A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín

Loop vákuumpumpa és -dugó

A bor frissességének megőrzése többé már senki számára nem lehet luxus. Alap elvárás, hogy az ital hosszú ideig iható és zamatos maradjon. Aki szeretne igazi élményt átélni, az ma már kizárólag a Vacu Vin loop vákuumpumpa és -dugó segítségével zárja le a palackot. Kivel ne fordult volna már elő, hogy egy finom üveg bor felbontását követően nem tudta azt meginni. Ilyenkor sajnos sok esetben a lefolyóban végzi a maradék. A loop vákuumpumpa és -dugó segítségével azonban tökéletesen lezárhatja a palackot, így a benne található alkohol tovább friss marad.


5termék 15
5termék 15

A Vacu Vin ma már képes mindenhez megfelelő eszköztárat biztosítani, hogy a bora friss és zamatos maradjon. A légmentességnek köszönhetően elkerülhető az oxidálódás, tökéletes előkészület, praktikus zárás, akár pár napra, akár hosszabb időre.

A loop vákuumdugó, valamint az ehhez tartozó vákuumpumpa együttes használata kiváló választás hatékony bortároláshoz. A pumpával ugyanis könnyedén kiszívhatja a levegőt a borosüvegből. Minden termékbél megtalálható a hozzátartozó pumpa és dugó, legyen az hagyományos, esetleg loop kivitel egyaránt.

Itt az ideje megtekintenie a vákuumpumpáink, valamint dugóink széles palettáját, hogy megőrizhesse a pillanatot.

A loop vákuumpumpák és vákuumdugók kínálata

A loop vákuumpumpák és -dugók teljes kínálatával várunk minden érdeklődőt, aki szeretne otthon is igényesen borozni. Az eszközökkel lezárhatja borát és újra fogyaszthatja, mintha frissen nyitotta volna fel. Nincs más dolga, mint kiszívni a pumpával a levegőt a palackból, majd lezárni azt a dugó segítségével. Ennek hála az ital nem oxidálódik, frissen fogyaszthatja még később is. Ha csak rövid időre zárná le, akkor használja a borzáró dugónkat.

A boros eszközök használata igen egyszerű és hatékony, tulajdonképpen egy a borokhoz kevésbé értő személy is könnyen élvezheti a minőségi kellék előnyeit. Ahhoz azonban, hogy megfelelő minőségben és frissességgel tudja tárolni az otthoni bort, mindenképpen szüksége lehet pár borászati kiegészítőre. Az alkohol aromáját könnyedén megtarthatja a Vacu Vin prémium pumpák és dugók segítségével.

A konyhai kiegészítőkkel valódi borozós élményekben lehet része. Sokszor fordul elő mindenkivel, hogy egy eseményen, egy összejövetelen, egy vacsorát követően nem fogy el teljesen az üveg bor, ilyenkor nem kell vakarni a fejünket, hiszen a két eszközzel bármikor lezárhatja a palackot, így a maradék nem vész kárba. Ezzel nem csak pénzt spórolhat meg, hanem megmentheti magát attól, hogy az italból akár egy csepp is kárba vesszen.

A loop vákumpumpák és -dugók a Vacu Vin legújabb gyátmányai. A 4 színben kapható eszközök környezetbarátok, jó minőséget képviselnek, a tudatos fogyasztást segítik elő. A homokszínű kivitel pezsgős nude árnyalatban kapható, amely minden stílushoz remekül passzol. Teret adhat bármilyen bornak. A zöld tónusú változat a szőlőültetvényeket idézi elő, míg a szürke a klasszikus konyhához illik a legjobban. Végül, de nem utolsó sorban, a kreámia által ihletett játékos szín feldobja az élettel teli háztartásokat.

Mire lesz szüksége még az otthoni borozáshoz?

Ön is szívesen fogyaszt otthon finom borokat, legyen szó száraz vörösről vagy éppen egy édesebb fehérborról. Bármelyikről van szó, ezek felszolgálásának megvannak a maga lépései, amiket nem árt mindenkinek betartania, hogy megadja a módját az esti borozásnak. A prémium Vacu Vin termékeknek hála azonban igazi élményben lehet része mindenkinek.

A borkiöntők és levegőztetők segítségével már nemcsak a tárolás, hanem maga a felszolgálás is igényes és tökéletes. Biztosan tisztában van vele, hogy a bor minden cseppje aranyat ér. Vigyázni kell rá, gondoskodni róla, hogy az tényleg ne vesszen kárba. Lehet esztétikia igény, mint például a tiszta abrosz, esetleg egy takarékossági szempont, hiszen a bor cseppmentes felszolgálása mindent felülír. A kiöntők és levegőztetők segítségével az ital tökéletesen és egyedi módon kerül a pohárba. A dekantáló kancsó pedig különleges formájának köszönhetően segíti szellőztetni a testesebb borokat, így azok a lehető legjobb formájukban kerülnek a pohárba. 

Amennyiben meglepetésbe szánja az említett prémium borászati kiegészítőket, abban az esetben pár egyéb apróság segítségével remek ajándékcsomagot állíthat össze. Legyen szó születésnapról, névnapról, esetleg karácsonyi összejövetelről, a tökéletes meglepetés egy boros szett.

Red Dot Design Award győztes

 A Vacu Vin Wine Saver Loop nyerte meg 2024-ben a Red Dot Design Awardot! Büszkén jelenthetjük be, hogy a loopot ezzel a nívós díjjal tüntették ki "étkészlet" kategóriában. Az elismerés erősíti azt, hogy az innovációnk megfelel a mai fogyasztói igényeknek, ami mindannyiunkat büszkévé tesz.