A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Boros szett Accessory (6 db-os)
Boros szett Accessory (6 db-os)
15 690 Ft

Boros szett Accessory (6 db-os)

Boros szett Accessory (6 db-os)
Boros szett Accessory (6 db-os)
Boros szett Accessory (6 db-os)
Boros szett Accessory (6 db-os)
Boros szett Accessory (6 db-os)
Boros szett Accessory (6 db-os)
Boros szett Accessory (6 db-os)
Boros szett Accessory (6 db-os)

A bor szerelmeseinek nélkülözhetetlen, alapvető borászati kiegészítők 1 dobozban! Tökéletes ajándék, különleges design díszdobozának köszönhetően. A boros szett accessory gondoskodik róla, hogy a borfogyasztás minden fázisában hű társa legyen, kezdve a bor kinyitásától a bor tárolásáig.

6 db-os Vacu Vin szet különleges díszdobozban. Nyissa ki a bort erőfeszítés nélkül. Hűtse le aktívan a borát, és tartsa hűvösen hosszabb ideig. Csepegtetés nélkül töltse a bort, és tárolja vákuumban. Tökéletes ajándék a borok szerelmeseinek.

 

Tartalma:

  • PINCÉR DUGÓHÚZÓ 2 LÉPCSŐS FEKETE
  • BORHŰTŐ MANDZSETTA FEKETE
  • BORKIÖNTŐ CRYSTAL 1 db
  • VÁKUUMDUGÓ BORZÁRHOZ 2 db
  • VÁKUUMPUMPA BORZÁR FEKETE
Anyag
Vegyes
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Boros szettek, Bor, Ajándék
Funkciója
Tárolás, Előkészítés, Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960720
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  11 db
15 690 Ft
Részletek

A Boros szett Accessory (6 db-os) tartalma

  • PINCÉR DUGÓHÚZÓ 2 LÉPCSŐS FEKETE
  • BORHŰTŐ MANDZSETTA FEKETE
  • BORKIÖNTŐ CRYSTAL 1 db
  • VÁKUUMDUGÓ BORZÁRHOZ 2 db
  • VÁKUUMPUMPA BORZÁR FEKETE

 

Boros szett Accessory (6 db-os) tulajdonságai

A boros kiegészítő szett végig kíséri a bor fogyasztás minden fázisában és nem akármilyen minőségben. A szett 6db terméket tartalmaz a bornyitáshoz, hűtéshez, felszolgáláshoz és tároláshoz. Nézzük sorban a boros szett accessory termékeit:

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete

Designos, klasszikus, többfunkciós pincér dugóhúzó. Könnyen kinyitja a borosüvegeket kétlépéses mozdulattal. Dugóhúzó funkciója mellett tartalmaz egy beépített fóliavágót és sörnyitót is.

Borhűtő mandzsetta fekete

Helyezze a fagyasztóba a kis helyen is tárolható, lapokra hajtogatott mandzsettát és használja minden váratlan helyzetben a bor gyors lehűtésére. Kellemesen lehűtött bor 15 percen belül, hosszas várakozás nélkül, ebben segít az elegáns Vacu Vin borhűtő mandzsetta!

Borkiöntő CRYSTAL

A Vacu Vin borkiöntő Crytal megkönnyíti a borkiöntést. Az innovatív kivitelezésnek köszönhetően a lefolyó cseppeket a gyűjtő összegyűjti és visszafolyatja a palackba. Bor felszolgálás csepegtetés nélkül, stílusosan! Nem hagy foltot az asztalon és a textílián.

Vákuumdugó borzárhoz 2 db

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin vákuumdugó egyedi kivitelezésének köszönhetően. A Vacu Vin vákuumdugó használatával megóvja a bort az oxidálástól. Tárolja azt akár hűtőszekrényben, akár a konyhai felső polcon, a vákuumdugó segítségével 10 napig élvezheti kedvenc borának ízét.

Vákuumpumpa borzár fekete

Felejtse el a szakszerűtlen és pazarló bortárolást! A bor kedvelőinek nélkülözhetetlen kiegészítésként szolgál a Vacu Vin egyedileg tervezett és gyártott vákuumpumpa borzára. A pumpa vákuumot hoz létre a palackban, majd a vákuumdugó lezárja az üveget, így megóvja kedvenc borát az oxidálódástól és frissen fogyaszthatja.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin boros szett accessory sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Alkalmazás

A Vacu Vin boros szett accessory minden kiegészítőt tartalmaz, ami a minőségi borfogyasztáshoz szükséges, a bor kinyitásától a bor tárolásáig. 

Hogyan használja? 

A pincér dugóhúzón található fólia vágóval végezzen egy körkörös mozdulatot az üveg nyakán és távolítsa el a fóliát, majd a dugóhúzóval húzza ki a parafát. A borkiöntő CRYSTAL terméket helyezze a már kinyitott palackba és segítségével szolgálja fel a bort cseppmentesen. Ha tovább tart a bor fogyasztása, vegye ki a fagyasztóból a borhűtő mandzsettát és helyezze az üveg borra, hogy frissen tudják tovább fogyasztani. Amennyiben marad ital az üvegben, helyezze a vákuumdugót a palackba és a vákuumpumpa segítségével szívja ki a levegőt az üvegből. Addig kell pumpálni, amíg a szabadalmaztatott kattanó hangot hallja. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és már légmentesen zár a vákuumdugó. Az üveg ezután készen áll a tárolásra 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhai pulton.

Szállítás

A Vacu Vin boros szett accessory az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

 

A bor kiegészítőkészlet 6 db Vacu Vin terméket tartalmaz: a bor kinyitásához, hűtéséhez, tálalásához és tárolásához. Tökéletes ajándék a borok szerelmeseinek. Különleges design díszdobozban érkezik.

 

PINCÉR DUGÓHÚZÓ 2 LÉPCSŐS FEKETE

Könnyen kinyitja a borosüvegeket kétlépéses mozdulattal. Tartalmaz egy beépített fóliavágót és sörnyitót. 

 

BORHŰTŐ MANDZSETTA FEKETE

15 percen belül, gyorsan lehűti a bort, és az utolsó kortyig hűvös marad. Tartsa a borhűtő mandzsettát fagyasztóban, hogy bármikor hideg bort fogyaszthasson

 

BORKIÖNTŐ CRYSTAL

Elegáns boröntő, hogy a bort csepegésmentesen töltse és tálalja. A legtöbb parafa és csavaros palackhoz illeszkedik. Mosogatógépban mosható.

 

VÁKUUMPUMPA BORZÁR ÉS VÁKUUMDUGÓ

Vákuumban tárolja a bort, és tartósítsa. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. A legtöbb parafa- és csavaros palackhoz illeszkedik. A bordugók mosogatógépben moshatók

Adatok
Cikkszám
8960720
Tömeg
700 g/db
Hasonló termékek