A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Snack jelölő 8 db-os
Bruttó 4 090 Ft 
Bruttó 2 290 Ft
44

Snack jelölő 8 db-os

Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
Vacu Vin Snack jelölő 8 db-os
.
.

Az otthoni tapas party elengedhetetlen kelléke. Házibuliban a higiénia céljával is praktikus kis villák. Mindenki választhat magának a 8 pálcika közül egyet és így nem keverednek a villák. A falatkák jelölése így egyszerű és praktikus egyben. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható és bármikor újra használható. 

8 db-os szett, különböző színű és mintájú kedves figurák a szettben. Szerezze be a készlet erejéig, mert a termék kifutó a Vacu Vin kínálatából. 

Van gyermek a családban? Esetleg csak szereti feldobni az egyes otthon rendezett eseményeket, kerti grillpartikat és születésnapi bulikat?

Akkor a Vacu Vin színes snack jelölője 8 db-os kivitelben az Ön számára is kiváló választás lehet. Nincs ünnep a kis vidám figurák nélkül, amelyek rendkívül jól fel tudják dobni a tálalást és a vendégeket egyaránt. Ennek köszönhetően a vendégek saját maguk választhatják ki, hogy mit is szeretnének fogyasztani. Legyen szó sárga, kék, esetleg zöld mintáról, a nyolc szín segít, hogy senki ne keverje össze az eszközöket.

Anyag
Műanyag, Fém
Szín
Színes
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Tálalás
Cikkszám
8960408
Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron :  30 db
Kifutó
Bruttó 4 090 Ft 
Bruttó 2 290 Ft
Kezdete: 2023.01.25   A készlet erejéig!
Kedvezmény 44
Megtakarítás 1 800 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Snack jelölő 8 db-os használata

Néha nem árt egy kis humort és vidámságot csempészni az otthoni eseményekbe. Ha szeret havi több alkalommal kerti partikat rendezni, esetleg a születésnapok alkalmával az egész rokonság összegyűlik, akkor ne menjen tovább! A Vacu Vin színes kis snack jelölőit 8 db-os kivitelben Önnek találták ki. Ma már nincsen felhőtlen buli a humoros figurák nélkül, aminek segítségével a vendégek maguk dönthetik el mit és mivel fogyasztanak szívesen. A színek és a formák segítenek, hogy az evőeszközök ne keveredjenek egymással. A minőségi konyhai kiegészítőnek hála pedig könnyen rászúrható bármilyen apró falat. 

Snack jelölő 8 db-os tulajdonságai

Használható tapas bulikon, brunchok alkalmával, de akár a gyermek születésnapi zsúrján is egyaránt. Ennek segítségével megkóstolható bármilyen apróra vágott sajt, hozzá felszolgált szőlő, esetleg elfogyasztható vele egy rendkívül finom tortaszelet is egyaránt. 

A nyolc különféle színnel és figurával bármilyen esemény vidámabban telhet. Nagy előnye, hogy minőségi fémből készült, így akár mosogatógépben is mosható. Amennyiben pedig ajándékba vásárolna egy ilyen kis szettet, válasszon mellé a többi prémium konyhai kellékünk közül! Egy gondosan összeállított meglepetés csomaggal ugyanis bárkit könnyedén levehet a lábáról.

Nincs buli a Vacu Vin Snack jelölő nélkül. 8 különböző kis fugurával dobja fel a tálalást és a vendégek maguknak tudnak választani saját alakot. 

A színek és formák segítenek, hogy ne keveredjenek az evőeszközök és könnyen rászurhatják a vendégek az ételt. 

Dobja fel a tapas bulit, a brunchot ezekkel a snack jelölőkkel, így az evőeszközök nem keverednek össze, és mindenkit tudni fogja, hogy melyik az ő jelölője. 

8 különböző szín és figura közül válogathatnak a vendégek, hogy még izgalmasabb legyen a házibuli, tapas-party. 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960408
Tömeg
250 g/db
Snack jelölő 8 db-os használata

A Vacu Vin snack jelölő 8 db-os kivitelben lehetővé teszi, hogy tapas bulikon és brunchok alkalmával, esetleg zsúrokon mindenki tisztában legyen azzal, hogy melyik a saját tányérja. Ennek köszönhetően mindenki megkóstolhatja a kicsire vágott sajtdarabokat, a szőlőt, az epret, bármilyen finomságot, amit megkíván. A termék tisztítható, így sokkal környezetbarátabb, mint az egyszerhasználatos megoldások. 

A nyolc különböző szín használata vonzó lehet a kicsik számára, így bármilyen eseményt vidámmá tehet. Előnye, hogy minőségi anyagból készült, így garantáltan fel tudja azt használni több parti alkalmával. Költséghatékony és környezetbarát.