A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Kategória (Alkategória)

Dugóhúzók

Egyszerű, de nagyszerű! Borászati kellékeink következő tagja, amilyen csekély fontosságúnak tűnik, annál nagyobb szerepe van a borfogyasztásban! Hiszen hiányában -lássuk be- a borozás el sem kezdődhet. Egyszerűsége ellenére mégis stílusos, elegáns és modern külsővel rendelkezik, legyen szó bármely típusáról. 


9termék 19
9termék 19

Praktikus, könnyen használható, gyors, ellenben a régi, hagyományos társaival. Emlékszik még az időre, mikor hosszú percek kellettek egy bornyitáshoz? Nem volt túl elegáns a szervírozás! Beletört a dugó, eltörött a dugóhúzó, vagy éppen ereje nem volt a folyamathoz. A VacuVin termékei rendkívül egyszerűen működnek, amiknek segítségével játszi könnyedséggel juthat hozzá a különleges nedűhöz.

Tökéletes kezdés egy tökéletes befejezéshez!

Szívesen fogyaszt ízletes alkoholos italokat otthoni körülmények között? Akkor biztosan eszébe jutott már, hogy mennyi mindenre szüksége van a felszolgáláshoz. A Vacu Vin minőségi boros kiegészítői között szerencsére számos olyan konyhai kelléket találhat, amely hasznos lehet a mindennapok során. 

Az otthoni borozás világa

A legtöbbünk szívesen iszik otthon valamilyen különleges szeszt, főként az esti vacsorához, esetleg egy vendégváró ebéd kapcsán. Ahhoz azonban, hogy ezeket az összejöveteleket felhőtlenül élvezhesse, érdemes körbenéznie a borászati kellékeink széles kínálatában. 

Szerencsére manapság már szinte mindenki tisztában van vele, hogy egy kellemes este többet jelent annál, minthogy dugókat húzogassunk ki a palackból. A tökéletes élmény érdekében előkészületekre is szüksége van, hiszen egy valóban kiváló minőségű alkohol esetén nem töltheti akárhogy és akármibe az italt. A felszolgáláshoz mindenképpen kelleni fog egy prémium borhűtő, amelynek segítségével megfelelő hőmérsékleten tarthatja a szeszt. Az egyik legkiválóbb darabunk a bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett, amely kiválóan alkalmas szabadtéri rendezvényekre, elegáns eseményekre egyaránt. 

A konyhai kiegészítők világa azonban nem merül ki ebben, hiszen emellett még tárolni, kiönteni és persze megbontani is kell azt az üveget. Ehhez pedig mindenképpen érdemes beszereznie egy Vacu Vin dugóhúzót, amellyel mindezt egyszerűen megvalósíthatja. A kiegészítők nagy előnye, hogy ezekkel sokkal egyszerűbbé válnak az esti borozgatások, hiszen nem kell hosszú időt eltölteni a dugó eltávolításával. 

A dugóhúzók kínálata

Az talán az Ön számára is egyértelmű, hogy minőségi boros kellékek nélkül nincsen otthoni italozás. A webáruházunkban kapható dugóhúzók segítségével azonban sokkal könnyebbé válik a felszolgálás folyamata. A stílusos, modern és nem utolsó sorban elegáns kiegészítő igazán egyedi külsővel rendelkezik. Teljesen mindegy, hogy melyiket is választja otthonra, legyen szó az elegant fekete dugóhúzóról, a fekete twister változatról, esetleg a pincérek számára kifejlesztett basic termékről egyaránt. Az összes modellt praktikusan használhatja, ráadásul ezeknek hála, végre elfelejtheti a hosszú percekig tartó kellemetlen bornyitásokat. Nincs többé törött dugó, de nagyobb erőkifejtésre sem lesz szüksége ahhoz, hogy hozzájusson kedvenc borához.

Ami a dugóhúzó parafa kihúzót illeti, ez egy 2 az 1-ben boros kellék, amivel minden egyszerűbb és gyorsabb. A hozzá tartozó toknak köszönhetően pedig hosszú ideig őrizheti meg a fogak épségét. Ezzel a termékkel sérült vagy törékeny dugót húzhat ki a régebbi borosüvegekből, könnyen tárolható, használható, ráadásul mosogatógépben mosható. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, tökéletes választás sérült vagy törékeny dugókhoz. 

Most már senkinek sem okozhat problémát felbontani egyetlen borospalackot sem, hiszen megérkezett a bornyító, elektromos változatban is. Ez azt jelenti, hogy Önnek csak a töltéssel kell foglalkoznia. Ez az eszköz teljesen automatikus, tehát másodpercek alatt szedi ki a parafát a palackból úgy, hogy abban nem tesz kárt. Újratölthető, az USB-C töltő mindig kéznél lesz, ha szükség lenne rá, de egyetlen feltöltéssel akár 35 üveget is felbonthat, mindezt erőlködés nélkül. Használatban kész állapotban várja azt, hogy Önnek szüksége legyen rá.

A minőségi borozás elengedhetelen eszköze tehát a dugóhúzó, amiket akár ajándékba is választhat egy szerette számára karácsonyra, születésnapra, illetve egyéb ünnepnapra egyaránt. Amennyiben pedig további kellékeket adna át, esetleg egy egész ajándék csomagot rakna össze, válogasson kedvére a további termékeink közül!

Nézzen körbe a Vacu Vin webáruházban még ma, és válassza ki a szükséges borászati kiegészítőket, hogy végre könnyedén és gördülékenyen szolgálhassa fel az italt a vacsorához.