A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fekete
Gyorshűtő kancsó 1L fekete
Bruttó 13 790 Ft

Gyorshűtő kancsó 1L fekete

Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fekete
Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fekete
Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fekete
Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fekete
Vacu Vin Gyorshűtő kancsó 1L fekete

Soha nem hűtött még le italt ilyen lenyűgöző eleganciával és egyszerűséggel, mint ezzel az elegáns, fekete színű Vacu Vin gyorshűtő kancsóval, mely különleges hűtőmandzsettáival lágyan, de határozottan körülöleli az italt, és szinte pillanatok alatt a megfelelő hőmérsékletre hűti.

Lehűti az italt néhány perc alatt, így az utolsó kortyig hűvösen tartja. Ez a hűtőkancsó két újrafelhasználható hűtőelemet (hűtő mandzsetta) tartalmaz, amelyeket a fagyasztóban kell tartani és használat előtt a edénybe kell helyezni, hogy élvezhesse a hideg italokat. Használja a fedelet, hogy semmi ne kerüljön az italba, megtartsa az ital frissességét és a hőmérsékletét is. 

A kancsó 1 liter űrtartalmú. 

Anyag
Műanyag, Szilikon és zselé
Szín
Fekete
Termékkör
Ital
Kategória (Alkategória)
Hűtés, Ital, Konyha, Ajándék
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960423
Várható kiszállítás
2022.06.28
Raktáron :  4 db
Bruttó 13 790 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Lenyűgöző formavilág, varázslatosan elegáns tok és a hatékonyan hűtő (előzőleg a mélyhűtőben tárolt) hűtőelemek. Technikailag nem sokkal több ennél, a Vacu Vin gyorshűtő, mégis más, mert sokkal több, mint hűtő: ha kell lehűti, ha azt szeretné frissen tartja az italát anélkül, hogy erre várnia kellene, vagy jéggel hűtve veszítene az ízéből. Így Ön bárhol és bármikor élvezheti a tökéletes hőmérsékletű frissítő italát. 

Gyorshűtő kancsó 1L fekete tulajdonságai

A Vacu Vin gyorshűtő tervezésekor figyeltünk az ergonómiára (így könnyen hordozható kézre áll) és az újrafelhasználásra is, mert a mandzsetták szinte korlátlan alakalommal újra lefagyaszthatók, így nem terheljük a környezetünket sem. 

Gyorshűtő kancsó 1L fekete működése

Nincs több élvezhetetlenül langyos ital. Nincs több – jéggel gyengített -ízélmény. Csak a kompromisszumok nélküli lenyűgöző frissesség. A Vacu Vin gyorshűtő egy stílusos ajándék is lehet: szerezze meg most!

 

A Vacu Vin Gyorshűtő kancsó aktívan hűti kedvenc italait, hűvösen és frissen tartja azokat. Az elegáns tok hűtőelemet tartalmaz, amely biztosítja, hogy a kancsó tartalma tovább maradjon ideális tálalási és tárolási hőmérsékleten. Tartsa a hűtőelemet a fagyasztóban legalább 6 órán keresztül az optimális használat érdekében. Használja a fedelet, hogy semmi ne kerüljön az italba. 

A benne lévő hűtőelemek laposan tárolhatók a fagyasztóban, így nem foglalnak nagy helyet a mélyhűtőben. Ez az elegáns hűtőkancsó ideális díszes vacsorához, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez vagy akár ajándékba is. 

 

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960423
Tömeg
1,55 kg/db
Hasonló termékek