A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés

Koktél kellék

Könnyed, gyümölcsös és mindegyik másért finom! Az alkoholok és a gyümölcsök édes játéka ez, mely feledteti a hétköznapok gondjait. A nyári partikról sem hiányozhatnak a jéghideg, hűsítő koktélok, ezért jó, ha felkészülünk arra, hogy otthonunkban is bármikor szükség lehet rájuk. 

Készíthet erősebb, vagy lágyabb verziókat is, egy biztos: eszközökre szüksége lesz. Hogy mik ezek? Látogasson el webáruházunkba, és vegye szemügyre, mik az igazi nyár elengedhetetlen koktélkellékei. Mérce, hűtő fémkocka, mixer, aprító…csak néhány elem a számtalanból, melyet megtalál termékeink között. Ha buli, akkor koktél! Ha koktél, akkor VacuVin!

Biztosan Ön is fogyasztott már a különböző bárokban finomabbnál-finomabb koktélokat, amelynek kóstolása közben arra gondolt, hogy de jó is lenne ezt otthon is megvalósítani. A minőségi koktélos kiegészítőkkel azonban nemcsak a mixerek tudnak megfelelően bánni, hiszen az alapokat akár Ön is megtanulhatja. Ehhez azonban arra van szükség, hogy a megbízható helyről, a tartós termékeket válassza ki! A Vacu Vin-nél minden a rendelkezésére áll, ami italozással kapcsolatos, így akár koktélos kiegészítőket egyaránt vásárolhat. 

A koktélkészítés legfontosabb eszközei

A kevert italok nagy része rendkívül könnyed, gyümölcsös, nem véletlen, hogy mindegyiket másért szeretjük. A koktélok nem hiányozhatnak sem a nyári partikról, sem a karácsonyi ünnepi asztalról. A hűsítő variációk nagy részét nem nagy bonyodalom otthoni körülmények között sem elkészíteni. Legyen szó egy narancsos tojáslikőrről, egy zombie koktélról, egy espresso martiniról, esetleg egy long island változatról egyaránt, a megfelelő eszközökkel szinte bármelyiket legyárthatja otthonában. 

A Vacu Vin prémium konyhai kiegészítőinek segítségével nemcsak ízletes alkoholokat tud felszolgálni, hiszen mindezt elegánsan és stílusosan teheti meg. Érdemes felkészülni a megfelelő kellékekből, hogy bármikor fogadhassa a váratlan vendégeket. Nem biztos, hogy mindenki bort szeretne kóstolni, vagy pedig pezsgőzne, így érdemes több variációval szolgálni a számukra. Mindenekelőtt nem árt beszerezni egy hűtéshez alkalmas eszközt, hiszen enélkül lehetetlen megfelelő hőmérsékletű szeszt az asztalra helyezni. Ez lehet egy whisky fémkocka, amelyben négy darab bárkelléket találhat. A designes aprósággal úgy tarthajta hidegen a koktélt, hogy azt vízzel higítaná fel. A csomagban ráadásul még egy igazán elegáns műanyagok tokot is elrejtettünk, aminek köszönhetően egy helyen tárolhatja az aprócska kockákat. Vigye magával őket kerti partira, egy baráti buliba, de használhatja ünnepek alkalmával egyaránt. 

A koktélkészítéshez szükséges kiegészítők kínálata

Nálunk azonban nemcsak a fent említett prémium konyhai kellékeket rendelheti meg. Ezek mellett a termékpalettánkon szerepel továbbá a dupla italmérce, amelynek köszönhetően könnyedén kimérheti a szükséges mennyiséget. A két oldalán két különböző nagyságú mérőkét találhat, amik közül az egyik 15, a másik pedig 30 ml szesz kimérésére alkalmas. Ez az alap kellék biztosan nem hiányozhat egy jól felszerelt konyhából, ahol heti szinten többször fordulnak meg vendégek, akiket megkínálna egy ízletes koktéllal. Amennyiben nagyobb társaságot látna vendégül, mindenképpen érdemes rendelni a 12 db-os pohárjelölőből, így mindenki tudni fogja, hogy melyik keverék az övé. Ezek az aprócska eszközök egyedi dekoráció lehetnek a családi banzájnak. A tapadókorongoknak köszönhetően, egyszerűen fel lehet rögzíteni az adott felületre, így mindenki tudni fogja, hogy melyik koktél volt az övé. 

Még a készítéshez fog kelleni a 500 ml-es kiszerelésű Inox shaker, ami egy prémium és dizájnos fémből készült típus. Tökéletes kiegészítője bármilyen ünneplésnek, születésnapnak, esküvőnek, vagy akár egy karácsonyi vacsorának egyaránt. Ha pedig december, akkor azon is elgondolkodhat, hogy ajándékba ad egy ilyen prémium koktélkészítő eszközt egy rokonnak vagy barátnak. Amennyiben pedig további modellek között kutakodna, akkor a nálunk megvásárolható típusokból akár egy komplett ajándékcsomagot is összeállíthat. 

Ott van továbbá a koktél shaker inox 500 és 700 ml-es változata, valamint a jégcsipesz, illetve a japán stílusú italmérce, ami 30 és 60 ml folyadék kimérésére alkalmas. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor használja bátran a koktélos keverő poharat, ami elegáns és elég nagy ahhoz, hogy bárki előtt keverhessen ízletes italokat.

A koktél szettek palettája

Ne feledkezzünk meg továbbá az újdonságainkról sem. Most már többféle koktél szettet is beszerezhet nálunk, hiszen válogathat a 3 darabos szett, illetve a 7 darabos szett kiviteljeink közül. Utóbbi tartalmaz többek között shakert, bárkanalat, szűrőt, törőfát, szitát, palacköntőt, illetve dupla mérőpoharat egyaránt. Ezek a szettek nemcsak az otthonának lesz tökéletes kiegészítője, hanem akár ajándékba is kiválóak, hiszen tartalmaznak mindent, amire egy kezdőnek szüksége lehet.

Érdemes tehát körbenézni a Vacu Vin bár eszközei között és kiválasztani az italozáshoz szükséges kellékeket.

Szeret koktélozni és élvezi a koktél készítés minden lépését? Nézzen körül a Vacu Vin egyedi és alap koktél kiegészítői között, biztosan fog olyan eszközt találni, ami minden koktélozáskor elő fog kerül: mérce, hűtés, mixer, aprító és készletek egyaránt. Ezek az hasznos kellékek remek kiegészítői lehetnek az otthonának, így bármikor toppanna be egy nagyobb baráti társaság, Ön mindig készen fog állni a fogadásukra.