Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vákuumdugó borzárhoz 3 db-os színes
Vákuumdugó borzárhoz 3 db-os színes
4 090 Ft

Vákuumdugó borzárhoz 3 db-os színes

Vákuumdugó borzárhoz 3 db-os színes
Vákuumdugó borzárhoz 3 db-os színes
Vákuumdugó borzárhoz 3 db-os színes

A nyitott borosüvegeket 10 napig megőrzi vákuummal a Vacu Vin vákuumdugóval. A bordugók újra felhasználhatók és mosogatógépben moshatók.

Okozott már gondot az Ön számára, hogy a nyitott borosüvegben még maradt egy kis ital, amit nem tudott azonnal elfogyasztani? Akkor jó megoldást jelenthet egy vákuumdugó borzárhoz 3 db-os színes kivitelben. Ennek köszönhetően az alkohol további tíz napig tudja megőrizni a frissességét. A webáruházunkban kapható bordugók nagy előnye, hogy újra lehet őket használni, ráadásul még a tisztításával sem kell foglalkozni. Egyszerűen helyezze őket a mosogatógépbe és már kész is.

Összes Vacu Vin vákuumpumpa és dugó itt

Anyag
Szilikon, Gumi
Szín
Színes
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók, Bor tárolás
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960464
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  72 db
4 090 Ft
Egységár: 1 363 Ft/db
Részletek

Mindenkivel előfordult már, hogy felbontott egy palack bort, amit végül nem tudott rögtön meginni. Ahhoz azonban, hogy még napok múlva is friss maradhasson, nem elég csak a hűtőbe tenni azt. Remek megoldást nyújthat viszont a vákuumdugó borzárhoz 3 db-os színes kivitelben, amely megóvja az italt az oxidációtól. A vákuumpumpa és a vákuumdugó megvédi a bort, így akár tíz nap múlva is fogyaszthatóvá teszi azt. A levegőt az előbbi segítségével vonhatja ki a palackból, majd pedig az újrahasználható gumival tudja azt lezárni. 

A használathoz egyszerűen helyezze az üvegbe a dugót és kezdje el pumpálni, amíg nem hallja azt a bizonyos kattanást. Ez jelzi majd az Ön számára, hogy sikerült elérnie a megfelelő vákuumszintet, tehát légmentesen lezárta az üveget. Ezt követően tegye nyugodtan hűtőbe és vegye elő, amikor éppen megkíván egy pohár italt. A pumpa alkalmas minden nem habzó borhoz. 

A szilikonból és gumiból gyártott típus egyedi színes kivitelt kapott. Az árnyalatok között lila, rózsaszín és kék is található, így akár cserélgetni is tudja azokat. Válassza nyugodtan ajándékba is, hiszen remek kiegészítője lehet egy meglepetés csomagnak. Tegyen mellé egy minőségi bort, így már garantált lesz a siker.

 

A boros vákuumpumpa és vákuumdugóval megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól, és tíz napig élvezheti annak friss ízét. A vákuumpumpával tudja kiszívni a levegőt a kinyitott borosüvegből, és tudja lezárni az újrahasználható gumiból készült vákuumdugóval. Helyezze bele az üvegbe vákuumdugót a szűk keresztmetszetbe, és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet, és légmentesen lezárta az üveget. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin vákuumpumpa és dugó használatával
  • A vákuumdugó mosogatógépben mosható
  • A vákuumpumpa minden nem habzó borhoz alkalmas

 

Összes Vacu Vin vákuumpumpa és dugó itt

Adatok
Cikkszám
8960464
Tömeg
60 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek