A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Viszonteladóknak

Szeretné boltjában, webáruházában vagy pincészetében tartani a Vacu Vin márka termékeit? Legyen viszonteladó partnerünk és éljen a kedvezményes árakkal. 

Kedvezményt biztosítunk:

 • Viszonteladó boltoknak
 • Webáruházaknak
 • Éttermeknek
 • Borászatoknak 
 • Borbáraknak
 • Szakmai felhasználóknak

Regisztráció folyamata:

 1. Regisztráljon be a Vacu Vin webáruházba és jelölje meg, hogy cégként szeretne vásárolni
 2. A regisztráció után a vállalati adatok ellenőrzését követően manuálisan igazoljuk vissza regisztrációját
 3. Ha a beállításokat elvégeztük, küldünk egy levelet
 4. Belépés után már az Önre vonatkozó kedvezményes árakat fogja látni 

Regisztráljon most

 

Viszonteladói kedvezmények:

A viszonteladói kedvezményeknek külön csoportja van: boltoknak és kereskedőknek, webshopoknak, borászatoknak és felhasználóknak, akik akár saját vendéglátóegységükben kívánják használni a Vacu Vin termékeket. A viszonteladói kedvezményekről a regisztrációt követően tájékoztatjuk és az ÁSZF-ben lehet olvasni róla. 

 

Árak: 

A regisztráció visszaigazolása után küldünk egy levelet és belépés után már automatikusan az Önre vonatkozó kedvezméynes árak jelennek meg a webáruházban. 

 

Megrendelés: 

Adja le megrendelését a webáruházban belépés után vagy küldje el e-mailben a cikkszámokat és a darabszámokat. Minden megrendelést gyűjtő mennyiségre kerekítünk. A gyűtjő mennyiségekről minden terméknél talál információt, de főleg 6 db-os gyűjtőkkel rendelkezünk. 

 

Szállítási lehetőségek és díjak: 

A szállítási díjak a megrendelés értékétől függően változik. Az aktuális szállítási díjakat belépés után az alábbi linken lehet megtekinteni: Szállítási lehetőségek és díjak

Kihelyezések, állványok, dipslayek:

Lehetőséget biztosítunk viszonteladói partnereinknek állvány kihelyezést. Több lehetőség közül tudnak választani, különböző méretekben és egyedileg tudják feltölteni Vacu Vin termékekkel. A nagyobb állványokat bizományba adjuk, a kisebb állványokat meg lehet vásárolni vagy a vásárlás mellé biztosítjuk. 

Az alábbi oldalon található az összes állvány és azokról információ: https://www.vacuvin.hu/allvanyok-kihelyezesek (Az oldalt csak viszonteladói partnereink látják, ehhez érvényes regisztrációval kell rendelkezniük.)

Ha még nincs regisztrációja, kérjük itt tegye meg: Regisztráció

 

Árlista: 

Teljes viszonteladói ártlistát kérjen e-mailben az elérhetőségek egyikén. 

 

Termékek egyedi címkézése, logózása, gravírozása

Tegye egyedivé a prémium terméket, helyezzen el logót a kiválasztott terméken. A Vacu Vin aktív termékeinek nagy részén megoldható a logózás, amivel Önnek semmilyen dolga nem lesz. A webshopban megtalálja minden terméknél, hogy logózható-e.

Vacu Vin logózható

Vacu Vin lógózható dugóhúzó

A megrendelt logózott terméket már beszállításkor elkészítve, csomagolva kapja meg. Minimum 250 db-os megrendelés esetén megoldható az egyedi logózás vagy gravírozás. Nagyobb mennyiség esetén akár egyedi csomagolással is megrendelhetőek a termékek. Próbálja ki saját partner ajándéknak vagy partnere kérésére készíttesse el.

A logózás folyamata:

 • termék kiválasztása és ajánlat elküldése
 • egyedi árajánlat készítése – darabszám és logó színek száma alapján
 • látványterv készítése a kapott logóval
 • látványterv elfogadás
 • termékek elkészítése (4-6 hét mennyiségtől függően)
 • termékek szállítása a kért címre

Kérjen egyedi ajánlatot logózott Vacu vin termékekre: hello@vacuvin.hu