
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók, Nyitás
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960623
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  10 db
4 290 Ft
Részletek

Amennyiben Önnel is fordult már elő, hogy nem sikerült kinyitnia az otthon található borosüveget, akkor ne is menjen tovább. A Vacu Vin wing elegant dugóhúzójának ugyanis minden háztartásban ott a helye. A szárnyas változat rendkívül elegáns darabja lehet a lakásának. A prémium és erős nyitó bármilyen alkalomra és bármilyen helyzetben hasznos kiegészítő, ami ráadásul karmechanizmussal működik. 

A használatához csupán annyit kell tennie, hogy a fólia eltávolítása után a dugóhúzót az üvegre helyezi, majd erős fogással tartva elkezdi becsavarni azt a parafába. Ezt addig kell csinálni, amíg a karok ki nem nyílnak. Ezek teszik ugyanis lehetővé, hogy könnyedén ki tudja nyitni az üveget anélkül, hogy megsértené a dugót. A rendkívül hatékony konyhai kellék lehetőséget ad, hogy a borfa parafát folyamatos, sima és függőleges mozdulattal vehesse ki a helyéről. A barázdált típus ráadásul könnyedén belemegy minden természetes, illetve szintetikus dugóba egyaránt. 

Az ergonomikus és kompakt dugóhúzó szállítása és tárolása is könnyedén lehetséges, hiszen csak igen kicsit helyet foglal el az otthonában. Amennyiben borkedvelő barátját lepné meg egy aprósággal, akkor is jó megoldás ez a gyártmány, aminek színe fém és barna, így bárki számára rendkívül elegáns meglepetés lehet.

Erős, minőségi karokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik egy üveg bor kinyitását. Praktikus dugóhúzó akár mindennapi használatra. Nem háztartás a háztartás egy ilyen szárnyas dugóhúzó nélkül. 

A Vacu Vin szárnyas dugóhúzó elegáns és erős palacknyitó minden alkalomra és minden helyzetre. A szárnyas modell karmechanizmussal működik. A borosüveg fólia eltávolítása után helyezze a dugóhúzót a borosüvegre, tartsa erős fogással, és csavarja be a parafába, amíg a szárnyas karok ki nem nyílnak. A masszív karok lehetővé teszik, hogy könnyedén kinyisson egy üveg bort anélkül, hogy megsértené a dugót. A rendkívül hatékony dugóhúzó rendszer lehetővé teszi, hogy bármilyen borfa parafát (hosszától függetlenül) folyamatos, sima, függőleges mozdulattal nyithasson ki. A barázdált dugóhúzó könnyedén beleforog minden természetes vagy szintetikus dugóba, és megkönnyíti a borosüvegek kinyitását. A Vacu Vin szárnyas dugóhúzó elegáns, ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a szállítást, a használatot és a tárolást.

Adatok
Cikkszám
8960623
Tömeg
280 g/db
Hasonló termékek