A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója

Hűtés

Csak néhány perc, és már élvezheti is italának hűsítő érintését. Elnézést, ha túl teátrálisak vagyunk, de egy jéghideg, hűsítő és kellemes ital érzését nem lehet máshogy leírni! A Vacu Vin hűtőmandzsettával pár perc alatt a megfelelő hőmérsékletűre hűtheti italait. 


21termék
 
21termék

De ugyanilyen hatékony gyorshűtő kancsónk és borhűtőnk is, melyet szintén kínálatunkban talál. A lehetőségek tárháza végtelen! Sör, bor és pezsgő hűtéshez is megtalálja a legjobb kiegészítőket termékpalettánkon, mely csak pár kattintásra van Öntől. Ajándékszettek, elegáns kiegészítők mindennapi használtra, melyek között biztosan megtalálja kedvencét is. A Vacu Vin a váratlan helyzetekre is felkészült!

Biztosan Önhöz is toppantak már be váratlan vendégek, akikkel nem számolt. Persze nem szívesen hagyta őket sem étel sem ital nélkül, de valószínűleg nem tudta, hogy mit is tehetne ezügyben. Egy minőségi bár eszköz segítségével azonban mindez kiküszöbölhető. Az italhűtést könnyedén megoldhatja, egyszerűen csak be kell szerezni egy Vacu Vin borhűtőt, amivel pillanatok alatt felszolgálhatja a megfelelő hőmérsékletű alkoholt. Legyen szó koktélről, borról, pezsgőről, esetleg sörről egyaránt. 

Italhűtés könnyedén? De vajon hogyan?

A mai modern világban szinte mindenki csak rohan, így mindenre azonnal van szükség. Nincs ez másként az otthonunkban sem, ahol mindig próbálunk a lehető leghatékonyabbak lenni. Valószínűleg Ön is kedveli a gyorsan elkészíthető vacsorákat, amikkel nem kell órákat tölteni a konyhában. De mi a helyzet az italokkal? A többségük a hűtőben pár perc alatt nem hűl le, így vagy vacsora után kerül felszolgálásra az a bizonyos vörösbor, vagy egyszerűen lemond róla. Pedig, ha beszerez egyet a Vacu Vin borhűtőiből, akkor amíg készül a meleg étel, addig a bor is megfelelő hőmérsékletű lehet. 

A prémium konyhai kiegészítők között számos olyan változatot találhat, amellyel nagyban megkönnyítheti az életét. Nem kell messzire mennie, ha pezsgőzne, de akkor sem, ha koktélokat keverne otthonában. Webáruházunkban bármit megtalálhat, amire az italozáshoz szüksége van. A legtöbb italnak nem tesz jót, ha túl melegen tárolja, de az sem előnyös, ha a hűtőben teszi félre őket. A legjobb, ha megpróbálja a palackot fénytől távol tartani, lehetőleg egy fűtetlen szobában vagy egyéb helyiségben. Sajnos nem mindenki rendelkezik pincével, ahol talán a legjobban megtartható a borok és az italok aromája, azonban körültekintéssel sokat tehetünk annak érdekében, hogy hónapokkal vagy évekkel később is kellemes íze legyen az adott alkoholnak. 

Az italhűtés eszközeinek kínálata

Alig pár perc és máris fogyasztható a kedvenc vörösbora, ehhez mindössze be kell szereznie egy Inox borhűtőt, amit rendelhet letisztult fekete, illetve fém színben egyaránt. A hűtőmandzsetták alkalmasak többek között a borok, de akár a pezsgők gyors hűtésére is. Ezeknek a minőségi boros eszközöknek köszönhetően akár 15 perc alatt kitöltheti a vacsorához vagy ünnepléshez szánt alkoholt. 

Persze, ha semmivel nem rendelkezik, amivel elegánsan szolgálhatná fel, akkor a pezsgőhűtő szettet Önnek találták ki. Az ajándékba is kiváló összeállítás tartalmaz egy nyitót, egy hűtőt és persze egy pezsgősüveg zárót és kiöntőt egyaránt. Ez a kombináció minden háztartás nélkülözhetetlen kiegészítője, ráadásul kis helyen is elfér, így a tárolás miatt sem kell aggódni. 

Szóba jöhet továbbá egy gyorshűtő kancsó, ami pedig a különféle nyári limonádék hűtésére alkalmas. Ebben folyamatosan frissen és megfelelő hőmérsékleten tarthatja kedvenc finomságát. A kancsóban található ital szinte azonnal lehül, így pillanatok alatt fogyaszthatóvá teszi például a mentás vagy a levendülás keveréket. A hordozható és elegáns kivitelt egy esztétikus tokkal és újrafelhasználható hűtőzselével egészítették ki, amely garantálja, hogy bárhol hasznát lehessen venni. 

Amennyiben megtetszettek a Vacu Vin prémium borászati kiegészítői, akkor nyugodtan nézzen körbe a további kategóriákban, hogy beszerezze akár a következő ünnepi meglepetést egy rokona vagy barátja számára. Nálunk megtalálhat mindent, amire a sörözéshez, a borozáshoz és persze a pezsgőzéshez szükség lehet, egy komplex ajándékcsomaggal pedig igazán örömteli lehet a karácsonyozás és a születésnapozás. 

Hűtse le italát néhány perc alatt a Vacu Vin hűtőmandzsettával. Sör, bor, pezsgő hűtéshez megtalálja a legjobb kiegészítőket. Ajándék szettek, elegáns kiegészítők és mindennapi használtra is megtalálja kedvencét.