A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Új vásárló regisztrálása

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Boros kiegészítőkre lenne szüksége? A Vacu Vin borászati kellékek webáruházában szinte mindent megtalálhat, amire a minőségi borozáshoz szüksége van. A borfogyasztás sokkal több mint italozás, ennek kultusza van, fontos, hogy az ehhez használt felszerelések minőségiek és tartósak legyenek. Regisztráljon hozzánk és válogasson kedvére a színes kínálatunkból még ma!

Regisztrációs adatok
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kapcsolattartó adatok
Kötelező kitölteni!
+
Kötelező kitölteni!Hibás formátum!
Számlázási adatok
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Szállítási adatok
Viszonteladó esetén - Egyéb vásárló adatok (Csak B2B ügyfelekre vonatkozik)
Értékesítés típusa (Viszonteladó esetén)
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Display, állvány kihelyezés érdekel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!

Boros kiegészítők, borászati kellékek

A Vacu Vin webáruháza borászati kellékek, boros kiegészítők forgalmazásával foglalkozik, azonban a széles termékpalettánkon számos más eszközt is megtalálhat. A legfontosabb bárkellékeket, amelyek elengedhetetlenek a minőségi italozáshoz, illetve a nélkülözhetetlen pezsgős, sörös, illetve konyhai kiegészítőket egyaránt.

Borászati eszközök

A boros kiegészítők kategóriában a következő eszközökből rendelhet: vákuumpumpák, vákuumdugók, borhűtők, dugóhúzók, boros szettek, illetve borkiöntők és levegőztetők. Ezek mind a segítségére lehetnek, a bor felnyitása, felszolgálása és a bor tárolása során.

Egy sommelier legjobb barátja kétségkívül a Lever elegant dugóhúzó, aminek köszönhetően pillanatok alatt bonthatja fel a palackot. Nagy segítség továbbá az alátéttel ellátott dekantáló kancsó, illetve természetesen a borkiöntő. Utóbbi hasznos boros kellék, ha nem szeretné, hogy akár egy csepp bor is az asztalterítőt érje.

Bár kellékek

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor ne habozzon szétnézni a további kategóriáinkban, mint a konyhai kellékek, a sörös és pezsgős kiegészítők, illetve a koktél eszközök. Ezekben mind hasznos és praktikus bár kellékeket találhat, amelyek sokkal nagyobb élménnyé varázsolhatják az italozással töltött estéket.

Regisztráljon még ma és válogassa össze a szükséges borászati felszereléseket. Nálunk a rendelés és a vásárlás is igen egyszerű és gyors, igyekszünk fizetést követően a lehető leggyorsabban eljuttatni a csomagot Önhöz.