A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Koktél spirál szűrő inox
Koktél spirál szűrő inox
Bruttó 4 090 Ft

Koktél spirál szűrő inox

Vacu Vin Koktél spirál szűrő inox
Vacu Vin Koktél spirál szűrő inox
Vacu Vin Koktél spirál szűrő inox
Vacu Vin Koktél spirál szűrő inox
Vacu Vin Koktél spirál szűrő inox
Vacu Vin Koktél spirál szűrő inox
Vacu Vin Koktél spirál szűrő inox
.
.

A koktél készítés szerelmeseinek nélkülözhetetlen kelléke a rozsdamentes (inox) koktél spirál szűrő eszköz.

Legyen szó mentáról, narancsról, citromról, a Vacu Vin koktél spirál szűrője lehetővé teszi az összetevők kiszűrését a koktélból az ital kiöntésekor. Koktét spirál szűrő a profi és hobbi koktél készítőknek egyaránt. Fontos és praktikus kiegészítője a koktélshakernek. Lehetővé teszi az összetevők kiszűrését a koktélből az ital kiöntésekor. 

Anyag
Fém
Szín
Fém
Termékkör
Koktél
Kategória (Alkategória)
Koktél, Party
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960635
Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron :  12 db
Bruttó 4 090 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Készítse el kedvenc koktéljait ezzel a koktél spirál szűrőnek a segítségével. Szűrje le az összetevőket koktélkészítés közben, hogy már csak az elkészített italt kelljen elfogyasztani. 

Fontos és praktikus kiegészítője a koktélshakernek. Alkalmas a koktél spirál szűrő a profi és hobbi koktél készítőknek egyaránt. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin koktél spirál szűrő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A rozsdamentes koktél spirál szűrő működése

A Vacu Vin koktél spirál szűrő elegáns kivitelezésű, méretét tekintve kényelmesen tárolható és könnyedén alkalmazható. Többszöri felhasználásra is alkalmas.

Hogyan használja az inox Koktél spirál szűrőt? 

Készítse el kedvenc koktéljait a Vacu Vin Koktél spirál termékünkkel. Helyezze a pohárba az összepréselni kívánt hozzávalókat és erős nyomásokkal őrölje össze azokat. Töltéskor helyezze a sheakerre vagy pohárra koktél spirál szűrőt és fogyassza el kedvenc italát.

Szállítás

A Vacu Vin koktél spirál szűrő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

A rugalmas spirál alkalmassá teszi bármilyen koktél shakerrel kombinálva. Készítse el kedvenc koktéljait!


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960635
Tömeg
100 g/db
A rozsdamentes koktél spirál szűrő használata

A Vacu Vin rozsdamentes koktél spirál szűrő használata nagyon praktikus és hasznos. A minőségi és elegáns termék a mérete miatt könnyen tárolható, többször felhasználható báreszköz. Készítse el otthon kedvenc keverékét a spirál segítségével.

Helyezze azt a pohárba az összepréselni kívánt hozzávalókat, majd erős nyomásokkal őrölje azokat össze. Töltéskor pedig helyezze a shakerre vagy a pohárral és fogyassza a kedvenc italát.