A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Kategória (Alkategória)
Funkciója

Elektromos eszközök

A Vacu Vin nem tétlenkedik, megalkotta az elektromos boros eszközöket, amelyek a legújabb és legmodernebb kiegészítők ezen a piacon. Az automatikus működésű kellékek másodpercek alatt teszik a dolgukat. Az elektromos dugóhúzó bornyitó fóliavágóval rendelkezik, míg az elektromos borzár gondoskodik a hosszan tartó frissességről. A prémium kialakításuknak köszönhetően egyetlen töltéssel számtalan üveget felbonthatunk és lezárhatunk. Mindig használatra készen várja bennünket. Az egyszerű megoldás az, ha lezárja az üveget és megéli később is azt a fantasztikus pillanatot, amit a bor kínál az Ön számára.


2termék 12
2termék 12

Elektromos eszközök borozáshoz

A bor frissességének megőrzése, illetve a fogyasztás sosem kell, hogy luxus legyen. Alap elvárás, hogy az üveget pillanatok alatt ki lehessen nyitni vagy éppen le tudjuk zárni. Ha az ember a borfogyasztás mellett dönt, mint igazi élmény, akkor azt meg akarja élni, lehetőleg minden egyes másodpercét. Ennek köszönhető, hogy a Vacu Vin folyamatosan új boros eszközökkel rukkol elő, mint az elektromos kiegészítők, amelyek között megtalálható az elektromos dugóhúzó és az elektromos vákuumpumpa egyaránt.

Az elektromos dugóhúzó bornyitó fóliavágóval rendelkezik, ami az egyik legújabb és legmodernebb technológiával készült. A boros eszköz automatikus működésű, másodpercek alatt teszi a dolgá, kiveszi a palackból a parafát, mindezt úgy, hogy nem tesz benne kárt. A prémium kialakítás gondoskodik arról, hogy sokáig használható maradjon. Egyetlen töltéssel akár 35 üveget is felbonthatunk, mindig használatra készen vár bennünket. A beépített fóliavágó pedig megkönnyíti a dolgunkat, hiszen tényleg semmi problémát nem jelenthet az ital felszolgálása. Az USB-C töltőre bármikor rátehetjük az eszközt, ami aztán pár óra alatt teljesen feltölt. Önneg egyetlen dolga maradt tehát, teljes mértékben élvezni a bor ízét és annak zamatát.

Nem fogyott el? Nem probléma, itt az elektromos vákuumpumpa borzár!

Másik újdonságunk az elektromos vákuumpumpa borzár (2 darab dugóval) fekete színben. Ez egy szintén teljesen automatikusan működő termék, amely másodpercek töredéke alatt zárja le a palackot. Ennek köszönhetően tehát további 10 napig frissen tarthatjuk az italt, ami nem fogyott el egy esemény vagy vacsora során. A prémium minőségnek köszönhetően egy töltéssel akár 40 palackot is lezárhatunk. Használatra kész boros eszköz, amit bárhol és bármikor bevethetünk. Vihetjük magunkkal egy rendezvényre, összejövetelre, piknikre, tulajdonképpen bárhová. Csupán annyi a dolgunk, hogy élvezzük a kedvenc üveg borunkat.

Amennyiben pedig meglepetésbe szánna egy prémium borászati kiegészítőt, akkor pár egyéb aprósággal a webáruházunkból egy remek ajándékcsomagot dobhat össze. Akár születésnapra, akár munkatársnak, akár karácsonyra is tökéletes meglepetés lehet egy boros szett. Mindenképpen nézzen körbe még ma és válasszon egy minőségi konyhai kiegészítőt a Vacu Vin webshopból!