A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 1 db dugóval fehér
Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér
Bruttó 7 290 Ft 
Bruttó 6 990 Ft
4

Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér

Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 1 db dugóval fehér
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 1 db dugóval fehér
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 1 db dugóval fehér
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 1 db dugóval fehér
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 1 db dugóval fehér
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 1 db dugóval fehér
Videó

Tárolja vákuummal a kibontott bort. Hozzon létre vákuumot a pumpával és a dugóval, hogy lelassítsa az oxidációs folyamatot, és így hosszabb ideig tárolja és élvezhesse a bort és annak ízét. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. A szett 1 darab vákuumpumpát és 1 db vákuumdugót tartalmaz.

Önnek is gondot okoz meginni egy egész üveg bort?

Sokszor elfogyasztana egy pohárral a vacsorához, de az egész palack egyszerűen nem megy le?

Ez a vákumpumpa borzárral és 1 db dugóval többé már nem okozhat problémát. A dizájnos konyhai kellék fehér kivitelben szerezhető be a Vacu Vin webáruházában. Ennek segítségével vákuummal tárolhatja kedvenc italát, amit akár napokkal később is frissen fogyaszthat. A használata rendkívül egyszerű, ráadásul ez a modell egy igencsak elegáns kivitel, így bármely háztartásban megállja majd a helyét.

Anyag
Műanyag, Gumi
Szín
Fehér
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960399
Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron :  18 db
Kivitel
Bruttó 7 290 Ft 
Bruttó 6 990 Ft
Kezdete: 2024.04.29   Vége: 2024.05.31
Kedvezmény 4
Megtakarítás 300 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Elgondolkodott már azon, hogyan tudná frissen tartani azt a palack bort, amit vacsorához nem tudott elfogyasztani? A vákuumpumpa borzár 1 db dugóval megoldást jelent a problémára, hiszen nemcsak egy hagyományos termékről van szó. A Vacu Vin prémium konyhai kelléke segítségével egy vákuumot hozhat létre az üvegben, ami lelassítja az oxidációs folyamatot. Ennek hatására pedig sokkal hosszabb ideig tudja tárolni, illetve élvezni a kedvenc italának ízét. 

Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér használata

A használatához egyszerűen helyezze be a vákuum-bordugót az üvegbe és pumplája mindaddig, amíg kattanó hangot nem hall. Mindez jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet, sikerült légmentesen lezárni az üveget és annak tartalmát. Ezt követően a palack már készen áll, hogy hűtőszekrényben vagy a konyhapulton tárolja. Amennyiben egy ilyen termék tulajdonosa lesz, akár tíz nap múlva is ugyanolyan friss bort fogyaszthat, mint amikor az üveget felbontotta. 

A bárkellék nagy előnye, hogy mosogatógépben is mosható, így a tisztításával sem kell különösebben foglalkoznia. A kialakításának köszönhetően pedig egy rendkívül tartós termék tulajdonosa lehet, ami elviseli a rendszeres és hosszabb használatot is.

Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér működése

A Vacu vin vákuumpumpával és a hozzá tartozó vákuumdugóval megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól. Élvezze akár 10 napig a már megbontott kedvenc borát. A vákuumpumpával szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le az újrahasználható vákuumdugóval.

Helyezze be a vákuum-bordugót a az üvegbe és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget és tartalmát. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin vákuumpumpa és dugó segítségével
  • A vákuumdugó mosogatógépben mosható
  • A vákuumpumpa és dugó minden nem habzó borhoz használható
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960399
Tömeg
120 g/db
Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér használata

A Vacu Vin vákuumpumpa borzár 1 db-os, fehér dugóval használatához egyszerűen helyezze be a bordugót a palackba, majd pumpálja azt addig, amíg meg nem hallja azt a bizonyos kattanó hangot. Ez jelzi majd az ön számára, hogy sikerült elérni az optimális vákuumszintet, így légmentesen zárhatja le az üveget, illetve annak tartalmát. Így a bor készen áll arra, hogy Ön azt további 10 napig tárolja a hűtőszekrényben, esetleg a konyhapulton. 

A boros kellék nagy előnye, hogy mosogatógépben tisztítható, így annak mosásával sem kell foglalkoznia. Kialakítása miatt nagyon tartós, jól tűri a rendszeres és hosszabb használatot egyaránt. 

Csomagajánlatok
Hasonló termékek