Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója

Akciók

Ki ne szeretné az akciókat és a kedvezményes ajánlatokat? Biztosan Ön is folyamatosan lesi, hogy mit tudna olcsóbban beszerezni az otthonába, esetleg ajándékba. A Vacu Vin webáruházában folyamatosan találhat valamilyen gazdaságos minőségi konyhai kiegészítőt, aminek köszönhetően a pénztárcájában több pénz marad a hónap végén.


7
Raktáron: 3 db
Termékkör:
Étel
4 290 Ft
3 990 Ft
 

Mikor érdemes akciókat kutatni?

A legtöbb helyen szezonálisan találhat csak kedvezményes termékeket. Nálunk azonban mindig van valamilyen apróság, amit akciósan tud beszerezni. Legyen szó bár kellékekről, pezsgőzéshez szükséges eszközökről, esetleg boros kiegészítőkről, nálunk szinte bármikor rendelhet egy olcsóbb darabot. 

A legtöbb konyhai termékünk prémium minőségű, hiszen annak ellenére, hogy gazdaságosan szerezhetőek be, ugyanazokat a darabokat kínáljuk eladásra, mint korábban. A főzéshez például mindenkinek szüksége van egy tartós sajtreszelőre, illetve egy vágódeszka szettre, ami kínáló tálca és tároló is egyben. 

Az akciós termékek kínálata a Vacu Vin webáruházban

Amikor vásárolni indul, esetleg az interneten kezd el kutakodni, biztosan Ön is figyelemmel követi az árváltozásokat. Mi ritkán emelünk, sőt, sokszor inkább kedvezményesen kínáljuk a kifutó termékeket. Akadnak esetek, amikor pedig egy kisebb időre akciózunk le például egy ananászszeletelőt és cikkvágót, amivel erőlködés nélkül tisztíthatja meg kedvenc gyümölcsét, majd pedig vághatja azt szeletekre. Az egész család örömmel fogadja majd, ha ilyen igényesen és gyorsan szolgálja fel a finomságot. 

Nem feledkeztünk meg a borokat kedvelőkről sem, így számukra is mindig kínálunk valami apróságot. Ilyen a borosüveg alátét, amely egy különleges kivitel. Biztosan Ön is hallott már a pohár és a tányér alátétekről, de valószínűleg borosüveges változattal még nem igazán találkozott. A fekete verziónak köszönhetően végre elfelejtheti a foltos terítőt és asztalt. Tökéletes megoldás továbbá a karcolódás elkerülésére is, így végre megóvhatja a konyhai felületet. 

Az elegáns termékeket tehát néha akár kedvezményesen is beszerezheti, csak figyelemmel kell követnie az akciókat a Vacu Vin webáruházában. Amennyiben folyamatosan visszatér hozzánk, biztosan találni fog valamit akár egy rokona vagy barátja következő születésnapjára is, amivel pénzt tud spórolni.