A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
3 190 Ft

Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)

Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)

Fontos: A vákuumdugó a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használható a hatékony bortároláshoz. A pumpa segítségével tudja kiszívni a levegőt a borosüvegből. A Vacu Vin legújabb fejlesztésű pumpája itt található dugóval együtt.

A körülményes borfelszolgálás és tárolás a múlté a Vacu Vin egyedülálló vákuumdugó és borkiöntőnek köszönhetően. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja a speciális kitöltőnek köszönhetően, amely elvezeti a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Ezután zárja le a borosüveget légmentesen a beépített dugó lenyomásával és a hozzá tartozó vákuumpumpa használatával. Élvezze annak zamatát és frissességét a nyitástól számított 10 napig.

Egyedi 2 az 1-ben kialakítás, amellyel lezárja a palack bort, és cseppmentesen szolgálhatja fel a bort. Tárolja a bort vákuumban a Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő használatával. 

Anyag
Műanyag, Gumi, Szilikon
Szín
Fekete, Átlátszó
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók, Bor tárolás
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960662
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  39 db
3 190 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő egyedileg tervezett és gyártott 2 in1 kivitelezés. A borkiöntővel elkerülheti a kellemetlen foltokat majd a vákuumdugó használatával megóvja a bort az oxidálástól és tovább élvezheti annak ízét.

A Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő: vákuumdugó és boröntő egyben. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja a speciális kitöltőnek köszönhetően, amely megfogja a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Majd használat után zárja le a borosüveget légmentesen, a beépített dugó lenyomásával, hogy megőrizze a bor frissességét.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Vákuumdugó és borkiöntő alkalmazása

A Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő egyedi kialakítású. Új vákuumpumpa használatával megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól, és tíz napig élvezheti annak ízét. A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot. A vákuumdugó és borkiöntő termék 2db-os kiszerelésben rendelhető.

 

A vákuumdugó a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használható a hatékony bortároláshoz. A pumpa segítségével tudja kiszívni a levegőt a borosüvegből. A Vacu Vin legújabb fejlesztésű pumpája itt található dugóval együtt.

Hogyan használja a vákuumdugó és borkiöntőt? 

A vákuumszivattyúval szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le újra a többszörösen felhasználható vákuumdugóval. Helyezze a vákuumdugó és kiöntőt a palackba és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmaztatott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget. A palack készen áll 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra. Ha újra ki akarja nyitni az üveget, egyszerűen engedje ki a vákuumot, azaz engedjen be a levegőt az üvegbe, húzza fel a beépített dugót, és töltsön magának egy pohárral másodpercek alatt a cseppmentes borkiöntővel!

Szállítás

A Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő: vákuumdugó és boröntő egyben. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja az egyedülálló kitöltőnek köszönhetően, amely megfogja a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Zárja le a borosüveget légmentesen a beépített dugó lenyomásával.

Az egyedi kialakítású, új vákuumpumpa használatával megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól, és tíz napig élvezheti annak ízét. A vákuumszivattyúval szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le újra egy újrahasználható vákuumdugóval. Helyezze a dugó-kiöntőt az üvegbe és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

Ha újra ki akarja nyitni az üveget, egyszerűen engedje ki a vákuumot, azaz engedjen be levegőút az üvegbe. Húzza fel a beépített dugót, és töltsön magának egy pohárral másodpercek alatt a cseppmentes borkiöntővel!

  • A Vákuumdugó és borkiöntő egyedi 2 az 1-ben kialakítású, amely egyesíti a vákuumos tárolást és a csepegésmentes borkitöltést
  • A vákuumdugó-kiöntő mosogatógép-barát
  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő használatával
  • A Vákuumdugó és borkiöntő minden nem habzó borhoz alkalmas
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot
Adatok
Cikkszám
8960662
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek