A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója

Pezsgő kellék

Legyen Pezsgő, Prosecco vagy Habzóbor, az ilyen típusú italok az ünnepi események megkoronázói, ez tagadhatatlan. A 17. század adta elegancia megjelenik ezekben az italokban, mellyel gyönyörű párhuzam, ha fogyasztója megadja a módját ezeknek tárolására, hűtésére, nyitására-zárására, vagy éppen ajándékozására. 


11termék 111
11termék 111

Harmonikus színek, tökéletes textúra, modern forma. Csak néhány tulajdonság, mely termékeinket jellemzi. Ajándékszetteket és további kellékeket találnak kínálatunkban, melyek a jeles események fényét tovább emelik. Fedezze fel és próbálja ki a VacuVin pezsgős kiegészítőket, kellékeket. Keressen minket bizalommal és vásároljon webshopunkban még ma!

A pezsgőzésre általában valamilyen ünnep alkalmával, születésnap, karácsony, illetve természetesen szilveszterkor kerül sor. Ahhoz azonban, hogy otthoni körülmények között is megfelelő hőmérsékletű és ízű italt szolgálhasson fel, szüksége lesz pár minőségi konyhai eszközre. Ide tartozik többek között a pezsgő hűtésére alkalmas kiegészítők, a záródugók, illetve a kész szettek egyaránt. 

A pezsgőzés rövid története

Máig csak találgatások vannak azzal kapcsolatban, hogy hol gyöngyözött először a pezsgő. A feltételezések szerint London a szülővárosa ennek az italnak, ám maga a gyártás mindenképpen Champagne-ban bontakozott ki az 1600-as években. Dom Pérignon, egy bencés apátság szerzetesének neve szorosan összefűződik a pezsgőzés történetével. Az már más kérdés, hogy mi igaz és mi nem ebből a történetből, de mindenképpen Európa ad otthont ennek a buborékos alkoholnak.

A pezsgő azonban akkor lehet tökéletes, ha a lerázott sperőt az üvegről minimális veszteséggel távolítjuk el róla. Hazánkban évente nagyjából 25 millió palack fogy el belőle. Bár mindenki tudja, hogy ártalmatlan italnak tartják számon, azért viszonylag rövid idő alatt képes az ember fejébe szállni. Érdemes ezt is csak mértékkel, ünnepi alkalmak során fogyasztani, akkor is lassan és valamilyen étellel együtt. 

Az otthoni pezsgőzés

Mindegy, hogy Proscecco-ról, habzóborról vagy éppen hagyományos pezsgőről van szó, az ilyen italok elsősorban valamilyen ünnep alkalmával kerülnek felszolgálásra. Az elegáns rendezvények szinte elképzelhetetlenek ezek nélkül az alkoholok nélkül, amelyeket akár otthon is fogyaszthat. A kitöltéshez azonban szüksége van pár minőségi konyhai kellékre, amellyel könnyedén kibonthatja és felszolgálhatja a pezsgőt. Valljuk be, sokkal nagyobb élmény úgy koccintani, hogy előtte nem kell perceken keresztül küzdeni a dugóval.

Akadnak persze olyan emberek is, akik ételekhez használják fel a finom buborékos alkoholokat. Ebben az esetben ugyanúgy kelleni fog pezsgőhűtő, illetve palackbontó egyaránt. A kiegészítők kapcsán azonban nem árt inkább a prémium Vacu Vin gyártmányokat választani, amelyek megbízhatóan működnek és hosszabb távon is kiszolgálják az embert. 

A pezsgőzéshez szükséges eszközök kínálata

A Vacu Vin webáruházában számos magas minőségű kiegészítőt találhat, amelyek segítségére lehetnek az események során. A Platinum bor és pezsgőhűtő mandzsetta szettnek köszönhetően praktikusan és elegánsan hűtheti megfelelő hőmérsékletűre a szeszt. A kifinomult kivitelezéssel tervezett, hatékony termékünknek elegendő 15 perc, hogy tölthetővé váljon az ital. A rugalmas mandzsetták remekül passzolnak az üvegre, így a palack az utolsó kortyig kellemesen friss marad.

Jó választás lehet még az INOX rozsdamentes acél pezsgőhűtő is, amely szintén rendkívül hatékony az ital hidegen tartására. Az újrahasználható eszközt nem árt a fagyasztóban tárolni, így különösen sokáig élvezhető az ünneplés. Az elegáns, rozsdamentes anyagból készült burkolat pedig igazán stílusossá varázsolja az otthoni pezsgőzést. 

Ne feledkezzen meg továbbá a pezsgőhűtő záró dugóról sem, ami jól tud jönni, ha nem sikerül azonnal meginni azt a bizonyos minőségi szeszt. A prémium kelléknek köszönhetően, az ital hosszú ideig megőrzi a frissességét és a pezsgését, így akár napokkal később is fogyasztható lesz. Nagy előnye az elegáns tervezés és a magas minőség, amely garantálja, hogy a terméket éveken át használni lehessen.

Ami pedig a karos pezsgősüveg nyitót illeti, ez a változat egy igen elegáns dugóeltávolítást lesz lehetővé, amely kiváló megoldás minden alkalomra és eseményre. A robosztus nyitóval egyszerűen távolíthatja el a pezsgősüvegről a fóliát, a fém részt, illetve természetesen a dugót egyaránt. Az ergonomikus kialakítással kényelmes és könnyebb minden pezsgőfogyasztás. Nem beszélve a kiváló anyaghasználatról, amelynek hála egy rendkívül tartós és hosszú távú használatra tervezett nyitó tulajdonosa lehet. 

Érdemes tehát körbenézni a pezsgőzéshez szükséges kellékeink között, ahol szinte bármit megtalálhat, amivel elegánsan szolgálhatja fel a kedvenc italát. Fedezze fel és próbálja ki tehát a Vacu Vin pezsgős kiegészítőket és kellékeket: hűtés, nyitás-zárás, ajándékszettek és a töltéshez is találnak megfelelő eszközöket, hogy még nagyobb élmény legyen a pezsgő, a habzóbor vagy a prosecco fogyasztása.