A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér
Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér
5 490 Ft

Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér

Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér
Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér
Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér

Tárolja vákuummal a kibontott bort. Hozzon létre vákuumot a pumpával és a dugóval, hogy lelassítsa az oxidációs folyamatot, és így hosszabb ideig tárolja és élvezhesse a bort és annak ízét. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. A szett 1 darab vákuumpumpát és 1 db vákuumdugót tartalmaz.

Önnek is gondot okoz meginni egy egész üveg bort?

Sokszor elfogyasztana egy pohárral a vacsorához, de az egész palack egyszerűen nem megy le?

Ez a vákumpumpa borzárral és 1 db dugóval többé már nem okozhat problémát. A dizájnos konyhai kellék fehér kivitelben szerezhető be a Vacu Vin webáruházában. Ennek segítségével vákuummal tárolhatja kedvenc italát, amit akár napokkal később is frissen fogyaszthat. A használata rendkívül egyszerű, ráadásul ez a modell egy igencsak elegáns kivitel, így bármely háztartásban megállja majd a helyét.

Anyag
Műanyag, Gumi
Szín
Fehér
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960399
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  17 db
Kivitel
5 490 Ft
Részletek

Elgondolkodott már azon, hogyan tudná frissen tartani azt a palack bort, amit vacsorához nem tudott elfogyasztani? A vákuumpumpa borzár 1 db dugóval megoldást jelent a problémára, hiszen nemcsak egy hagyományos termékről van szó. A Vacu Vin prémium konyhai kelléke segítségével egy vákuumot hozhat létre az üvegben, ami lelassítja az oxidációs folyamatot. Ennek hatására pedig sokkal hosszabb ideig tudja tárolni, illetve élvezni a kedvenc italának ízét. 

Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér használata

A használatához egyszerűen helyezze be a vákuum-bordugót az üvegbe és pumplája mindaddig, amíg kattanó hangot nem hall. Mindez jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet, sikerült légmentesen lezárni az üveget és annak tartalmát. Ezt követően a palack már készen áll, hogy hűtőszekrényben vagy a konyhapulton tárolja. Amennyiben egy ilyen termék tulajdonosa lesz, akár tíz nap múlva is ugyanolyan friss bort fogyaszthat, mint amikor az üveget felbontotta. 

A bárkellék nagy előnye, hogy mosogatógépben is mosható, így a tisztításával sem kell különösebben foglalkoznia. A kialakításának köszönhetően pedig egy rendkívül tartós termék tulajdonosa lehet, ami elviseli a rendszeres és hosszabb használatot is.

Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér működése

A Vacu vin vákuumpumpával és a hozzá tartozó vákuumdugóval megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól. Élvezze akár 10 napig a már megbontott kedvenc borát. A vákuumpumpával szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le az újrahasználható vákuumdugóval.

Helyezze be a vákuum-bordugót a az üvegbe és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget és tartalmát. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin vákuumpumpa és dugó segítségével
  • A vákuumdugó mosogatógépben mosható
  • A vákuumpumpa és dugó minden nem habzó borhoz használható
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot
Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960399
Tömeg
120 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek