Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
6 490 Ft

Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum

Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum

Esküvőre keres egy igényes és stílusos kiegészítőt? Esetleg sok vendéget fogad otthon és jó lenne egy eszköz, ami gyorsan és hatékonyan hűti le a felszolgálni kívánt italt?

Akkor a Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsetta platinum kivitelben Önnek készült. A prémium kiegészítő képes bármilyen habzóbort is lehűteni, akár 15 perc alatt, ami aztán az utolsó kortyig megfelelő hőmérsékletű marad. A rugalmas mandzsetta nagy előnye, hogy remekül passzol bármilyen palackra, legyen az 7 decis vagy 1 literes változat. A szigetelő tulajdonságok pedig lehetővé teszik, hogy a palack sokáig felszolgálható maradjon. 

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Platinum
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő, Hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960420
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  5 db
Kivitel
6 490 Ft
Részletek

Igényes és stílusos boros kiegészítőt keres? Prémium minőségű termékre vágyik, aminek segítségével sokkal könnyebben szolgálhatja fel kedvenc üveg italát? A Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsettája platinum kivitelben remek választás lehet az Ön számára. A boros kellék képes akár 15 perc alatt lehűteni bármilyen üveg pezsgőt vagy habzóbort egyaránt. A segítségével ráadásul a palack az utolsó kortyig kellemes hőmérsékletű marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, ráadásul szorosan illeszkedik bármilyen típusú üvegre. 

Használatához csupán annyit kell tennie, hogy legalább hat órán át fagyasztóba teszi azt. Ezzel megfelelő hőfokot teremtve a pezsgőhűtő számára. Innentől már nem érheti meglepetés, ha vendégek toppannak be, hiszen amíg fogadja őket, addig a felszolgálni kívánt ital már el is érte a tökéletes hőmérsékletet. Az elegáns töltésről és tárolásról pedig a platinum árnyalat gondoskodik. A termék jól mutat bármely otthonban, ahol az egyszerűbb stílus uralkodik. 

Érdemes ajándékba is beszerezni egyet, hiszen ezzel biztosan lenyűgözi majd rokonát, barátját, esetleg egy közeli ismerősét. Válasszon hozzá számára egy ízletes és prémium bort is, hogy az ajándékozás igazán örömteli lehessen.

A pezsgőt vagy habzóbort lehűti 15 percen belül, és az utolsó kortyig hűvös marad az ital. A rugalmas hűtőmandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtőmandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg italt fogyaszthasson.

Pezsgőhűtés egyszerűen, gyorsan és stílusosan. Tartsa a mandzsettát a mélyhűtőben. Húzza rá az üvegre és néhány perc alatt fogyasztási hőmérsékletre kerül a pezsgő. Platinum, pezsgős színben az elegancia jegyében. 

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960420
Tömeg
390 g/db
Hasonló termékek