A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója
db / gyűjtő
2 - 12

Ajándékok hölgyeknek

Nem igazán tudja, hogy mivel lepje meg egy hölgy ismerősét az ünnepek alkalmával? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen a rejtélyt nálunk könnyen felderítheti. A Vacu Vin boros kiegészítői, sörös és pezsgős termékei között biztosan talál olyat, amivel örömet okozhat. Nálunk beszerezhet bármilyen speciális terméket, rendelhet szettekben található boros kellékeket, de még ananászszeletelőt, valamint borosüveg alátétet is. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, esetleg évfordulóról, ajándékokat hölgyeknek nálunk is találhat. Nézzen körbe a széles kínálatunkban és válogasson kedvére!

 


59termék
 
59termék

Ajándékok hölgyeknek

Idén végre valami egyedi meglepetést adna át hölgy rokona vagy ismerőse számára? Nem véletlen, hiszen mindenki el akarja kerülni a sablonos dolgokat, mint a zoknik vagy az ajándékutalványok, mindig újítani akarunk és olyan különlegességet átadni, amivel örömet okozhatunk és a másik is hasznát tudja venni. A Vacu Vin webshopjában rengeteg szett és dizájnos konyhai termék közül válogathat, legyen szó ananászszeletelőről, bor- és pezsgőhűtő mandzsettáról, esetleg 4 vagy 6 darabos boros szettről egyaránt. 

Elsőre azonban nehéz lehet megmondani, hogy mi alapján döntse el, melyiket rendeli meg a számára, viszont, ha egy kicsit is ismeri a szerettét, akkor biztosan tudja, hogy mire vágyik igazán.

Női ajándékok karácsonyra

Egy igényes és designes ajándék szettel sosem tud mellélőni, ha a hölgyek számára keres valamilyen konyhai összeállítást. A nálunk beszerezhető minőségi boros, koktélos, valamint pezsgős termékekben biztosan nem fog csalódni. A csomagban kapható változatok segítenek, hogy ne kelljen az üzleteket járnia a legnagyobb tömegben, így akár otthonról, kényelmesen vásárolhatja meg a karácsonyi ajándékot hölgy ismerőse számára. 

Az egyik legnépszerűbb választás az INOX rozsdamentes acél ananászszeletelő és cikkvágó, aminek segítségével azonnal végezheti el a gyümölcs megpucolását. Mindenkivel előfordult már, hogy nehezére esett meghámozni egy citrust. Ennek vége, ha meglepi szerettét egy ilyen designes és minőségi konyhai eszközzel. A használata rendkívül egyszerű, hiszen csak le kell vágni a gyümölcs zöld részét, majd pedig betekerni a szeletelőt a sárga részbe, majd kihúzni onnan. Végezetül a cikkvágóval pillanatok alatt felaprítható a gyümölcs, ami aztán máris fogyasztható.

Amennyiben alkoholos italhoz keres karácsonyi szettet, akkor válassza a 4 darabos premium boros összeállítást, amiben megvan minden, amire egy hölgynek szüksége lehet. A bor szerelmesei számára nélkülözhetetlen borászati kiegészítő, ami tökéletes meglepetés bárki számára. A különleges design díszdoboznak köszönhetően pedig a csomagolásról sem kell gondoskodnia. A szettnek hála pillanatok alatt, erőfeszítés nélkül bontható fel bármilyen fajta bor. Tartalmaz egy elegant fekete dugóhúzót, egy fekete borhűtő mandzsettát, valamint egy vákuumpumpát és kiöntőt. Utóbbi gondoskodik arról, hogy a bor egyetlen cseppje se menjen kárba.

Nézzen körbe a széles palettánkon és élvezze, hogy nálunk mindent egy helyről rendelhet meg. Bízzon abban, hogy bármilyen ajándékra van szüksége idén karácsonykor, akkor azt nálunk biztosan megtalálja. Segítünk Önnek, hogy bármilyen alkalmat, még a karácsonyt is különlegessé tegye. 

A webáruházunkból megvásárolható ajándékszettek kiváló megoldások otthonra, hiszen praktikusak és hasznosak, ráadásul az asztalon és a pulton sem mutatnak rosszul. Akár pezsgős, akár boros szettet rendel, ügyeljen arra, hogy néhány változat csak limitált számban kapható, így nem árt még ma leadni a rendelést.