A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Pezsgősüveg záró dugó

Pezsgősüveg záró dugó
Pezsgősüveg záró dugó
Pezsgősüveg záró dugó
Pezsgősüveg záró dugó

Számtalan trükk létezik, hogy a már egyszer kinyitott pezsgő hogyan tudja megőrizni a frissességét, pezsgését, hogyan lehet visszazárni úgy, hogy tökéletes maradjon. De mindegyik csak trükk és próbálkozás. A megoldás a Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó mely egyszerre elegáns és hasznos. A Vacu vin pezsgősüveg záró dugó megőrzi a pezsgő frissességét.

Anyag
Fém
Szín
Fém
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő, Tárolás
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960633
Várható kiszállítás
2022.02.01
Nincs raktáron
2 690 Ft
Részletek

A pezsgő attól pezseg, hogy széndioxidot tartalmaz, ezek képezik a buborékot. A buborékok „rossz szokása”, hogy egy ideig megtapadnak a – már kinyitott – üveg falán ám idővel felszínre törnek és kipukkadnak. A pezsgő ebben a pillanatában szinte borrá alakul vissza (sőt, akár erjedtnek is tűnhet), elveszti a frissességét, az ízét, a lenyűgöző pezsgését. 

Pezsgősüveg záró dugó működése

A Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó éppen ezt akadályozza meg úgy, hogy légmentesen zár így a pezsgőben levő buborékok és az íz is hosszan tart. 

A pezsgőzáró dugó lenyűgöző megjelenésű, bármelyik pezsgőhöz és pezsgősüveghez tökéletesen illik, egy egyszerű mozdulattal könnyedén lezárhatja vele a pezsgőt, így nem foszlik szét a romantikus pillanat. A rendkívül megkapó kialakítású pezsgősüveg záró dugó kitűnő saját használatra, de akár egy stílusos és elegáns ajándékötlet is lehet.

Zárja vissza az ízt és az élményt a pezsgőjébe a stílusos Vacu Vin pezsgősüveg záró dugóval és élvezze tovább az ital nemességét. 

Pezsgősüveg záró dugó használata

A Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó megőrzi a pezsgő ízét és buborékait. Tegye a pezsgődugót egy üveg pezsgőre, és hajtsa le a biztonsági kapcsokat, hogy az üvegre rögzítse. Rozsdamentes acél bevonata elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. A Vacu Vin logó a pezsgődugó tetejére van gravírozva.

  • Megőrzi a pezsgő ízét és buborékait
  • Elegáns kialakítás rozsdamentes acél kivitelben
  • A tetején Vacu Vin logó gravírozás
Adatok
Cikkszám
8960633
Tömeg
150 g/db
Hasonló termékek