A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete
Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete
4 290 Ft

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete
Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete
Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete
Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete
Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete

Ha szereti a jó borokat, akkor szüksége lehet erre a kétlépcsős Vacu Vin dugóhúzóra, aminek a segítségével elegánsan, pillanatok alatt kinyithatja a bort, amit az alkalomhoz választott. A könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy kinyissunk egy palackot anélkül, hogy kézügyességre vagy erőre lenne szükségünk.

Designos, klasszikus, többfunkciós dugóhúzó. Könnyen kinyitja a borosüvegeket kétlépéses mozdulattal. Tartalmaz egy beépített fóliavágót és parafanyitót.

Anyag
Fém, Műanyag
Szín
Fekete, Fém
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Dugóhúzók, Nyitás
Logózható
Igen
Funkciója
Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960401
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  7 db
4 290 Ft
Részletek

Ha kizárólag a technikai adatokra fókuszálunk, akkor azt jó tudni a Vacu Vin 2 lépcsős, dupla csuklós dugóhúzóról, hogy egyszerre könnyű és időtálló, egyszerű és lenyűgöző dizájnú olyan dugóhúzó, amely mellett nincs szükség más bornyitó eszközre mert fóliavágó késsel és üvegnyitóval is rendelkezik. Így biztosan ki tud vele nyitni bármilyen bort. (Kivételesen jó választás pincéreknek, sommeliereknek)

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete tulajdonságai

De a Vacu Vin 2 lépcsős, dupla csuklós dugóhúzó több, mint néhány technikai adat: a használatával biztosítja, hogy megmarad a törékeny hangulat, hiszen nem kell küzdeni a bornyitással. Ez a bornyitó az elegancia maga: szemrevaló, karcsú, ergonomikus, és alkalmas akár a műanyag akár a parafa dugók könnyed eltávolítására (a parafa dugó kihúzásakor nem kell tartani attól, hogy a dugó darabkái visszaesnek a borba, nyitás közben), sőt kinyithatja vele az üdítős üveget is.

Nyissa ki a bort, az üdítőt elegánsan, könnyedén, profi módon a Vacu Vin dugóhúzó segítségével. Szerezze meg most!

Pincér dugóhúzó 2 lépcsős fekete működése

Könnyű, dupla lépcsős mechanizmussal, fóliavágó késsel és üvegnyitóval. Kis méretének köszönhetően pincéreknek is tökéletes munkaeszköz.

A Vacu Vin dupla csuklós dugóhúzó egy elegáns, három az egyben palacknyitó minden alkalomra és minden helyzetre. A többcélú eszköz egyesíti a dugóhúzó borosüvegnyitó, a palacknyitó és a fóliavágó tulajdonságait, és alkalmas a parafafólia, a nyitott bordadugók és a kupakok eltávolítására. Ez a borosüvegnyitó és a kupaknyitó választható sommeliernek, pincéreknek és pultosoknak egyaránt.

A dupla csuklópántos támaszpont-kialakítás megkönnyíti a palacknyitást. Sör és üdiítő-nyitáshoz is tökéletes. A fogazott, flip penge fóliavágóval együtt a barázdált dugóhúzó palacknyitó könnyen belecsúszik minden dugóba.  A Vacu Vin dupla csuklós dugóhúzó karcsú, ergonomikus, kompakt és könnyű kialakítása megkönnyíti a bornyitást és az üdítők kinyitását is.

Kiváló minőségű rozsdamentes acél alkatrészei rendkívül tartós termékké teszik. 

Adatok
Cikkszám
8960401
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek