A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

14

Fokhagymaprés

Fokhagymaprés
Fokhagymaprés
Fokhagymaprés

Ez lesz a kedvenc fokhagymanyomója. Fém, rozsdamentes acélból készült egyedülálló fokhagymaprés, ami még egy lehúzóval is rendelkezik. Ha már megfogja, akkor érezni lehet a minőséget rajta. 

Nehezére esik felaprítani a zöldségeket? Prémium kiegészítőket keres a konyhába, amelyek nemcsak praktikusak, de még jól is mutatnak a helyiségben? Akkor a Vacu Vin fokhagymaprését Önnek találták ki! A designos nyomót fémből és rozsdamentes acélból gyártották, ami egyedülállónak számít ezen a piacon. A termék nagy előnye, hogy a tervezők lehúzóval együtt alkották meg. Már amikor megérinti, akkor érezni fogja a különbséget a többi konyhai kellékhez képest. Érdemes beszereznie egyet a következő főzéshez, hiszen ezzel nagyban megkönnyítheti az életét.

Anyag
Fém, Acél
Szín
Fém, Acél
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Zöldség, Előkészítés
Cikkszám
8960435
Várható kiszállítás
2022.02.01
Nincs raktáron
Kifutó
6 990 Ft
5 990 Ft
Kezdete: 2021.12.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény 14
Megtakarítás 1 000 Ft
Részletek

Rendkívül masszív fémből készült fokhagymaprés egyedi lehúzóval. A készlet erejéig beszerezhető még. 

 

Fokhagymaprés használata

Sokat szorgoskodik a konyhában? Minőségi kiegészítőkre van szüksége a főzések során? Akkor a Vacu Vin fokhagymaprését Önnek tervezték meg! A rendkívül stílusos eszköz rendkívül masszív, teljes egészében fémből és rozsdamentes acélból alkották meg. Az egyedi lehúzóval rendelkező darab nagyban megkönnyítheti a mindennapos főzéseket, hiszen innentől már nem kell időt töltenie a szeleteléssel. 

A fokhagyma sajtolása még soha nem volt ilyen egyszerű és gyors, mint ezzel a prémium darabbal. A használatához csak tegye a fokhagymát az aprócska nyílásba, majd a kar segítségével nyomja át a kis lyukakon keresztül.

Az alkalmazása tehát rendkívül egyszerű, a hagyma bárki számára könnyedén átnyomható. Amennyiben pedig gyömbért szeretne sajtolni, ezzel a konyhai eszközzel még azt is megteheti. Az érdekes dizájnt ergonomikus alakkal egészítették ki, ráadásul még a karbantartása sem igényel nagyobb erőfeszítéseket. 

Szerezzen be Ön is tehát egy prémium nyomót, amivel jóval gyorsabbak lesznek az esti és a hétvégi főzések. Alkalmas továbbá ajándékcsomagba is, hiszen pár apróságot mellé rakva, egy igazán ütős meglepetést adhat át a szerette számára. Nézzen körbe a további minőségi konyhai kellékünk között még ma!

 

Adatok
Cikkszám
8960435
Tömeg
1 kg/db
Hasonló termékek