A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)
Bruttó 4 090 Ft

Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben)

Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os dugó és kiöntő egyben
Videó

Csak ezzel a vákuumpumpával működik: 

https://www.vacuvin.hu/bor/vakuumpumpa-es-kionto-szett-1-db-kionto-fekete-dugo-es-kionto-egyben-8960657 

 

Szettben is elérhető: https://www.vacuvin.hu/Boros-szett-Premium-4-db-os-8960729 

 

Fontos: A vákuumdugó a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használható a hatékony bortároláshoz. A pumpa segítségével tudja kiszívni a levegőt a borosüvegből. A Vacu Vin legújabb fejlesztésű pumpája itt található dugóval együtt.

A körülményes borfelszolgálás és tárolás a múlté a Vacu Vin egyedülálló vákuumdugó és borkiöntőnek köszönhetően. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja a speciális kitöltőnek köszönhetően, amely elvezeti a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Ezután zárja le a borosüveget légmentesen a beépített dugó lenyomásával és a hozzá tartozó vákuumpumpa használatával. Élvezze annak zamatát és frissességét a nyitástól számított 10 napig.

Egyedi 2 az 1-ben kialakítás, amellyel lezárja a palack bort, és cseppmentesen szolgálhatja fel a bort. Tárolja a bort vákuumban a Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő használatával. 

Anyag
Műanyag, Gumi, Szilikon
Szín
Fekete, Átlátszó
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók, Bor tárolás
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960662
Várható kiszállítás
2024.04.29
Raktáron :  62 db
Bruttó 4 090 Ft
Egységár: Bruttó 2 045 Ft/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő egyedileg tervezett és gyártott 2 in1 kivitelezés. A borkiöntővel elkerülheti a kellemetlen foltokat majd a vákuumdugó használatával megóvja a bort az oxidálástól és tovább élvezheti annak ízét.

A Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő: vákuumdugó és boröntő egyben. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja a speciális kitöltőnek köszönhetően, amely megfogja a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Majd használat után zárja le a borosüveget légmentesen, a beépített dugó lenyomásával, hogy megőrizze a bor frissességét.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Vákuumdugó és borkiöntő alkalmazása

A Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő egyedi kialakítású. Új vákuumpumpa használatával megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól, és tíz napig élvezheti annak ízét. A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot. A vákuumdugó és borkiöntő termék 2db-os kiszerelésben rendelhető.

 

A vákuumdugó a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használható a hatékony bortároláshoz. A pumpa segítségével tudja kiszívni a levegőt a borosüvegből. A Vacu Vin legújabb fejlesztésű pumpája itt található dugóval együtt.

Hogyan használja a vákuumdugó és borkiöntőt? 

A vákuumszivattyúval szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le újra a többszörösen felhasználható vákuumdugóval. Helyezze a vákuumdugó és kiöntőt a palackba és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmaztatott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget. A palack készen áll 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra. Ha újra ki akarja nyitni az üveget, egyszerűen engedje ki a vákuumot, azaz engedjen be a levegőt az üvegbe, húzza fel a beépített dugót, és töltsön magának egy pohárral másodpercek alatt a cseppmentes borkiöntővel!

Szállítás

A Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő: vákuumdugó és boröntő egyben. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja az egyedülálló kitöltőnek köszönhetően, amely megfogja a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Zárja le a borosüveget légmentesen a beépített dugó lenyomásával.

Az egyedi kialakítású, új vákuumpumpa használatával megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól, és tíz napig élvezheti annak ízét. A vákuumszivattyúval szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le újra egy újrahasználható vákuumdugóval. Helyezze a dugó-kiöntőt az üvegbe és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

Ha újra ki akarja nyitni az üveget, egyszerűen engedje ki a vákuumot, azaz engedjen be levegőút az üvegbe. Húzza fel a beépített dugót, és töltsön magának egy pohárral másodpercek alatt a cseppmentes borkiöntővel!

  • A Vákuumdugó és borkiöntő egyedi 2 az 1-ben kialakítású, amely egyesíti a vákuumos tárolást és a csepegésmentes borkitöltést
  • A vákuumdugó-kiöntő mosogatógép-barát
  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő használatával
  • A Vákuumdugó és borkiöntő minden nem habzó borhoz alkalmas
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960662
Tömeg
100 g/db
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben) használata

Ahogy minden Vacu Vin termék, úgy a vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os használata is rendkívül egyszerű. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a vákuumszivattyúval kiszívja az összes levegőt a palackból, majd azt a többször használható vákuumdugóval légmentesen lezárja. 

Helyezze a vákuumdugót és a kiöntőt a palack tetejére, majd kezdje el azt pumpálni. Ezzel elérheti az optimális vákuumszintet, aminek köszönhetően megóvhatja a bort az oxidálódástól. A bor ezután készen áll arra, hogy további 10 napig megőrizze a zamatát. Amennyiben újra ki szeretné azt nyitni, akkor egyszerűen engedje ki a vákuumot, így levegő jut a palacka. A dugó emiatt már könnyebben eltávolítható. Töltsön magának egy pohárba a cseppmentes felszolgáláshoz való borkiöntővel.

Csomagajánlatok
Hasonló termékek