A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Pezsgősüveg záró dugó inox
Bruttó 3 150 Ft

Pezsgősüveg záró dugó inox

Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
Vacu Vin Pezsgősüveg záró dugó inox
.
.

Számtalan trükk létezik, hogy a már egyszer kinyitott pezsgő hogyan tudja megőrizni a frissességét, pezsgését, hogyan lehet visszazárni úgy, hogy tökéletes maradjon. De mindegyik csak trükk és próbálkozás. A megoldás a Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó mely egyszerre elegáns és hasznos. A Vacu vin rozsdamentes pezsgősüveg záró dugó megőrzi a pezsgő frissességét.

Anyag
Fém
Szín
Fém
Termékkör
Pezsgő
Kategória (Alkategória)
Pezsgő, Tárolás
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960633
Várható kiszállítás
2022.10.05
Raktáron :  23 db
Bruttó 3 150 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A pezsgő attól pezseg, hogy széndioxidot tartalmaz, ezek képezik a buborékot. A buborékok „rossz szokása”, hogy egy ideig megtapadnak a – már kinyitott – üveg falán ám idővel felszínre törnek és kipukkadnak. A pezsgő ebben a pillanatában szinte borrá alakul vissza (sőt, akár erjedtnek is tűnhet), elveszti a frissességét, az ízét, a lenyűgöző pezsgését. 

Az inox Pezsgősüveg záró dugó működése

A rozsdamentes Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó éppen ezt akadályozza meg úgy, hogy légmentesen zár így a pezsgőben levő buborékok és az íz is hosszan tart. 

A rozsdamentes pezsgőzáró dugó lenyűgöző megjelenésű, bármelyik pezsgőhöz és pezsgősüveghez tökéletesen illik, egy egyszerű mozdulattal könnyedén lezárhatja vele a pezsgőt, így nem foszlik szét a romantikus pillanat. A rendkívül megkapó kialakítású pezsgősüveg záró dugó kitűnő saját használatra, de akár egy stílusos és elegáns ajándékötlet is lehet.

Zárja vissza az ízt és az élményt a pezsgőjébe a stílusos Vacu Vin pezsgősüveg záró dugóval és élvezze tovább az ital nemességét. 

Pezsgősüveg záró dugó inox használata

A Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó megőrzi a pezsgő ízét és buborékait. Tegye a pezsgődugót egy üveg pezsgőre, és hajtsa le a biztonsági kapcsokat, hogy az üvegre rögzítse. Rozsdamentes acél bevonata elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. A Vacu Vin logó a pezsgődugó tetejére van gravírozva.

  • Megőrzi a pezsgő ízét és buborékait
  • Elegáns kialakítás rozsdamentes acél kivitelben
  • A tetején Vacu Vin logó gravírozás

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960633
Tömeg
150 g/db
Pezsgősüveg záró dugó inox használata

A Vacu Vin pezsgősüveg záró dugó inox használata igen egyszerű. A rozsdamentes anyagból készült termék megakadályozza, hogy a pezsgőben lévő buborékok és az íz távozzon a palackból. Csupán annyit kell tennie, hogy, hogy egy egyszerű mozdulattal lezárja a palackot, így nem foszlik szét a romantikus pillanat. 

Tegye a dugót az üvegre, majd pedig hajtsa le a biztonsági kapcsokat, így a palackra rögíztve azt. A bevonat elegáns, így remekül passzol majd az éttermébe, szállodájába, borozójába egyaránt.

Hasonló termékek