A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Rólunk

Vacu Vin webáruházról

Vacu vin történelem

Minden 1983-ban kezdődött. Bernd Schneider – a VacuVin márka alapítója – előállt a VacuVin vákuumpumpa ötletével és céljával: újra élvezhessük a bor zamatát felbontás után, akár több nappal később is. Mérnök testvére, John segítségével elkészítették az első boros vákuumpumpát és –dugót. 1986-os indulás óta folyamatos fejlesztéssel és tervezéssel készülnek el az izgalmas, designos és praktikus bor, bár és konyhai kellékek, kiegészítők.
A Vacu Vin termékek eddig több mint 20 nemzetközi design és kereskedelmi díjat nyertek el világszerte. A Vacu Vin 30 éves történelme során mindig is az egyik leginnovatívabb vállalat volt a háztartási kellékek piacán. A családi tulajdonban lévő cég folyamatosan trendteremtő termékekkel állt elő első felfedezésük, a vákuumpumpa és dugó
találmányuk óta. 

 

„Nem kell sommeliernek lenned, hogy élvezd a bort”

Vacu Vin webshopról

Filozófiánk

Célunk, hogy a Vacu Vin innovatív termékei a mindennapok hasznos részét képezzék otthon, a konyhában, étteremben és bárban, vagy akár a munkahelyen. Minden terméket a VacuVin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel, emellett már az eszköz gondolatának megalkotásakor is az a cél, hogy egy praktikus és végül egy jól használható produktum kerüljön ki a gyártósorról.

 

Vacu Vin-ről röviden

 

Vacu Vin - Lepje meg érzékeit

Ez azt jelenti, hogy Vacu Vin termékeinkkel többféle módon is meglepheti érzékeit:

  • Íz és illat: Őrizze meg a bor ízét és aromáját a Vákuumpumpa és dugó segítségével, vagy befolyásolja az ízélményt oxigén hozzáadásával vagy kizárásával, miközben tölti a bort.
  • Hallás: A Vacu Vin Vákuumpumpa „Kattintás” hangot ad ki, amikor eléri az optimális vákuumot. Egyszerű, mégis kielégítő visszajelzés arról, hogy jól használja a terméket.
  • Látás: A márka minden terméke gondosan tervezett, mind funkcionális, mind vizuális szempontból. 
  • Érintés: A Vacu Vin termékek használatakor érezni fogja termékeink minőségét.

Vacu Vin | Az eredeti 1986 óta: 

A Vacu Vin a vákuumpumpa rendszer feltalálója. Büszkék vagyunk arra, hogy 1986 óta az eredetiek vagyunk.

 

Látomás:

„Nem kell sommeliernek lenned, hogy élvezd a bort”
Termékeink könnyen használhatók és minden szinten elérhetőek a bor szerelmeseinek. Tehát nem kell szakértőnek lenned ahhoz, hogy élvezd kedvenc italodat.

 

Küldetés:

„Innovatív, kiváló minőségű termékeket fejlesztünk, amelyek lehetővé teszik, hogy minden eddiginél intenzívebben élvezhesse a bort.”
Innovatív holland cégként folyamatosan dolgozunk új innovatív termékeken, hogy lehetővé tegyük a bor és egyéb italok jobb élvezetét.

Vacu Vin bemutatása

 

 

Vacu Vin történelme röviden

 

Vacu Vin termékekről

 

Vacu Vin webáruházról röviden