A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója
db / gyűjtő
2 - 12

Ajándékok férfiaknak

Nem tudja eldönteni, hogy mi a legjobb meglepetés egy férfi számára? Akkor tökéletes helyen jár a rejtély felderítésében, hiszen a a Vacu Vin webáruházunkban bőven akad különleges és egyedi darab az urak számára. Itt speciális termékeket rendelhet a borokat, söröket, valamint a pezsgőket kedvelő rokona és barátja számára. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, esetleg évfordulóról, ajándékokat férfiaknak nálunk is találhat. Nézzen körbe a széles kínálatunkban és válogasson kedvére!


57termék
 
57termék

Ajándékok férfiaknak 

Az egyedi ajándék az urak számára igen népszerű választás a meglepetést keresők körében. Ez nem véletlen, hiszen a sablonosságot elkerülve mindig újítani akarunk, valami olyat átadni, aminek hasznát lehet venni. A Vacu Vin webáruházunkban milliónyi variáció közül szemezgethet, legyen szó boros kiegészítőkről, pezsgős kellékekről, valamint sörös apróságokról, nálunk szinte mindent megtalálhat, ami az italozással kapcsolatos. 

Látatlanban azonban nehéz megmondani, hogy mi alapján érdemes szűkíteni a találatok listáját, azonban, ha egy kicsit ismeri a másikat, akkor nyilván tisztában van vele, hogy merre menjen tovább. 

Férfi ajándékok karácsonyra

Legyen szó bármilyen ajándék szettről, ha az urak számára keres apró meglepetést, akkor a nálunk kapható minőségi és dizájnos boros és sörös termékekben nem fog csalódni. A szettekben kapható változatok segítenek, hogy ne kelljen külön beszereznie minden eszközt egy olyan személynek, akit tényleg le akar nyűgözni a karácsonyi ünnepek alkalmával. 

Az egyik legjobb választás kétségkívül a 6 darabos accessory boros szett, ami tartalmaz többek között pincér dugóhúzót, borhűtő mandzsettát, borkiöntőt, vákuumdugót és pumpát egyaránt. A bor szerelmeseinek szinte nélkülözhetetlen összeállítás, hiszen egy dobozban kap meg mindent, amire az italozáshoz szüksége lehet. Tökéletes meglepetés, különleges design, ráadásul díszdobozban szállítjuk, így még a csomagolásra sem lesz gondja. A boros szett gondoskodik arról, hogy a borfogyasztás minden fázisában tökéletes és összehangolt legyen. Kezdve a bor kinyitásától, egészen a palack tárolásáig. 

Ami a sörök szerelmeseit illeti, nekik tökéletes egy sörhűtő mandzsetta, aminek segítségével aktívan hűtheti kedvenc italát. Az alkohol akár 15 perc alatt kellemes hőmérsékletű lehet, ehhez mindössze a fagyasztóba kell tenni a kelléket a használat előtt legalább hat órával. A rugalmas mandzsettát úgy alkották meg, hogy az tökéletesen passzoljon mind a 0,33-as, mind a 0,5-ös sörös üvegekre. 

Nézzen körbe tehát bátran a Vacu Vin webáruházunkban és élvezze ki a felszereléstárunk változatosságát. Bízzon bennünk, hiszen akármilyen ajándékokat keres férfiaknak, akkor nálunk garantáltan találhat kedvére való darabot. Mi segítünk abban, hogy bármilyen alkalmat, akár a karácsonyi ünnepeket is különlegessé tehesse. 

A Vacu Vin ajándékszettek otthonra, ajándékba, de még bárba is tökéletes választás. Nem árt végignézni az összeállítások tartalmát, hogy egyben szerezhesse be a legjobb kellékeket. Sör, pezsgő és bor szettek egyaránt megtalálhatóak a palettánkon, viszont néhány változat csak limitált számban kapható, így érdemes még ma megrendelni a karácsonyi meglepetést.