A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Bruttó 15 490 Ft

Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum

Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum
Videó

Bor és pezsgőhűtő mandzsetta egy szettben! Szereti a bort és a pezsgőt is és mindig hirdegen szeretné fogyasztani? Ideális szett a bor és pezsgő kedvelőknek. Ajándéknak is nagyon jó ötlet. Designos és egyedi színekkel, formatervezett bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett. Tartsa mélyhűtűben mindkét terméket. Fogyasztás előtt húzza az üvegre és lehűti az üveg tartalmát és/vagy hidegen is tartja azt hosszútávon. Használat után már mehet is vissza a mélyhűtőbe, hogy a következő fogyasztáskor használni tudja. Elengedhetetlen kelléke egy házibulinak, iszogatásnak, vendégvárás esetén. 

Szeretne egy praktikus és egyben elegáns megoldást az italok gyors hűtésére? Kifinomult kivitelezéssel készült és hatékony hűtési hatással bír a bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett. Tartsa a fagyasztóban a kevés helyet igénylő mandzsettákat, és a használattól kezdve 15 percen belül hűs italokat szolgálhat fel. A Vacu Vin bor és pezsgőhűtő mandzsetta hordozható, így szabadtéri rendezvényen is könnyedén használható. A rugalmas mandzsettákat úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a palackra, hogy kellemesen hűs italokat tudjon fogyasztani az utolsó cseppig.

Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum tartalma: 

Anyag
Szilikon és zselé
Szín
Platinum
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Bor hűtés, Hűtés, Szett, Ajándék
Logózható
Nem
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960381
Várható kiszállítás
2024.03.20
Raktáron :  10 db
Bruttó 15 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Rövidítse le a várakozási időt és fogyasszon gyorsan és kellemesen hűtött bort és pezsgőt. A Vacu Vin bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett aktívan hűti le kedvenc italát. A boros szett tartalma 1 db bor és 1 db pezsgő mandzsetta.

Bármilyen váratlan helyzetben hű társa lesz a Vacu Vin bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett. Vegye elő a mélyhűtőből az elegáns megjelenésű mandzsettákat és helyezze a palackokra. A rugalmas és precíz kivitelezésű mandzsettának köszönhetően, 15 percen belül hűtött italt tud felszolgálni. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin bor és pezsgőhűtő mandzsetta termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum alkalmazása

A Vacu Vin bor és pezsgőhűtő mandzsetta alkalmazása könnyű és praktikus. A rugalmas mandzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra, az aktív hűtési hatás elérése érdekében. 

Hogyan használja a Bor és pezsgőhűtő mandzsetta Platinum szettet?

A mandzsettát hajtsa laposra és helyezze a fagyasztóba legalább 6 órán keresztül az optimális hőmérséklet elérése érdekében, majd helyezze a lehűteni kívánt palackra. A szigetelt borhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon a hűtőelemnek köszönhetően. Folyamatos hűtést biztosít jég és nedvesség nélkül.

Szállítás

A Vacu Vin bor és pezsgőhűtő mandzsetta terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A szett tartalma: borhűtő mandzsetta és pezsgőhűtő mandzsetta

A mélyhűtőben tartott manzdsettékkal az üvegre ráhúzva 5 perc alatt lehűti az italt és azokat hosszú ideig hidegen tartja.

 

Előnyei:

  • Aktív hűtő jég és nedvesség nélkül
  • Nem foglal nagy helyet a hűtőben
  • Pezsgős és boros méret egy szettben
  • Egyszerre tudja a bort és a pezsgőt is hűteni

 

A Vacu Vin Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum borhűtőt és pezsgőhűtőt tartalmaz. Aktívan hűtik kedvenc üveg borát és pezsgőjét, melyek így hűvös és frissítő italok maradnak. A szigetelt palackhűtő mandzsetta gondoskodik arról, hogy palackja hosszabb ideig az ideális tálalási hőmérsékleten maradjon. Az optimális használat érdekében az aktív hűtőket legalább 6 órán keresztül tárolja a fagyasztóban.

A rugalmas hűtőhüvelyt úgy tervezték, hogy szorosan illeszkedjen a 0,7-1 literes boros- vagy pezsgősüvegekre. Használat után vegye le a  mandzsettát, hajtsa össze és tegye a fagyasztóba. A hordozható hűtő ideális piknikhez, grillezéshez vagy más szabadtéri rendezvényhez.

Bor- és pezsgőhűtés egy szettben. 15 percen belül gyorsan lehűti a bort és a pezsgőt, és hűvösen tartja az utolsó kortyig. A rugalmas manzsetta szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és szorosan illeszkedik a palackra. Tartsa hűtőmandzsettákat a mélyhűtőben, fagyasztóban, hogy bármikor megihasson egy hideg italt!


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960381
Tömeg
700 g/db
Bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum használata

A Vacu Vin bor és pezsgőhűtő mandzsetta szett Platinum aktívan hűti kedvenc palack borát vagy pezsgőjét. A használathoz csupán annyit kell tennie, hogy a borhűtőt az alkalmazás előtt legalább hat órával a fagyasztóban tárolja, ezzel elősegíti az üveg számára az optimális hőmérséklet elérését. 

A rugalmas tárolót úgy tervezték meg, hogy az szorosan illeszkedik mind a 0,7-es, mind pedig az 1 literes palackokra egyarán. Használat után vegye le a borról vagy a pezsgőről a mandzsettát, majd hajtsa össze és tegye vissza a fagyasztóba, így mindig az Ön rendelkezésére áll.