A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Bruttó 25 690 Ft

Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval

Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
.
.

A Vacu Vin Wine Dekanter parafa dugóval lehetővé teszi a bor elegáns levegőztetését. A kancsó széles formájának köszönhetően a bor nagyobb lélegzőfelülettel rendelkezik. A bor finom dekantálásával kiszűrheti az üledéket a borosüvegből. A parafa dugó megvédi borát a legyektől és a portól. A hagyományos formájú boroskancsó prémium kristályüvegből készült. 

Anyag
Üveg
Szín
Átlátszó
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Ajándék, Bor tárolás
Logózható
Nem
Funkciója
Tálalás, Tárolás, Előkészítés
db / gyűjtő
2
Cikkszám
8960730
Várható kiszállítás
2024.04.30
Raktáron :  9 db
Bruttó 25 690 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szeretne magának lehetőséget adni arra, hogy elegáns módon szolgálhassa fel a kedvenc borát a családnak, a vendégeknek? Akkor mindenképpen próbálja ki a Vacu Vin Wine Dekanter parafa dugóval kiegészített változatát, amely erre lehetőséget ad Önnek. Ennek hála a fiatalabb borokat egyetlen fröccsenéssel felöntheti, így extra szellőzést adva a párlatnak. Az érlelt boroknál azonban nem árt óvatosnak lenni, hiszen csak ezzel a megoldással választhatja el a palackot az üledéktől. 


A dekantáló kancsóval csupán annyit kell csinálnia, hogy nagyon lassan meglöki az alapot, a dekanteren pedig megfelelő sebességgel és módszerrel átforgatja az italt. Ezzel hagyja, hogy az ízletes nedű "lélegezzen", ami fokozza mind az ízt, mind az aromát. 

Vacu Vin Wine Dekanter parafa dugóval

A Vacu Vin dekantáló kancsója lehetővé teszi az ital számára, hogy megfelelően szellőzzön. Ezzel javítani lehet a borozási élményt, akár otthon is. A kevergetés ugyanis elősegíti azt, hogy az italban olyan illatok és ízek szabadoljanak fel, amelyek önmagukban képtelenek lennének előtörni belőle. 
A dekantáló kancsó nagy előnye, hogy sokkal esztétikusabb és elegánsabb lesz az italozás, hiszen magának a design boros kelléknek is mutatós a kinézete. A folyamatos forgásról pedig a Vacu Vin egyedi kialakítása gondoskodik.


A kancsó egy igen elegáns borászati kiegészítő, amely bármely konyhában, borkóstolón, étteremben, vendéglátó egységben megállja a helyét. A prémium kristályüveg jól bírja a napi használatot, nem karcolódik, könnyen tisztítható. Az átlátszó kiöntő megmutatja a vendégek számára a bor egyedi színét. Nyugodtan adhatja ajándékba, viheti magával kiállításokra, de tökéletes megoldás az esti vacsora mellé az asztalra. Az elegáns dobozban szállított termék gondoskodik róla, hogy még a csomagolással se kelljen törődnie. 

Hogyan használja a dekantáló kancsót?

A bor dekantálás nem bonyolult folyamat. Használja úgy a dekantálót, hogy a bort az üvegből egyenesen a kancsóba önti. A fiatalabb alkoholoknál egyetlen fröccsintéssel tegye mindezt, így extra levegőhöz jut. Az érlelteknél azonban óvatosan érdemes végezni a feladatot, hiszen így választhatja el a palackot az üledéktől. Hagyja lélegezni a bort, hogy minden íz és aroma felszabaduljon!

  • A szellőztetéssel javítja a bor ízét. 
  • A dekantálás segít elválasztani az üveget és az üledéket. 
  • Egyedi kialakításával igazán jól mutat az asztalon. 

Szállítás

A Vacu Vin Dekantáló kancsó parafa dugóval terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960730
Tömeg
1,03 kg/db
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval használata

A bor dekantálása egy nagyon elegáns folyamat, amire sok esetben szükség van. Használja úgy a dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval felszerelt változatát, hogy a bort az üvegből egyenesen a kancsóba önti.

A fiatalabb boroknál egyetlen fröccsintéssel tegye meg ezt, így extra levegőhöz juttatja az italt. Az érlelteknél azonban óvatosan végezze el a feladatot, hiszen így választhatja el a palackot az üledéktől. Hagyja lélegezni a bort, hogy minden íz és aroma felszabaduljon! Öntse bele, tegye rá a tetejét, majd várjon, amíg a bor tökéletessé válik. 

Csomagajánlatok
Hasonló termékek