A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Fóliavágó borosüveghez
Fóliavágó borosüveghez
Bruttó 3 390 Ft

Fóliavágó borosüveghez

Fóliavágó borosüveghez
Fóliavágó borosüveghez
Fóliavágó borosüveghez
Fóliavágó borosüveghez
Fóliavágó borosüveghez
Fóliavágó borosüveghez
.
.

A fóliavágó kiválóan használható táborozás, grillezés, üzleti találkozó vagy otthoni használathoz is. Egy igazi borkedvelőnek mindig jó ajándék vagy kiegészítő egy Vacu Vin fóliavágó. A Vacu Vin fóliavágó 4 körkéssel szépen eltávolítja a borosüvegek fóliáját, mielőtt a dugóhúzót használja. Tartalmaz egy speciális tartót a kihúzott parafa számára.

A Vacu Vin fóliavágó 4 körkéssel szépen eltávolítja a borosüvegek fóliáját, mielőtt a dugóhúzót használja. Tartalmaz egy speciális tartót a kihúzot parafa számára.

Anyag
Műanyag, Fém
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Nyitás
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960473
Várható kiszállítás
2024.04.01
Raktáron :  35 db
Bruttó 3 390 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Vacu Vin fóliavágó egy elegáns boros fóliavágó, palackokhoz minden alkalomra és minden helyzetre. 

Az univerzális fóliavágó tökéletes eszköz a védőfólia elegáns eltávolításához a borosüvegekről. A borosüveg fólia eltávolítása után kinyithatja a palack bort egy dugóhúzó segítségével. Tartalmaz egy speciális tartót a kihúzót parafa számára.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin fóliavágó termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A fóliavágó alkalmazása

A Vacu Vin fóliavágó méretét tekintve kényelmesen tárolható és könnyedén alkalmazható. Többszöri felhasználásra is alkalmas.

Hogyan használja a fóliavágót? 

A fóliavágó négy rozsdamentes acél vágókorongot tartalmaz, amelyek könnyedén és szépen eltávolítják a fóliát minden borosüvegről. A rendkívül hatékony vágószerkezet csak negyed fordulatot igényel a fólia eltávolításához, és biztonságosabb, mint a kés használata. A fólia eltávolításához a tegye a Vacu Vin fóliavágót a palackra, és nyomja a vágókorongokat a szűk keresztmetszethez. Miközben erősen nyomja, fordítsa el a fólia levágásához, majd billentse meg a vágót, hogy felemelje a fóliát. Használatáról bővebb információt kaphat a lentebb megtalálható használati útmutató videónkban.

Szállítás

A Vacu Vin fóliavágó terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

A Vacu Vin fóliavágó egy elegáns boros fóliavágó palackokhoz minden alkalomra és minden helyzetre. Az univerzális fóliavágó tökéletes eszköz a védőfólia elegáns eltávolításához a borosüvegekről. A borosüveg fólia eltávolítása után kinyithatja a palack bort egy dugóhúzó segítségével.

A fóliavágó négy rozsdamentes acél vágókorongot tartalmaz, amelyek könnyedén és szépen eltávolítják a fóliát minden borosüvegről. A rendkívül hatékony vágószerkezet csak negyed fordulatot igényel a fólia eltávolításához, és biztonságosabb, mint a kés használata.

A fólia eltávolításához a tegye a Vacu Vin fóliavágót a palackra, és nyomja a vágókorongokat a szűk keresztmetszethez. Miközben erősen nyomja, fordítsa el a fólia levágásához, majd billentse meg a vágót, hogy felemelje a fóliát.

A fóliavágó kiválóan használható buli, táborozás, grillezés, üzleti találkozó vagy otthoni használathoz is. Ideális bornyitó készlet a Vacu Vin dugóhúzó Twisterrel kombinálva is. Egy igazi borkedvelőnek mindig jó ajándék vagy kiegészítő egy nagyobb ajándék mellé ez a fóliavágó. A Vacu Vin fóliavágó elegáns, ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a hordozást, kényelmes használatot és tárolást.

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960473
Tömeg
40 g/db
Fóliavágó használata

A Vacu Vin fóliavágó egy rendkívül praktikus konyhai eszköz, amivel könnyedén bonthatja fel a palackot. A használatához nem kell mást tennie, mint a vágószerkezetet a palackra tenni úgy, hogy az a szűk keresztmetszethez nyomja a korongokat. Ezt erősen tegye meg, majd fordítsa el a terméket a fólia levágásához, majd pedig billentse meg egy kicsit a boros kelléket, hogy az felemelje a fóliát. 

Amennyiben a használattal kapcsolatban további információra lenne szüksége, abban az esetben tekintse meg a használati útmutató videónkat, amiben részleteseb bemutatjuk a fóliavágót és annak alkalmazását.