Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Fóliavágó
Fóliavágó
1 990 Ft

Fóliavágó

Fóliavágó
Fóliavágó
Fóliavágó
Fóliavágó
Fóliavágó

A Vacu Vin fóliavágó 4 körkéssel szépen eltávolítja a borosüvegek fóliáját, mielőtt a dugóhúzót használja. Tartalmaz egy speciális tartót a kihúzot parafa számára.

 

 

Anyag
Műanyag, Fém
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Nyitás
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960473
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  6 db
1 990 Ft
Részletek

A Vacu Vin fóliavágó egy elegáns boros fóliavágó palackokhoz minden alkalomra és minden helyzetre. Az univerzális fóliavágó tökéletes eszköz a védőfólia elegáns eltávolításához a borosüvegekről. A borosüveg fólia eltávolítása után kinyithatja a palack bort egy dugóhúzó segítségével.

A fóliavágó négy rozsdamentes acél vágókorongot tartalmaz, amelyek könnyedén és szépen eltávolítják a fóliát minden borosüvegről. A rendkívül hatékony vágószerkezet csak negyed fordulatot igényel a fólia eltávolításához, és biztonságosabb, mint a kés használata.

A fólia eltávolításához a tegye a Vacu Vin fóliavágót a palackra, és nyomja a vágókorongokat a szűk keresztmetszethez. Miközben erősen nyomja, fordítsa el a fólia levágásához, majd billentse meg a vágót, hogy felemelje a fóliát.

A fóliavágó kiválóan használható buli, táborozás, grillezés, üzleti találkozó vagy otthoni használathoz is. Ideális bornyitó készlet a Vacu Vin dugóhúzó Twisterrel kombinálva is. Egy igazi borkedvelőnek mindig jó ajándék vagy kiegészítő egy nagyobb ajándék mellé ez a fóliavágó. A Vacu Vin fóliavágó elegáns, ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a hordozást, kényelmes használatot és tárolást.

 

Adatok
Cikkszám
8960473
Tömeg
40 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek