A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Pohárjelölő 12 db-os Party
Bruttó 3 990 Ft

Pohárjelölő 12 db-os Party

Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
Vacu Vin Pohárjelölő 12 db-os Party figurákkal
.
.

Állandó probléma az összejöveteleken, hogy melyik kinek a pohara és használatban van-e az a pohár? Erre nyújt megoldást a pohárjelölő 12 db-os party csomag, amiben különböző formákat, különböző színekben használhat fel. Kevesebb gond, kevesebb mosatlan. Nem lesz többé probléma, hogy tudja, melyik kinek az itala! 

Anyag
Gumi
Szín
Színes
Termékkör
Ital
Kategória (Alkategória)
Ital, Ajándék, Szett
Funkciója
Tálalás
db / gyűjtő
12
Cikkszám
8960427
Várható kiszállítás
2024.04.26
Raktáron :  96 db
Bruttó 3 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az egyedi pohárjelölő tapadókoronggal rögzíthetők minden sima felülethez. A doboz 12 db színes karaktert tartalmaz.

Váratlan vendégek érkeznek Önhöz és pillanatok alatt pohár bármerre is néz?  Felnőttek és gyerekek kedvence lesz a pohárjelölő színes figurák és mindemellett igazán praktikus eszköz, mindenki tudni fogja melyik a saját itala.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin pohárjelölő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A 12 db-os Party pohárjelölő Alkalmazás

A Vacu Vin pohárjelölő alkalmazása könnyű és praktikus és hosszantartó felhasználást biztosít.

Hogyan használja a 12 db-os Party pohárjelölőt?

Válasszon egyet a 12db-os pohárjelölő szettből és helyezze a pohár vagy üveg szélére. Az egyedi jelölők a tapadókorongnak köszönhetően rögzíthetők minden sima felülethez, így mindenki tudni fogja melyik a saját itala. Nem ajánlott a használata 3 év alatti gyermekek számára. 

Ha szeretne rendet tartani a partiján, vagy szeretné megkülönböztetni az italokat egy elegáns és praktikus módon, akkor a Vacu Vin pohárjelölői tökéletes választás. Az egyedi pohárjelölő tapadókoronggal rögzíthető minden sima felülethez, így bárhol használható. A doboz 12 színes karaktert tartalmaz, így mindenki megtalálja a saját kedvencét.

A pohárjelölők nem csak praktikusak, hanem a vendégek és családtagok szórakoztatására is kiválóak. A színes figurák a gyerekek és felnőttek kedvencei lesznek, és mindenkinek segítenek megtalálni a saját italát. Ez a termék nem csak praktikus, de a Vacu Vin minőségi tervezésének és gyártásának köszönhetően a kiváló designról ismerhető fel.

A Vacu Vin csapata minden terméket a legjobb minőségi követelményeknek megfelelően tervez és gyárt, és a pohárjelölő termék sem kivétel. Szívügyük, hogy az innovatív technológiájuk becsempésszék az otthonokba, bárokba és éttermekbe, és mindennapjaink hasznos részévé váljanak. A Vacu Vin pohárjelölői biztosítják, hogy az italok mindig a megfelelő tulajdonoshoz kerüljenek, és a buli mindig tökéletes legyen.

Szállítás

A Vacu Vin pohárjelölő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

A pohárjelölők segítenek felismerni saját poharát vagy üvegét. Az egyedi pohárjelölők tapadókoronggal rögzíthetők minden sima felülethez. 12 egyedi és színes karaktert tartalmaz. Ideális partikhoz, összejövetelekhez vagy csak úgy otthoni szórakozáshoz.

  • Mindig ismerje fel a saját poharát
  • Tapadókoronggal bármilyen sima felületre feltapad
  • 12 egyedi és színes karakter
  • Nem ajánlott 3 év alatti gyermekek számára

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960427
Tömeg
150 g/db
Pohárjelölő 12 db-os Party használata

A Vacu Vin pohárjelölő 12 db-os party használata igen praktikus, hiszen így végre senki nem keveri össze az italát máséval. Hosszantartó felhasználást tesz lehetővé, hiszen műanyag, tisztítható, így nem kell azonnal eldobni. 

Válasszon egyet a szettből és helyezze azt a pohárra vagy az üveg szélére. Az egyedi jelölők a tapadókorongnak hála bármilyen sima felülethez rögzíthetőek, így mindenki tudni fogja, hogy melyik a saját keveréke. Nem ajánlatott azonban 3 éves kor alatt használni.

Csomagajánlatok