A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója
db / gyűjtő
6 - 12

Koktél eszközök

Minden koktél másért finom. Egyes keverékek könnyedek, mások gyümölcsösek, de vannak alkoholos és mentes variációk is. A koktélok az alkoholok, valamint a frissítő gyümölcsök édes játéka, amelyek bármely eseményen megállják a helyüket. Ehhez azonban olyan koktél eszközökre lesz szükség, amelyeknek köszönhetően akár otthon, akár egy bárban isteni és ízletes keverékeket készíthet. A Vacu Vin ebben nyújt segítséget!


16termék 116
16termék 116

Szeretne erős, esetleg lágy koktélokat készíteni? Akkor ne feledje, hogy koktélos eszközök nélkül ezt nem tudja megvalósítani. De vajon mikre lesz szüksége ahhoz, hogy akár otthon, akár egy bárban isteni keverékeket gyártson saját magának vagy a vendégekenek? A Vacu Vin webáruházában szemügyre veheti, hogy mik azok a koktélos kellékek, amelyek nélkül a tökéletes italozás megvalósíthatatlan. Legyen szó hűtő kockáról, muddler aprítóról, esetleg koktél szűrőről egyaránt, ezek az eszközök mindig segítséget nyújthatnak.

Ön is kóstolt már finomabbnál-finomabb alkoholos keverékeket? Ilyenkor arra gondolt, hogy milyen jó lenne, ha ezeket saját maga, otthon is el tudná készíteni? A minőségi Vacu Vin koktélos eszközökkel szerencsére többé nem okozhat problémát koktélos italokat keverni. Ezekkel nemcsak a mixerek tudnak remekül bánni, hiszen az alapok megtanulását követően már bárkinek készíthet alkoholos vagy mentes változatokat. A webáruházunkban minden a rendelkezésére áll, így bármilyen koktélos kiegészítőt könnyedén beszerezhet magának.

A koktélos eszközök kínálata

A legtöbb koktélos ital könnyed és gyümölcsös. Nem véletlen, hiszen így mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló változatot. A koktélok szinte minden évszakban szerepet kapnak, hiszen legyen szó nyári kerti partiról, esetleg egy születésnapi vagy karácsonyi ünnepségről, aki tud koktélokat keverni, annak nem számít, hogy odakint hideg vagy meleg van. Persze a hűsítő italok sokszor jobban jönnek a nyári hőségben, mint a narancsos tojáslikőrös, esetleg az ananászos és egyéb citrusos változat. Lehet szó továbbá kávés, martinis, valamint zombi koktélokról egyaránt, ezeket Ön is könnyedén elkészítheti a vendégei számára.

A Vacu Vin minőségi boros, sörös, pezsgős, illetve konyhai kiegészítői mellet koktélos eszközökkel is feldobta a kínálatát. Ezekkel nemcsak ízletes alkoholokat szolgálhat fel egy-egy családi eseményen, hanem ezt elegánsan és stílusosan is teheti meg. A kellékekből érdemes előre felkészülni, hiszen pár alap dologgal biztosan nem lehet gond keverékeket készíteni. Az egyik legjobb eszköz kétségkívül a hűtésre alkalmas whisky fémkocka, amely egy négy darabos szettben kapható Vacu Vin termék. A dizájnos koktélos kellék hidegen tartja a koktélt anélkül, hogy vízzel higítaná azt fel. A csomagban találhat továbbá egy műanyag tokot, amiben kényelmesen és elegánsan tárolhatja a hűtő fémkockát. Ezt nemcsak koktélokhoz, hanem bármilyen hideg italhoz bármilyen felhasználhatja. Kiváló választás bárokba, esetleg céges ajándékként.

Ott van továbbá a rozsdamentes acél bárkanál, amely kiváló választás réteges koktélok készítésére. A hosszú nyelének köszönhetően bármilyen long drink pohárhoz alkalmas lehet. A kokték finom keverésére és a különleges rétegek készítésére szolgáló inox kellék egy kiváló minőségű Vacu Vin koktélos eszköz. Végre otthon is fogyaszthat egyedi és korábban bárban kóstolt italokat.

Ne feledkezzen meg a dupla italmércéről sem, amely a maximális party élményért felel. Ezzel könnyedén készíthet tökéletesen kimért koktélokat és egyéb alkoholos italokat. Az italmérce minden kokélimádó egyik alapvető kelléke, amely 15 és 30 ml ital kimérésére alkalmas. Egy ilyen termék egyetlen jól felszerelt konyhából sem hiányozhat, főleg onnan nem, ahol hetente több alkalommal fordulnak meg vendégek. Ha azonban nagyobb társaságról van szó, akkor ne maradjon el a 12 db-os pohárjelölő sem, hiszen enélkül nem fogják tudni, hogy ki és mit fogyaszt. Ezek az apró kiegészítők egyedi dekorációként szolgálhatnak az eseményen, összejövetelen. A tapadókorongnak hála pedig könnyen rögzíthető a pohárra, így mindenki tudni fogja, hogy melyik  koktél az övé.

Végül, de nem utolsó sorban ott van még az 500 ml-es Inox shaker, amely egy designes fémből készült, prémium koktélos eszköz. Alapvető kellék, ha gyakran fogad vendégeket, sokszor fordul meg Önnél születésnapos családtag, grillpartizni vágyó rokon, egy rég látott barát. Pillanatok alatt dobhat össze egy ízletes és frissítő, gyümölcsös italt, ami mellett sokkal nagyobb élmény a beszélgetés és az időtöltés.

Milyen koktélos eszközökre lehet még szüksége?

Például egy laposüveg és tölcsérre, amely egy 240 ml-es kiszerelésű Vacu Vin termék. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy a kedvenc italát mindenhova magával tudja vinni. A tölcsérrel biztosan nem folyik mellé az ital, a feltöltés könnyű és hatékony. A fémből készült igényes kiegészítő kiváló eszköz lehet a mindennapok során. 

Nem maradhat el továbbá a koktél spirál szűrő sem, amely a koktél készítés szerelmeseinek egy nélkülözhetetlen terméke. A rozsdamentes acélból készült apróság lehetővé teszi az összetevők kiszűrését a koktélból annak kiöntése során. Nem okoz problémát számára a menta, a narancs, a citrom, de tulajdonképpen semmilyen fűszer sem. A koktél spirál szűrő profi és hobbi készítőknek egyaránt ajánlott termék. Fontos és praktikus kiegészítője a koktél shakernek.

Végül, de nem utolsó sorban kelleni fog még egy muddler aprító is, amely egy olyan préselő és örlő eszköz, amivel megmaradnak az illatanyagok és nem sérül a gyümölcs. A muddler aprító hosszúsága lehetőséget ad arra, hogy az összetevőket az üvegben zúzza és őrölje meg anélkül, hogy kárt okozna bennük.

Most már semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy kiváló minőségű koktélokat készítsen otthon. Nézzen szét a Vacu Vin webáruházában és válogasson a prémium bár eszközeink között még ma! Álljon mindig készen a vendégek fogadására a koktélos eszközeinkkel! Ne feledje, nálunk koktélos szettek közül is válogathat, ha nem szeretné egyesével beszerezni a keveréshez szükséges termékeket.