Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Laposüveg és tölcsér 240 ml
Laposüveg és tölcsér 240 ml
4 990 Ft

Laposüveg és tölcsér 240 ml

Laposüveg és tölcsér 240 ml
Laposüveg és tölcsér 240 ml
Laposüveg és tölcsér 240 ml
Laposüveg és tölcsér 240 ml

Szeret magával hordani finom italokat, de nem talált még olyan eszközt, amivel mindezt megteheti?

Akkor ne is haladjon tovább, hiszen a Vacu Vin által forgalmazott laposüveg és tölcsér 240 milliliteres kiszerelésben lehetővé teszi, hogy kedvenc italát bárhová magával vigye. A tölcsér segítségével a könnyű feltöltés is megoldottá válik. A fémből gyártott darab rendkívül igényes és praktikus a mindennapok során, ami akár az Ön számára is kiváló eszköz lehet. A prémium kiegészítő hamarosan új kivitelben is elérhetővé válik, amit a képek között meg is tud tekinteni.

Anyag
Fém
Szín
Fém
Termékkör
Ital
Kategória (Alkategória)
Ital, Tárolás
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960638
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  9 db
4 990 Ft
Részletek

Biztosan sokat gondolkodott már azon, hogy milyen formában tudna magával vinni kedvenc italából egy-egy utazás során. Végre minden megoldódik, köszönhetően a Vacu Vin laposüveg és tölcsér modelljének, aminek hála mindez megvalósítható. A 240 milliliteres kiszerelésbe bőven tehet bármiből, amit fogyasztani szeretne. A tölcsér pedig lehetővé teszi, hogy a prémium kiegészítőt könnyedén fel tudja tölteni. 

A rozsdamentes acélból gyártott típus mindig jó, ha kéznél van, hiszen méretét tekintve egy praktikus tárolónak bizonyul, amit bárhová magával vihet. Az elegáns és stílusos kellék még a kabátzsebben is elfér, így külön hordozót sem szükséges vinnie. Amennyiben úgy dönt, hogy megvásárolja ezt a gyártmányt, nézze meg a hamarosan kapható új kivitelt is. A képek között megcsodálhatja az új laposüvegeinket. 

Ha pedig ajándékba szánna egy hasonló terméket, akkor szintén érdemes ezt a minőségi és tartós darabot választani. Ez biztosan nem fog egykönnyen elkopni, így hű társa lehet bármelyik barátjának, rokonának és ismerősének egyaránt. Lepje meg őket a következő születésnap vagy karácsony alkalmával. Válasszon további boros kiegészítőket hozzá a csomagba, amikből webáruházunkban szintén széles kínálatból válogathat!

A Vacu Vin Laposüveg és tölcsér lehetővé teszi, hogy kedvenc italait bárhová magával vigye. A tölcsér segít a könnyű feltöltésben. A laposüveg 24 cl-es űrtartalmú. 

Hamarosan fém színben és új kivitelben elérhető. A képek között megnézheti az új laposüveget. 

A rozsdamentes acél laposüveg és tölcsér jó, ha mindig kéznél van. Méretét tekintve egy praktikus tároló, hogy magával vigye kedvenc italát. Elegáns és stílusos kis laposüveg, amely elfér a kabátzsebben.

Adatok
Cikkszám
8960638
Tömeg
200 g/db
Hasonló termékek