A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója

Sör

A sörözés nem csak remek időtöltés a barátokkal, hanem igazi „gurmé-kaland” is, ha az ember kicsit messzebbre merészkedik a sörök világában. Több évszázados hagyomány és megannyi kultusz, ami ezt az italkülönlegességet hűen tükrözi. Ha valaki a tökéletes sörélmény szerelmese, akkor a tökéletes kellékeket preferálja. 


3termék 13
3termék 13

Ilyen kiegészítőket talál a VacuVin termékei között is, melyek igazán feldobják a sörözést! Hűtés, nyitás, zárás, jelölés és alátétek is kaphatók limitált kollekciónkban. Próbálta már például a sörhűtő mandzsettát, ami néhány perc alatt lehűti az üveg vagy a sörösdoboz tartalmát? De van itt még Sörösüveg jelölő és Sörnyitó Trick Stick is! A teljesség igénye nélkül! További termékeket is talál kínálatunkban! Sörözésre fel!

A sörözés korábban tulajdonképpen azt jelentette, hogy a lehető legtöbb világos italt isszuk meg, miközben a barátokkal megtárgyaljuk az élet nagy dolgait. Manapság is valami hasonlót takar, de azért az évek során, a szokások kicsit átalakultak. Napjainkban nem csak a fogyasztás élvezete a lényeg, hanem a minőség, illetve a remek társaság összehangolása. Az otthoni fogyasztáshoz azonban számos prémium sörös kellékre szükség lehet. De lássuk, miből is indultunk ki! 

A sörözés kultúrája

Mostanában már többféle időtöltést is sörözésnek hívnak, pedig a legtöbb esetben szinte csak kóstolásról van szó. Fogyaszthatjuk társaságban, egy meccs közben, de akár az otthoni magányban egyaránt. Biztosan Önnel is előfordult már, hogy ivott volna egy kellemesen hűs alkoholt, de nem volt hozzá senki, aki csatlakozott volna. Ilyenkor marad az egyedüli sörözgetés, amihez azonban beszélgetés nemigen társul. Ettől függetlenül ezeket az estéket ugyanúgy élvezni lehet, hiszen maga a fogyasztás is hatalmas élmény, nem beszélve arról, hogy egy remek filmet bekapcsolva mellé, kész programot varázsolhatunk magunknak péntek estére. 

Az otthoni sörözés

Ahhoz azonban, hogy otthoni körülmények között is fogyaszthasson megfelelő hőmérsékletű alkoholt, nem árt beszerezni pár prémium konyhai kelléket. A Vacu Vin webáruházában számos minőségi eszközt találhat, amelynek köszönhetően igazán kellemes időtöltésben lehet része. A sörös kiegészítőknek hála ugyanis pillanatok alatt hűtheti le kedvenc italát, majd pedig használatba veheti a Trick Stick sörnyitót, amivel pillanatok alatt bonthatja ki az üveget. Ehhez azonban arra van szükség, hogy bizony ne az olcsóbb változatokat szerezzük be, amelyek pár alkalommal később már mehetnek is a kukába, mert eltörtek, esetleg elhasználódtak. 

A sörös kiegészítők kínálata

A nálunk kapható típusok között számos olyan boros kiegészítőt, pezsgőzéshez szükséges, illetve sörös kelléket találhat, amelynek köszönhetően elegánsan szolgálhat fel különféle alkoholokat. A sörözés kultúrája persze kissé eltér az előbbi kettő szesz fogyasztásáétól, de ezt is lehet igényesen inni egy kellemes este folyamán. Maga az italt nem kizárólag a kocsmákban ihatjuk meg, hiszen a sörözés nem a túlzott alkoholfogyasztásról, hanem a hozzá társuló élményről szól. Érdemes a családdal és a barátokkal összeülni, hogy mindenki társulni tudjon a remek estéhez. 

Jól jöhet például egy minőségi sörhűtő mandzsetta, amelynek használatával mindössze 15 percre van szüksége, hogy hideg alkoholt fogyasszon Ön és a csapat. Legyen szó akár egy összejövetelről, esetleg egy kinti családi grillezésről, sokszor lehet hasznos egy ilyen kellék, főleg, ha hirtelen támad kedve a társaságnak egy kis ünnepléshez. A rugalmas mandzsettát úgy alkották meg, hogy az teljes mértékben illeszkedjen akár egy 0,33, akár egy 0,5 literes sörös palackra egyaránt. Így bármilyen márkát is választ, garantáltan hidegen tarthatja a sörét. 

Ha pedig nagyobb társaság gyűlik össze, akkor praktikus megoldás lehet egy sörösüveg és -pohár alátét szett, amelynek köszönhetően elegánsan óvhatja meg az asztal felületét. Ahhoz pedig, hogy a vendégek meg tudják különböztetni a saját üvegüket, mindenképpen ajánlott beszereznie a Vacu Vin sörösüveg jelölőt és zárót. Használatával mindenki tudni fogja, hogy hova is tette le a sörét egy nagyobb parti esetén, akár napközbeni, akár esti buliról van szó. 

Ami pedig a bor és sörhűtő mandzsettát fekete mini kivitelt illeti, kiváló megoldás, ha gyorsan szeretne sört vagy bort hűteni. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságának hála gyorsan és aktívan hűt, emellett szorosan illeszkedik szinte minden féle és fajta palackra. Egyszerűen tartsa azt a hűtőben és, ha sört vagy bort inna, akkor vegye ki, helyezze az üvegre és várjon 15 percet. Elengeedhetetlen kelléke minden vacsorának és házibulinak. 

Szeret otthon egyedül vagy barátokkal sörözni? Dobja fel a sörözés élményét még néhány kiegészítővel. Hűtés, nyitás, zárás, jelölés és alátétek is kaphatóak a limitált kollekcióban. Próbálta már a sörhűtő mandzsettát, ami néhány perc alatt lehűti az üveg vagy a sörösdoboz tartalmát? Ha nem, akkor tegye meg még ma és rendeljen egy sörös kiegészítőt a Vacu Vin webáruházból!