A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés

Ajándék

A VacuVin az egységben hisz! Ezért olyan szetteket is összeállított Önnek, melynek keretein belül több kiegészítőt egyszerre szerezhet be, könnyedén! Ha igényeit nem aprózza el és több dologra is szüksége van, a VacuVin szettek nyújtják majd a legjobb megoldást! 

Boros, sörös és pezsgős szettek olyan kialakításban, mely minden igényt lefed és kielégít, így Önnek nem kell elvesznie a részletekben! Bízza ránk az összeállítást és használja ki a komplexitás nyújtotta előnyöket! Vásárolja meg az elsők között csomagjainkat, és élvezze modern, megújult felszereléstárát! Higgye el, barátai és családtagjai értékelni fogják felkészültségét! Mi segítünk ebben, keressen minket bátran!

Igényes meglepetést vásárolna? Jobban szereti a csomagolt ajándékokat, amelyek esetében nem kell összeválogatni a termékeket? Akkor a Vacu Vin ajándék szetteket Önnek találták ki, hiszen ezeket akár saját otthonába, akár egy rokona vagy barátja lakásába is beszerezheti. Legyen szó prémium konyhai változatokról, esetleg egy igényesebb és elegánsabb boros szettről egyaránt, itt szinte bármit megtalálhat, amivel meglepheti ez kedves ismerősét.

Milyen ajándék szetteket érdemes vásárolni?

A Vacu Vin webáruház hisz az egységben, így nem véletlen kínálunk eladásra minőségi konyhai kiegészítőket, boros kellékeket, illetve bár eszközöket egyaránt. Ahhoz azonban, hogy az Ön életét is meg tudjuk könnyíteni, összeállításra került pár olyan szett, aminek köszönhetően minden gondot megoldhat. 

A boros, a sörös, de még a pezsgőzéshez szükséges szettek között könnyedén találhat olyat, amire a mindennapokhoz szüksége van. A kombinációk sokszínűsége lehetővé teszi, hogy minden felmerülő igényt kielégíthessünk, így Önnek nem kell elvesznie a részletekben. Ha megbízik bennünk, akkor nyugodtan válasszon egy prémium ajándék szettet, amivel az elsők között élvezheti a modern és innovatív eszközök által nyújtotta előnyöket. Nem utolsó sorban pedig olyan szívhez szóló meglepetést adhat át egy rokona, barátja, esetleg családtagja számára, amivel garantáltan lenyűgözheti őket. 

Az ajándék szettek kínálata a Vacu Vin webshopban

Legyen szó boros kiegészítőkről, esetleg sörös vagy pezsgős szettekről, nálunk szinte mindent beszerezhet, amire az alkoholok felszolgálásához szüksége lehet. A szettekben kapható változatok pedig segítenek, hogy ne kelljen külön-külön összeválogatnia a prémium eszközöket. Ott van például a Pro Original Plus boros szettünk, amely egy hat darabos összeállítás. Tartalmaz egy fóliavágót, egy twister dugóhúzót, egy crystal borkiöntőt, egy fekete borhűtő mandzsettát, illetve egy vákuumpumpát és vákuumdugót egyaránt. Míg a dugóhúzó sommeliereknek és hobbi borászoknak egyaránt használható darab, addig a borhűtő mandzsettára tulajdonképpen minden háztartásban szükség lehet, ahol a családtagok szívesen fogyasztanak el néha egy-egy palack italt. Ennek köszönhetően ugyanis akár 15 perc alatt megfelelő hőmérsékletűvé varázsolhatja kedvenc vörös, fehér, esetleg rosé borát egyaránt. Ami pedig a vákkumos kiegészítőket illeti, a pumpa rendkívül hasznos abban az esetben, ha sokszor fordul elő, hogy egy egész üveg alkohol nem fogy el egy este alatt. Ezzel ugyanis pillanatok alatt szívhatja ki a levegőt a borból, majd pedig a vákuumdugót beletéve megakadályozhatja az oxidálódást. A minőségi boros kelléknek hála, akár további tíz napig frissen és aromásan tarthatja azt. 

Ami pedig a sörök szerelmeseit illeti, számukra kiváló választás lehet a sörösüveg és -pohár alátét 6 darabos kivitelben. Ennek kapcsán valószínűleg Ön sem vár el többet, minthogy a termék tartós és praktikus legyen. Ez a szett azonban kicsit más, mint a többi, hiszen elegánsabb és igényesebb, mint a legtöbb hasonló modell. Természetesen a funkcióját teljes mértékben betölti, így lehet egy igazán dizájnos alátétje, amit bármilyen körülmények között fel tud használni. 

Nézzen körbe tehát a Vacu Vin webáruházban és élvezze ki a felszereléstár sokszínűségét. Bízzon bennünk akkor is, ha meglepetés, esetleg ajándékcsomagot állítana össze egy rokona vagy barátja számára. Mi segítünk, hogy bármilyen alkalommal igényes és dizájnos konyhai kiegészítőt adhasson át.

Vacu Vin szettek otthonra, ajándékba és a bárba egyaránt. Érdemes végignézni a csomagok tartalmát, hogy egyben szerezze be a legjobb Vacu Vin kiegészítőket. Sör, bor és pezsgős szettek egyaránt megtalálhatóak a kínálatban, néhány szett csak limitáltan elérhető, érdemes mielőbb beszerezni.