A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés

Borászati kellék

Egy finom bor társasága exclusive időtöltést biztosít, melyben elengedhetetlenek a megfelelő eszközök, hogy az élmény valóban tökéletes legyen. A borkóstolás üdítő lehetősége most az otthonába költözhet a VacuVin segítségével, mely most az Ön borászati szakértője lesz és elkalauzolja a borászati kellékek világába. 

Eszközök széles választéka várja palettánkon, hogy a nyitás (dugóhúzók), zárás, hűtés (borhűtő mandzsettával), tárolás vákuumdugóval és vákuumpumpával és töltés (borkiöntők és levegőztetők) megoldása is szakszerű legyen. Kisebb és nagyobb szettek, ajándék készletek is megtalálhatóak a kollekcióban, így akár szeretteit is meglepheti, bármikor.  Legyen az egy csendes este, egy romantikus vacsora vagy éppen egy ünnepi alkalom, a VacuVin termékeinek használata remek döntés lesz! 

„Egy pohár jó bor mellett hamar megértik egymást az emberek.” (Herczeg Ferenc)

Tartsa meg hosszabb ideig borának ízét azáltal, hogy vákuumban tartja. Nyitás, töltés, zárás és tárolás megoldva. A pumpával kiszívja a levegőt egy kinyitott palackból és visszazárja, hogy bármikor élvezhesse a bor eredeti ízét.
Kisebb szettek és ajándék készletek is megtalálhatóak a kollekcióban, aminek köszönhetően akár egy rokonát vagy barátját is meglepheti egy ilyen különlegességgel. 

Nézzen körül a Vacu Vin borászati szekcióban!

Időről-időre szükségét érezheti, hogy felfrissítse a konyháját pár minőségi borászati kiegészítővel. Ezek lehetnek kisebb vagy nagyobb termékek, esetleg mutatós modellek, amik nemcsak hasznosak, hanem még dizájnosak is. A lényeg, hogy mindenképpen tartós anyagból készüljenek, hiszen az italokat kedvelők számára fontos, hogy prémium kellékeket tartsanak otthon. A minőségi konyhai kellékeknek köszönhetően azonban olyan eszközök tulajdonosa lehet, amelyek minden igényét kiszolgálják. 

Kiegészítők otthoni borozáshoz

Biztosan Ön is szeret finom borokat kóstolni az otthonában vagy vendégségben. Legyen szó egy vacsoráról a partnerével, esetleg vendégvárásról, rendkívül fontos, hogy minőségi alkoholokat tudjon felszolgálni. Ehhez azonban boros kiegészítőkre is szüksége lesz, amelyekkel megkönnyítheti a saját maga, illetve a vendégek életét egyaránt. Nemcsak a palack kinyitásához, hanem a töltéshez, illetve a tároláshoz is rendelkezésre áll pár olyan konyhai kellék, ami hasznos lehet a mindennapi borozás során. Tartson házi borkóstolót, amihez társítson pár kellemes sajtot, annak érdekében, hogy a vendégeket garantáltan lenyűgözhesse. Ehhez jól jöhet pár hasznos konyhai kiegészítői is, mint például a sajtreszelő, illetve a hámozóval kiegészített típus

A borászati kiegészítők kínálata

A Vacu Vin webáruházában kapható prémium kiegészítők között számos apróságot találhat, amire biztosan azonnal le akar majd csapni. Legyen szó dizájnos dugóhúzókról, borhűtőkről vagy akár szettekben kapható típusokról egyaránt. Ahhoz, hogy a maradék alkoholt frissen tudja tartani, mindenképpen szüksége lesz vákuumpumpára és dugókra, amiknek köszönhetően akár tíz nap múlva is ugyanolyan aromás szeszt fogyaszthat. Választhat gyűrűs bordugót, színes változatot, de még hat darabos fekete szettet is egyaránt. Szóba jöhet továbbá a vákuumdugó és borkiöntő, amelynek köszönhetően csepegtetés nélkül kínálhat fel bármilyen boros italt.

Emellett kiváló választást jelenthetnek a Vacu Vin legújabb fejlesztésű loop vákuumpumpái és -dugói, amelyek négy színben kaphatóak. A 4 db-os dugó szett pedig további lehetőséget ad arra, hogy minőségi módon tárolhassa kedvenc üveg borát. Újrahasznosított műanyagból készültek, ami azt jelenti, hogy a Vacu Vin előtérbe helyezte a környezettudatos gyártási megoldásokat.

A felszolgáláshoz pedig mindenképpen szerezzen be borkiöntőt és levegőztetőt, így egy csepp ital sem vész majd kárba. Ahhoz, hogy esztétikusan tölthesse ki a vendégeknek az italt és persze a fehér terítő se legyen foltos, hasznos boros kiegészítő lehet ez a cseppmentes borkiöntő. Nemcsak a praktikussága vitathatatlan, hanem az elegáns kinézete is. Amennyiben pedig elegáns és különleges módon szolgálna fel bort, akkor válassza a Vacu Vin minőségi dekantáló kancsóját. A forgó termék lehetőséget kínál arra, hogy az ital minden aromája felszabaduljon, ezáltal garantáltan tökéletes ízélményben lehet részünk. Ez a kiegészítő azonban nemcsak a praktikussága miatt remek boros kellék, hanem a különleges megjelenése miatt is. A kancsó ugyanis parafa alappal készült, amihez egy kristályüveg tároló tartozik. Aki kicsit is érdeklődik tehát a gasztronómia iránt, annak garantáltan szüksége lesz pár prémium borászati termékre. 

Fontos megjegyeznünk, hogy a választékunkban található változatok bármelyike remek meglepetés lehet családtagja, rokona, esetleg barátja számára. Egy boros kiegészítőkkel teli ajándékcsomag születésnapra, karácsonyra és évfordulóra is remek választás lehet. Nézzen körbe még ma és válasszon egy minőségi Vacu Vin borászati és konyhai kiegészítőt.

A tökéletes bor elkészítése érdekében a megfelelő borászati kiegészítőkre van szükség. A dugók és dugótárolók megóvják a bor minőségét, a vákuumos palackzárási készletek pedig hosszabb frissességet biztosítanak a boroknak. A dekantálók és borosüveg nyitók segítenek a borok szervírozásában és fogyasztásában, a borhűtők pedig gondoskodnak a megfelelő hőmérsékleten tartásról. Azonban nem csak a praktikus, hanem az esztétikus megjelenés is fontos, így kínálatunkban számos dizájn termék is megtalálható. Minden termékünk minőségi alapanyagokból készül, és megfelel a borászati ipar által előírt szabványoknak. Tekintse meg a borászati kiegészítők széles választékát a webáruházunkban, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!