A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Bruttó 25 690 Ft 
Bruttó 23 990 Ft
7

Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval

Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval
.
.

A Vacu Vin Wine Dekanter parafa dugóval lehetővé teszi a bor elegáns levegőztetését. A kancsó széles formájának köszönhetően a bor nagyobb lélegzőfelülettel rendelkezik. A bor finom dekantálásával kiszűrheti az üledéket a borosüvegből. A parafa dugó megvédi borát a legyektől és a portól. A hagyományos formájú boroskancsó prémium kristályüvegből készült. 

Anyag
Üveg
Szín
Átlátszó
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Ajándék, Bor tárolás
Logózható
Nem
Funkciója
Tálalás, Tárolás, Előkészítés
db / gyűjtő
2
Cikkszám
8960730
Várható kiszállítás
2024.10.23
Raktáron :  9 db
Bruttó 25 690 Ft 
Bruttó 23 990 Ft
Kezdete: 2024.09.16   Vége: 2024.10.31
Kedvezmény 7
Megtakarítás 1 700 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szeretne magának lehetőséget adni arra, hogy elegáns módon szolgálhassa fel a kedvenc borát a családnak, a vendégeknek? Akkor mindenképpen próbálja ki a Vacu Vin Wine Dekanter parafa dugóval kiegészített változatát, amely erre lehetőséget ad Önnek. Ennek hála a fiatalabb borokat egyetlen fröccsenéssel felöntheti, így extra szellőzést adva a párlatnak. Az érlelt boroknál azonban nem árt óvatosnak lenni, hiszen csak ezzel a megoldással választhatja el a palackot az üledéktől. 


A dekantáló kancsóval csupán annyit kell csinálnia, hogy nagyon lassan meglöki az alapot, a dekanteren pedig megfelelő sebességgel és módszerrel átforgatja az italt. Ezzel hagyja, hogy az ízletes nedű "lélegezzen", ami fokozza mind az ízt, mind az aromát. 

Vacu Vin Wine Dekanter parafa dugóval

A Vacu Vin dekantáló kancsója lehetővé teszi az ital számára, hogy megfelelően szellőzzön. Ezzel javítani lehet a borozási élményt, akár otthon is. A kevergetés ugyanis elősegíti azt, hogy az italban olyan illatok és ízek szabadoljanak fel, amelyek önmagukban képtelenek lennének előtörni belőle. 
A dekantáló kancsó nagy előnye, hogy sokkal esztétikusabb és elegánsabb lesz az italozás, hiszen magának a design boros kelléknek is mutatós a kinézete. A folyamatos forgásról pedig a Vacu Vin egyedi kialakítása gondoskodik.


A kancsó egy igen elegáns borászati kiegészítő, amely bármely konyhában, borkóstolón, étteremben, vendéglátó egységben megállja a helyét. A prémium kristályüveg jól bírja a napi használatot, nem karcolódik, könnyen tisztítható. Az átlátszó kiöntő megmutatja a vendégek számára a bor egyedi színét. Nyugodtan adhatja ajándékba, viheti magával kiállításokra, de tökéletes megoldás az esti vacsora mellé az asztalra. Az elegáns dobozban szállított termék gondoskodik róla, hogy még a csomagolással se kelljen törődnie. 

Hogyan használja a dekantáló kancsót?

A bor dekantálás nem bonyolult folyamat. Használja úgy a dekantálót, hogy a bort az üvegből egyenesen a kancsóba önti. A fiatalabb alkoholoknál egyetlen fröccsintéssel tegye mindezt, így extra levegőhöz jut. Az érlelteknél azonban óvatosan érdemes végezni a feladatot, hiszen így választhatja el a palackot az üledéktől. Hagyja lélegezni a bort, hogy minden íz és aroma felszabaduljon!

  • A szellőztetéssel javítja a bor ízét. 
  • A dekantálás segít elválasztani az üveget és az üledéket. 
  • Egyedi kialakításával igazán jól mutat az asztalon. 

Szállítás

A Vacu Vin Dekantáló kancsó parafa dugóval terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960730
Tömeg
1,03 kg/db
Dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval használata

A bor dekantálása egy nagyon elegáns folyamat, amire sok esetben szükség van. Használja úgy a dekantáló kancsó (Kristály üveg) golyó záróval felszerelt változatát, hogy a bort az üvegből egyenesen a kancsóba önti.

A fiatalabb boroknál egyetlen fröccsintéssel tegye meg ezt, így extra levegőhöz juttatja az italt. Az érlelteknél azonban óvatosan végezze el a feladatot, hiszen így választhatja el a palackot az üledéktől. Hagyja lélegezni a bort, hogy minden íz és aroma felszabaduljon! Öntse bele, tegye rá a tetejét, majd várjon, amíg a bor tökéletessé válik. 

Hasonló termékek