A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Új vásárló regisztrálása

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Boros kiegészítőkre lenne szüksége? A Vacu Vin borászati kellékek webáruházában szinte mindent megtalálhat, amire a minőségi borozáshoz szüksége van. A borfogyasztás sokkal több mint italozás, ennek kultusza van, fontos, hogy az ehhez használt felszerelések minőségiek és tartósak legyenek. Regisztráljon hozzánk és válogasson kedvére a színes kínálatunkból még ma!

Regisztrációs adatok
Kötelező!
Kötelező!
Kapcsolattartó adatok
Kötelező!
+
Kötelező!Hibás formátum!
Számlázási adatok
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Szállítási adatok
Viszonteladó esetén - Egyéb vásárló adatok (Csak B2B ügyfelekre vonatkozik)
Értékesítés típusa (Viszonteladó esetén)
Kötelező!
Kötelező!
Display, állvány kihelyezés érdekel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!

Boros kiegészítők, borászati kellékek

A Vacu Vin webáruháza borászati kellékek, boros kiegészítők forgalmazásával foglalkozik, azonban a széles termékpalettánkon számos más eszközt is megtalálhat. A legfontosabb bárkellékeket, amelyek elengedhetetlenek a minőségi italozáshoz, illetve a nélkülözhetetlen pezsgős, sörös, illetve konyhai kiegészítőket egyaránt.

Borászati eszközök

A boros kiegészítők kategóriában a következő eszközökből rendelhet: vákuumpumpák, vákuumdugók, borhűtők, dugóhúzók, boros szettek, illetve borkiöntők és levegőztetők. Ezek mind a segítségére lehetnek, a bor felnyitása, felszolgálása és a bor tárolása során.

Egy sommelier legjobb barátja kétségkívül a Lever elegant dugóhúzó, aminek köszönhetően pillanatok alatt bonthatja fel a palackot. Nagy segítség továbbá az alátéttel ellátott dekantáló kancsó, illetve természetesen a borkiöntő. Utóbbi hasznos boros kellék, ha nem szeretné, hogy akár egy csepp bor is az asztalterítőt érje.

Bár kellékek

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor ne habozzon szétnézni a további kategóriáinkban, mint a konyhai kellékek, a sörös és pezsgős kiegészítők, illetve a koktél eszközök. Ezekben mind hasznos és praktikus bár kellékeket találhat, amelyek sokkal nagyobb élménnyé varázsolhatják az italozással töltött estéket.

Regisztráljon még ma és válogassa össze a szükséges borászati felszereléseket. Nálunk a rendelés és a vásárlás is igen egyszerű és gyors, igyekszünk fizetést követően a lehető leggyorsabban eljuttatni a csomagot Önhöz.