A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója
db / gyűjtő
6 - 12

Vákuumpumpák és dugók

A bor frissességének megőrzése nem luxus, hanem alap elvárás, ha az ember a borfogyasztást, mint igazi élményt kívánja megélni. Biztosan Önnel is előfordult már, hogy egy finom üveg bor felbontás után bizony gazdátlanul maradt. Ilyenkor az ember úgy érzi, veszni hagy pár fantasztikus pillanatot. Az egyszerű megoldás az, ha lezárja az üveget és megéli később ezt az időt. 


28termék
 
28termék

A Vacuvin ehhez is megfelelő eszköztárat biztosít, hogy bora friss maradjon, légmentességének köszönhetően pedig elkerülje az oxidálódást. Tökéletes előkészület, praktikus zárás, akár rövidebb, vagy hosszabb időre is!

A vákuumdugó a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használható a hatékony bortároláshoz. A pumpa segítségével tudja kiszívni a levegőt a borosüvegből. Minden terméknél megtalálható a hozzátartozó vákuumpumpa és vákuumdugó párosítása. 

Tekintse meg a VacuVin vákumpumpáinak és dugóinak széles választékát, és őrizze meg a pillanatot!

Vákuumpumpák és vákuumdugók teljes kínálata. Zárja le a bort és fogyassza újra, mintha frissen nyitotta volna. Szívja ki a vákuumpumpával és a vákuumdugó segítségével kedvenc borát, hogy ne oxidálódjon, így frissen tudja fogyasztani később. Ha csak rövid időre zárná le, akkor használja a borzáró dugót. A termékek használata rendkívül egyszerű, tulajdonképpen egy a borokhoz kevésbé értő személy is élvezhető a minőségi borászati kellékek előnyeit. 

Ahhoz, hogy megfelelő minőségben és frissességgel tudja tárolni az otthoni bort, mindenképpen szüksége lehet pár borászati kiegészítőre. Az alkohol aromáját könnyedén megtarthatja a Vacu Vin prémium vákuumpumpái és vákuumdugóinak segítségével. A prémium konyhai kiegészítőknek köszönhetően Önnek is igazi borozós élményben lehet része. Sokszor fordul elő ugyanis, hogy a teljes üveg nem fogy el azonnal, ilyenkor azonban vakarjuk a fejünket, hiszen szinte minden jó távozik belőle. A frissességet azonban a vákuumdugók segítségével könnyedén meg lehet őrönzi. Ezzel nemcsak pénz spórolható, hanem megmentheti magát attól, hogy feleslegesbe menjen akár egy deci bor is. Többé nem lesz probléma a vacsoránál, hogy a maradék italt eltegye későbbre és akár tíz nap múlva fogyassza el. 

Az otthoni borozás legfontosabb eszközei

Biztosan Ön is szívesen fogyaszt otthon finom borokat, legyen szó száraz vörösborról vagy éppen édeskés fehérborról egyaránt. Bármelyikről is van szó, ezek felszolgálásának megvannak a legfontosabb lépései, amiket érdemes betartani, hogy megadja a módját az esti borozásnak.

A minőségi konyhai kellékeknek hála igazi élményben lehet része, azonban biztosan megesett már, hogy sem a párjával, sem a vendégekkel együtt nem sikerült meginni egy egész palack italt. A felbontás után sokan csak bedobják a hűtőbe, aztán vagy elfogy, vagy nem. Nem lehetetlen azonban frissen tartani, így például a borzáras vákuumdugók segítségére lehetnek, hogy akár tíz nappal később is fogyasztható legyen a maradék szesz. Ezzel nemcsak pénzt spórolhat, de sokkal több különlegességet kóstolhat meg egyszerre, akár egy este alatt is. Többé az sem lesz gond, ha a párja vöröset, Ön pedig rozét inna a vacsorához. A vákuumdugók és pumpák végre lehetőséget kínálnak, hogy mind a ketten ugyanúgy élvezzék a közösen töltött időt. 

Borkiöntők és levegőztetők

Biztosan Ön is tudja, hogy a bor minden cseppje aranyat ér. Vigyázni kell rá, gondoskodni róla, hogy soha ne menjen kárba. Lehet esztétikai igény a tiszta abrosz, esetleg takarékossági szempont, hogy a bor cseppmentesen legyen felszolgálva. A borkiöntők és levegőztetők segítségével az ital tökéletesen és egyedi módon kerül a pohárba. A dekantáló kancsó pedig a különleges fomájának köszönhetően segíti szellőztetni a testes borokat, így azok a lehető legjobb formájukban kerülnek a pohárba. 

A vákuumpumpák és vákuumdugók kínálata

A Vacu Vin webáruházából beszerezhető prémium boros kiegészítők között számos olyan típust találhat, aminek köszönhetően frissen tarthatja kedvenc italát. Ahhoz, hogy egy csepp se menjen kárba, érdemes beszerezni egy vákuumpumpa borzárat, aminek segítségével minden felesleges levegőt eltávolíthat a palackból. Végül pedig a vákuumdugónak hála könnyedén lezárhatja azt, amit így még a hűtőbe se kell tennie. Nyugodtan hagyja a pulton, fogyasztás előtt elegendő borhűtőbe tenni, így olyan lesz, mint újkorában. Ez általában egy rendkívül hasznos kiegészítő abban az esetben, ha sokszor jönnek váratlan vendégek, akikre nem készült fel. 

A konyhai kiegészítők választékban tehát olyan minőségi boros kellékeket találhat, amelynek köszönhetően semmilyen maradék nem lesz gazdátlan. Ha egy vákuumpumpa borzár conterto szettel sikeresen lezárja az üveget, akkor elegendő következő hétvégén elfogyasztania a palack alján lévő alkoholt. A széles választéknak köszönhetően pedig lehetősége van olyan típust választani, ami még stílusban is passzol a helyiségbe, hiszen biztosan Önnek is fontos, hogy dizájnos termékekkel vegye körbe magát az otthonában. Jó megoldás lehet továbbá a rozsdamentes inox vákuumpumpa borzár is, amely szintén egy rendkívül elegáns Vacu Vin borászati kellék. Ebben a csomagban egy rozsdamentes fémből készült vákuumpumpa és kettő hozzá passzoló vákuumdugó található. Nagy előnye, hogy akár tíz napig frissen tarthatja kedvenc italát, ráadásul a kiegészítőket akár mosogatógépben is tisztítható. Ez nagyban megkönnyíti a prémium kiegészítő hosszú távú karbantartását. 

Közben pedig megérkezett a Vacu Vin legújabb boros eszköze, az elektromos vákuumpumpa borzár (2 darab dugóval) fekete színben. A teljesen automatikus működésű kellék másodpercek alatt lezárja az üveget. A prémium minőségnek köszönhetően egy töltéssel akár 40 palackot is lezárhat. Használatra kész bárhol, bármikor. Elegáns dizánjának köszönhetően pedig mindig kéznél lesz a konyhában. USB-C töltővel bármikor újratölthető, így Önnek csupán annyi dolga van, hogy élvezze a kedvenc üveg borát. 

Amennyiben pedig meglepetésbe szánna egy prémium borászati kiegészítőt, akkor pár egyéb aprósággal a webáruházunkból egy remek ajándékcsomagot dobhat össze. Akár születésnapra, akár munkatársnak, akár karácsonyra is tökéletes meglepetés lehet egy boros szett. Mindenképpen nézzen körbe még ma és válasszon egy minőségi konyhai kiegészítőt a Vacu Vin webshopból!