A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Bruttó 9 290 Ft

Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum

Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Vacu Vin Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum
Videó

Esküvőre keres egy igényes és stílusos kiegészítőt? Esetleg sok vendéget fogad otthon és jó lenne egy eszköz, ami gyorsan és hatékonyan hűti le a felszolgálni kívánt italt?

Akkor a Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsetta platinum kivitelben Önnek készült. A prémium boros kiegészítő képes bármilyen habzóbort is lehűteni, akár 15 perc alatt, ami aztán az utolsó kortyig megfelelő hőmérsékletű marad. A rugalmas mandzsetta nagy előnye, hogy remekül passzol bármilyen palackra, legyen az 7 decis vagy 1 literes változat. A szigetelő tulajdonságok pedig lehetővé teszik, hogy a palack sokáig felszolgálható maradjon. 

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Platinum
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő, Hűtés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960420
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron :  6 db
Kivitel
Bruttó 9 290 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Igényes és stílusos boros kiegészítőt keres? Prémium minőségű termékre vágyik, aminek segítségével sokkal könnyebben szolgálhatja fel kedvenc üveg italát? A Vacu Vin pezsgőhűtő mandzsettája platinum kivitelben remek választás lehet az Ön számára. A boros kellék képes akár 15 perc alatt lehűteni bármilyen üveg pezsgőt vagy habzóbort egyaránt. A segítségével ráadásul a palack az utolsó kortyig kellemes hőmérsékletű marad. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, ráadásul szorosan illeszkedik bármilyen típusú üvegre. 

Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum használata

Használatához csupán annyit kell tennie, hogy legalább hat órán át fagyasztóba teszi azt. Ezzel megfelelő hőfokot teremtve a pezsgőhűtő számára. Innentől már nem érheti meglepetés, ha vendégek toppannak be, hiszen amíg fogadja őket, addig a felszolgálni kívánt ital már el is érte a tökéletes hőmérsékletet. Az elegáns töltésről és tárolásról pedig a platinum árnyalat gondoskodik. A termék jól mutat bármely otthonban, ahol az egyszerűbb stílus uralkodik. 

Érdemes ajándékba is beszerezni egyet, hiszen ezzel biztosan lenyűgözi majd rokonát, barátját, esetleg egy közeli ismerősét. Válasszon hozzá számára egy ízletes és prémium bort is, hogy az ajándékozás igazán örömteli lehessen.

 

Pezsgőhűtő mandzsetta Platinum működése

A pezsgőt vagy habzóbort lehűti 15 percen belül, és az utolsó kortyig hűvös marad az ital. A rugalmas hűtőmandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa a hűtőmandzsettát a fagyasztóban, hogy bármikor hideg italt fogyaszthasson.

Pezsgőhűtés egyszerűen, gyorsan és stílusosan. Tartsa a mandzsettát a mélyhűtőben. Húzza rá az üvegre és néhány perc alatt fogyasztási hőmérsékletre kerül a pezsgő. Platinum, pezsgős színben az elegancia jegyében. 

 

Szállítás

A Vacu Vin bor és pezsgőhűtő mandzsetta terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960420
Tömeg
390 g/db