A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Kategória (Alkategória)
Logózható
db / gyűjtő
6 - 12

Vákuumdugók

Manapság már a bor zamatának és frissességének megőrzése rendkívül fontos, szinte már alapvető elvárás az alkoholt fogyasztók körében. Biztosan ismeri azt, amikor egy finom üveg bort nem sikerül maradéktalanul meginni, az alján található 1-2 deci gazdátlanul marad. Ilyenkor úgy érezheti, hogy felesleges volt megbontani és annyi pénzt kiadni azért a palackért.


6termék 16
6termék 16

Van azonban egy rendkívül egyszerű megoldás arra, hogy az üveget minél előbb lezárja, így megőrizve a bor utolsó cseppjének aromáját is. A Vacu Vin eszköztára lehetővé teszi, hogy vákuumpumpa mellett vákuumdugót is beszerezzen, amivel akár további 10 napig fogyasztható lesz a bor. Ezzel a boros kiegészítővel elkerülhető, hogy az ital oxidálódjon, a vákuumdugók ugyanis tökéletesen passzolnak szinte minden létező üvegre.  

A vákuumdugókat azonban kizárólag a vákuumpumpákkal együtt érdemes használni, hiszen csak így lesz maradéktalanul hatékony a bortárolás. A pumpával egyszerűen szívja ki a levegőt a palackból, majd pedig mehet rá az Ön által beszerezett vákuumdugó. Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki a legjobban tetsző darabot! 

Bortárolás felsőfokon 

Ahhoz, hogy otthoni körülmények között is megfelelően tudja tárolni a kedvenc üveg borát, szüksége lesz pár prémium Vacu Vin boros kellékre. A vákuumpumpák és a váguumdugók például remek kiegészítői lehetnek konyhájának, hiszen ezek segítségével hosszan őrizheti meg az ital zamatát.  

Biztosan Ön is szívesen iszik otthon különféle alkoholos italokat, azonban a legtöbb esetben az nem kerül maradéktalanul elfogyasztásra. A vörös, a fehér, illetve a rosé bor számára azonban rendkívül fontos, hogy az utolsó cseppig megmaradjon az ital frissessége, ami otthoni körülmények között ritkán valósul meg maradéktalanul. Mindegy, hogy milyen borról van szó, a felszolgálásnak megvannak az alapvető lépései, amiket mindenképpen érdemes betartani, hogy megadja a módját a vacsorához fogyasztott bor ivásának.  

A prémium konyhai kiegészítőknek hála azonban Önnek is lehet része igazi borozós élményben. Sokszor azonban az egész üveg nem fogy el azonnal, ilyenkor pedig vakarjuk a fejünket, majd végül úgy ahogy van, betesszük a palackot a hűtőbe. Ez azonban már másnapra kellemetlen szagú és ízű lehet, hiszen távozik belőle minden jó, minden zamar és frissesség. Nem lehetetlen azonban megfelelően tárolni a maradék italt, hiszen a vákuumdugókkal és a vákuumpumpákkal maradéktalanul eltávolíthatja az üvegből a felesleges levegőt, majd pedig le tudja azt zárni. Ezzel nemcsak pénzt tud megspórolni, hanem megmentheti magát attól, hogy feleslegesen öntsön ki jó pár deci bort. Többé nem lesz gond tehát a vacsoránál a maradék ital eltevése későbbre, akár másnap, de még tíz nappal később is ugyanolyan friss és zamatos bort fogyaszthat el párjával vagy ismerősével.  

A vákuumdugók használata 

A vákuumdugók lehetőséget adnak Önnek arra, hogy ugyanúgy élvezze a közösen töltött időt, mint azt bármikor tenné. Ha pedig egyedül él, akkor sem kell lemondania a minőségi borozásról, hiszen a vákuumdugók segítségével akár tíz napig is ugyanúgy ihatja azt az egy üveg bort. Annak ennyi idő elteltével sem lesz semmilyen mellékíze, mehet a pohárba, de akár az ételekhez is adhatja. A vákuumpumpa segítségével egyszerűen távolítsa el a palackból a levegőt, majd zárja le azt a dugó segítségével. Ezáltal hosszú ideig élvezheti a kedvenc üveg borának ízét. Nyugodtan hagyja a pulton, de mehet akár a kamrába vagy a hűtőbe is, innentől nem kell már ügyelnie arra, hogy hol tárolja a maradékot.  

További boros kellékek 

Ha pedig további kiegészítőkre lenne szüksége, például hirtelen érkeznek a vendégek, de nem hűtötte be kellően az italt, abban az esetben hasznos kellék lehet egy borhűtő. Ezzel akár 15 perc alatt megfelelő hőmérsékletűre hűtheti a palackot. Mire a többiek leülnek, addigra szinte már fel is tudja szolgálni azt a bizonyos rosét, fehéret, vagy vöröset. Ez a legtöbb esetben egy nagyobb praktikus eleme lehet a konyhának, főként, ha gyakran toppannak be rokonok és ismerősök, akikre nincs felkészülve.  

Ha pedig ajándékba vásárolna egy prémium boros kelléket, akkor nyugodtan nézzen körbe a további apróságaink között és válasszon egyet a remek ajándékszettjeink közül. Legyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, esetleg egy munkahelyi eseményről, egy prémium boros kiegészítőt mindenki örömmel fogad. Nézzen körbe még ma és válassza ki a tökéletes Vacu Vin terméket a webshopunkból!