A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Bor levegőztető fekete

Bor levegőztető fekete
Bor levegőztető fekete
Bor levegőztető fekete
Bor levegőztető fekete
Bor levegőztető fekete
Bor levegőztető fekete
Bor levegőztető fekete
Bor levegőztető fekete

Dúsítja a bor ízét extra oxigén hozzáadásával. A bort közvetlenül a palackból szellőzteti, és helyettesíteni tudja a dekantálást.

A legnevesebb, legdrágább vörösbor sem tudja felfedni igazi báját, amíg nem jut „lélegzethez”. A bor szerelmesei tudják, hogy fogyasztás előtt megfelelő ideig szükséges szellőztetni a bort, hogy felszínre kerüljenek a gazdag illat- és zamatanyagok. A dekantálás számos fajtája ismert, azonban mi a helyzet akkor, ha nem szeretne sokáig várni a bor szellőztetésével és elfogyasztásával? Erre szolgál a Vacu Vin bor levegőztető, ami helyettesíteni tudja a dekantálást, mivel a bort közvetlenül a palackból szellőzteti, dúsítja a bor ízét, extra oxigén hozzáadásával.

Anyag
Műanyag
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Töltés
Logózható
Igen
Funkciója
Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960611
Várható kiszállítás
2022.02.01
Nincs raktáron
4 990 Ft
Részletek

Szeretné, hogy a színvonalas borfogyasztáshoz ne kelljen sokat várakozni? Segítséget nyújt Önnek a gyors kiöntő és dekantáló Vacu Vin bor levegőzető, ami a legtöbb parafa és csavaros palackhoz illik.

Használatával minden bor levegőzetése gyors folyamat, nem kell hosszas időt várakozni, legyen az bármilyen alkalom. A Vacu Vin bor levegőztetővel fél órákat spórolhat meg, mivel extra oxigént enged a borba, így felgyorsítja annak szellőztetését.  Praktikus és elegáns kivitelezésének köszönhetően bor levegőztetőnek illetve kiöntőnek is alkalmas, továbbá a bor nyakán is tárolhatja, amíg nincs használatban. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin bor levegőztető termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

A bor levegőztető fekete alkalmazása

A Vacu Vin bor levegőztető alkalmazása könnyű és praktikus. Bor levegőztetőnek és kiöntőnek egyaránt nagyszerű. Továbbá, kialakítása lehetővé teszi, hogy használat után a bor nyakán tárolja, hogy mindig kéznél legyen.

 

Hogyan használja a bor levegőztető fekete terméket? 

A borosüveg fólia és a parafa eltávolítása után csupán helyezze a Vacu Vin bor levegőztetőt a boros palack nyakába és öntse a bort a pohárba, ami azonnal fogyasztható. Nem kell órákat várni a bor levegőztetésére. A Vacu Vin bor levegőztető rendkívül praktikus és egyedileg kifejlesztett belső barázdáknak köszönhetően a bor keringeni fog a levegőztetőben, ami javítja az oxigén beépülését, felszívódását a borba, így gazdagítva a bor ízét. A Vaci Vin bor levegőztető tisztítása kézi mosással ajánlott.

Szállítás

A Vacu Vin bor levegőztető terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

Használja minden eseményre az egyedileg kifejlesztett Vacu Vin bor levegőztető termékünket a színvonalas és stílusos borfogyasztás jegyében!

A Vacu Vin borlevegőztető extra oxigén hozzáadásával gazdagítja a bor ízét. A gyors-dekantáló és kiöntő a legtöbb parafa és csavaros palackhoz illik. A belső barázdák miatt a bor keringeni fog a levegőztetőben, ami javítja az oxigén beépülését, felszívódását a borba. 

A levegőztető a borosüveg nyakán is tárolhatja, amíg nem használja. Ezzel az egyedi borlevegőztetővel közvetlenül a palackból szellőztetheti a bort és helyettesíti a dekantálást. 

  • Dúsítja borízét
  • Extra oxigént enged a borba
  • Borkiöntőnek is megfelelő megoldás
  • Kiváló minőségű és tartós használatot biztosít
  • A legtöbb borosüveghez illik
  • Kézi mosás ajánlott
Adatok
Cikkszám
8960611
Tömeg
80 g/db
Hasonló termékek