A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza

Koktél szettek

Ízletes, gyümölcsös és könnyed italokat készítene otthon vagy saját üzletében? A koktélok az alkoholok és a gyümölcsök édes játéka, amely képes elfeledtetni az emberrel a hétköznapi problémákat. Sem a nyári grillpartikről, sem pedig az ünnepekről nem hiányozhat egyetlen hűsítő koktél sem, így jó felkészülni, hogy legyen kéznél minden, amire a készítéshez szükség lehet. 


2termék 12
2termék 12

A webáruházunkban kapható koktél szettekkel bátran készíthet erősebb és lágyabb verziókat. Legyen szó 3 vagy 7 darabos összeállításról, nálunk szinte mindent megtalálhat, amivel dolgozni tud. Ha buli, akkor koktél, ha pedig koktél, akkor itt a Vacu Vin!

Ki ne vágyna arra, hogy olyan finom italokat fogyasszon, mintha egy bárban tenné mindezt. Ha Ön is vágyik arra, hogy otthon kóstoljon különleges gyümölcsös koktélokat, akkor ne habozzon szétnézni a széles kínálatunkban. Emellett számos olyan eszközt találhat, amely saját üzletében, éttermében, bárjában hasznos lehet. A minőségi koktélos kiegészítőkkel bárki könnyedén tud bánni, hiszen az alapok megtanulása nem okozhat problémát. Ehhez viszont kétségkívül arra lesz szüksége, hogy megbízható helyről válogassa össze a koktélos kellékeit. A Vacu Vin webáruházában minden rendelkezésére áll, ami az italozással kapcsolatos, így könnyedén beszerezheti a szettben kapható összeállításokat. 

A koktél szettek használata

A kevert koktélos italokat a legtöbben szívesen fogyasztják, hiszen gyümölcsösek és frissítőek. A koktélok sosem hiányozhatnak egyetlen grillpartiról sem, de mindenképpen helyük van az ünnepi asztalon és a szilverteri bulin egyaránt. A hűsítő változatokat nem nehéz sem otthoni körülmények, sem pedig a bárokban elkészíteni. Bár, ha ilyen helyen dolgozik, akkor tisztában van azzal, hogy ez bizony egy külön szakma, így nem tud akárki és akármit kikeverni. Egy narancsos tojáslikőr vagy éppen egy long island azonban senkinek nem okoz nehézséget, kizárólag a megfelelő koktélos kiegészítőkre van szükség. 

A Vacu Vin prémium konyhai kiegészítői között megtalálhatja a koktél szetteket, amelyekből létezik 3, illetve 7 darabos verzió. Ezek segítségével nemcsak ízletes keverékeket szolgálhat fel, hanem elegánsan és stílusosan teheti meg mindezt. Nem árt tehát felkészülni, hogy mindig kéznél legyenek a megfelelő eszközök, ha vendégeket vár akár otthon, akár üzletében. 

A koktélkészítés legfontosabb eszközei

Hiába a számos koktél szett, sokszor jóval többre van szükség ahhoz, hogy igazán egyedi és tökéletes koktélokat gyárthasson. Nálunk nemcsak a fent említett prémium kellékeket szerezheti be, hiszen rendelhet továbbá gyorshűtő kancsót, hűtő fémkockát, illetve többféle pohárjelölőt egyaránt. Utóbbi igen praktikus, ha nagyobb vendégséget vár, esetleg egy szórakozóhelyen dolgozik, ahol a bulizók sokszor keverik össze a poharaikat. Az aprócska kiegészítő nemcsak praktikus, hanem dekoratív is egyben, hiszen a tapadókorongoknak köszönhetően bármely felületre felrögzíthetőek. 

A koktél szettek kínálata

A koktél szettekből többféle variációt rendelhet meg a Vacu Vin webáruházából. A 3 darabos összeállítás mellett találhat 7 darab terméket tartalmazó csomagot is. Utóbbiban találhat shakert, bárkanalat, törőfát, szűrőt, palacköntőt, illetve dupla mérőpoharat egyaránt. Ezek nemcsak otthonra lehetnek praktikusak, hiszen egy kezdő vállalkozó számára, aki most nyitja meg saját vendéglátó egységét, annak igen hasznos megoldás egy prémium koktél szett. Érdemes tehát alaposan szétnéznie a bár eszközök között és kiválasztani azt, amely jól jöhet a gyümölcsös italok készítéséhez. 

Szeret koktélozni és kiélvezni a készítés minden egyes pillanatát? Akkor bennünk nem fog csalódni!