Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Viszonteladóknak

Szeretné boltjában, webáruházában vagy pincészetében tartani a Vacu Vin márka termékeit? Legyen viszonteladó partnerünk és éljen a kedvezményes árakkal. 

 

Regisztráció:

Regisztráljon be a Vacu Vin webáruházba és jelölje meg, hogy cégként szeretne vásárolni. A regisztráció után a vállalati adatok ellenőrzése után manuálisan igazoljuk vissza regisztrációját. 

 

Viszonteladói kedvezmények:

A viszonteladói kedvezményeknek külön csoportja van: boltoknak és kereskedőknek, webshopoknak, borászatoknak és felhasználóknak, akik akár saját vendéglátóegységükben kívánják használni a Vacu Vin termékeket. A viszonteladói kedvezményekről a regisztrációt követően tájékoztatjuk és az ÁSZF-ben lehet olvasni róla. 

 

Árak: 

A regisztráció visszaigazolása után küldünk egy levelet és belépés után már automatikusan az Önre vonatkozó kedvezméynes árak jelennek meg a webáruházban. 

 

Megrendelés: 

Adja le megrendelését a webáruházban belépés után vagy küldje el e-mailben a cikkszámokat és a darabszámokat. Minden megrendelést gyűjtő mennyiségre kerekítünk. A gyűtjő mennyiségekről minden terméknél talál információt, de főleg 6 db-os gyűjtőkkel rendelkezünk. 

 

Szállítási lehetőségek és díjak: 

A szállítási díjak a megrendelés értékétől függően változik. Az aktuális szállítási díjakat belépés után az alábbi linken lehet megtekinteni: Szállítási lehetőségek és díjak

Árlista: 

Teljes viszonteladói ártlistát kérjen e-mailben az elérhetőségek egyikén.