A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója
db / gyűjtő
2 - 12

Borkiöntők és levegőztetők

Minden cseppje aranyat ér! Vigyázzon hát rá és gondoskodjon róla, hogy bora ne vesszen kárba! Lehet esztétikai igény a ragyogóan fehér abrosz reményében, vagy pusztán a takarékosság a kívánalom, a cseppmentesség lehetősége könnyebbséget jelent. 


8termék 18
8termék 18

További előny még, hogy az apró résen való lassabb átfolyás nagyfokú szellőztetést biztosít a bornak. Az íves száj pedig biztosítja a cseppmentes töltést. Tökéletes kialakítás, az Ön igényeinek megfelelően! Öntse ki a bort cseppmentesen a VacuVin borkiöntővel, próbálja ki a borlevegőztetőnket, vagy ajándékozzon dekantáló kancsót, mely különleges formájának és kialakításának köszönhetően segít szellőztetni a testes borokat, hogy a lehető legjobb formájukban kóstolhassa őket. 

Széleskörű termékkínálatunk csak egy karnyújtásnyira van! Ne habozzon!

Az otthoni borozás során nemcsak egy minőségi italra, hanem számos egyéb prémium konyhai kiegészítőre is szükség van. A felszolgálás elengedhetetlen kellékei közé tartoznak a boros kellékek amelyekkel megfelelő hőmérsékletű és cseppmentes formában szolgálhatja fel kedvenc szeszét. Ide tartoznak többek között a különféle hűtő eszközök, a szettben kapható kellékek, a dugóhúzók, illetve természetesen a borkiöntők és a levegőztetők egyaránt. 

A legfontosabb borászati kiegészítők

Valószínűleg, ha meghallja a borkostoló kifejezést, akkor azonnal valamilyen közeli pincészet jut eszébe, ahova szívesen látogat el, akár évente több alkalommal. Persze ennek is megvan a maga hangulata, főleg azok a régi boroshordók, illetve a különféle finomságok, amiket az italok mellé kapunk. Az elmúlt években azonban egyre többen szerveznek otthoni körülmények között ilyen eseményeket, ami bizonyítja, hogy egy borkóstoló nemcsak egy nagyobb teremben rendezhető meg. Számos okot fel lehetne sorolni a minőségi borozásra, hiszen amellett, hogy összehozza a társaságot, komplex élményt nyújt, ráadásul még egy új világgal is megismerkedhetünk. Emellett nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a megfelelő mennyiségű bor fogyasztása az emberi egészségre is jó hatással van. 

Fontos megjegyezni, hogy a pincelátogatások hangulatát nagyban befolyásolják a résztvevők. Minél több embert sikerül meghívni, annál kellemesebb lesz az összejövetel. Legyen szó idegenekről, családtagokról, barátokról, munkatársakról, az élmény örökre közös marad. Nem szabad azonban megfeledkezni a felszolgáláshoz szükséges eszközökről sem. Ha már sikerült egy borhűtő segítségével megfelelő hőmérsékletűre hűteni az italt, akkor jöhet egy prémium dugóhúzó, amivel erőkifejtés nélkül, akár Ön is ki tudja bontani a palackot. A hűtés kapcsán érdemes azonban óvatosan bánni a fehér-, illetve a vörösborokkal, hiszen a túlhűtés esetén ezek íze szinte teljes mértékben eltűnhet. Ha minden megvan, akkor pedig ezt követően jöhetnek a poharak és a töltés. 

A borkiöntők és a levegőztetők kínálata

A borok minden cseppje aranyat ér, így nem árt vigyázni arra, hogy egy kicsit se pazaroljunk el belőle. Az is fontos szempont, hogy a borkiöntők és levegőztetők segítségével sokkal elegánsabban szolgálhatja fel a kiválasztott vörösbort vagy a rozét egyaránt. A minőségi konyhai eszköznek hála ráadásul cseppmentesen töltheti ki az italt, így még az abroszban sem okoz semmilyen kárt. Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy egy igényes és dizájnos kiöntővel sokkal esztétikusabban szolgálhatja fel kedvenc palack borát. 

A Vacu Vinnél megtalálható például a fekete borlevegőztető, amely képes dúsítani a bor ízét egy kis extra oxigén hozzáadásával. A termékkel közvetlenül az üvegből szellőztetheti az alkoholt, így még a dekantálást is helyettesíteni tudja. Emellé pedig használhat Crystal 2 db-os borkiöntőt, amely összegyűjti az esetlegesen lefolyó cseppeket, amelyek aztán visszafolynak a palackba.

Ott van még a Vacu Vin Wine Dekanter parafa dugóval, aminél elegánsabb borlevegőztetést el sem tud képzelni. A kancsó széles kialakításának hála a bor jóval nagyobb lélegzőfelülettel rendelkezik, így kiszűrhet minden üledéket a borosüveg aljáról. A parafa dugó megóvja az alkoholt a legyektől, valamint a portól egyaránt. A hagyományos boroskancsó prémium kristályüvegből készült, így hosszú ideig hű társ lesz a mindennapokban.

A termékpalettánkon tehát szinte mindent megtalálhat, amire az otthoni borozáshoz szüksége van. Nézzen körbe bátran a prémium boros kiegészítők között és válassza ki a szükséges eszközöket a konyhába. 

Öntse ki a bort cseppenés mentesen a Vacu Vin borkiöntővel. Próbálja ki a borlevegőztetőt, vagy ajándékozzon dekantáló kancsót. Emellett mindenképpen szerezze be a már említett borkiöntők mellett egy borhűtőt, a boros szettet, a vákuumpumpát és a vákuumdugót egyaránt. Ezek szintén elengedhetetlen elemei a minőségi italozásnak.