A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Logózható
Funkciója
db / gyűjtő
3 - 12

Konyha eszköz

Minden, ami a konyha! Így tudnánk egyszerűen megfogalmazni! Tárolás, tálalás, előkészítés, főzés, sütés vagy hámozás, a VacuVin nem hagyja Önt cserben! Arra törekszünk, hogy a konyhai felszerelések terén is a maximumot nyújtsuk.


23termék
 
23termék

Egy felkészülten, minden igénynek megfelelően alakítottuk ki termékpalettánkat, hogy Ön valóban mindent egy helyen találjon meg! Designos, elegáns és egyedi kiegészítők ezek, melyek lépést tartanak a modern világ kívánalmaival, úgy funkcionalitásukat, mint kialakításukat tekintve. Tegyen egy virtuális sétát a VacuVin konyhai kollekciójában, mert néhány termék már csak limitáltan érhető el! Minden, ami a konyhában kellhet! Ez a VacuVin! 

Biztosan Ön is szeret a konyhában tevékenykedni, legyen szó sütésről, főzésről, esetleg italozásról egyaránt. Itt nemcsak a vasárnapi ebéd készül, hiszen többek között a hétköznapokon felszolgált vacsorák és persze a különböző édességek is itt válnak valódivá. A legtöbbször azonban nem rendelkezünk megfelelő minőségi konyhai kellékkel, amivel megkönnyíthetjük a saját életünket. Legyen szó egy egyszerű sajtreszelőről, egy tálalóról, esetleg egy gyümölcshámozóról egyaránt, itt szinte bármit megtalálhat, amire a mindennapos főzéshez szüksége lehet. 

A legfontosabb konyhai kellékek

Ön is a konyha szerelmese? Nem tudja magát elképzelni úgy, hogy nem süt vagy főz minden nap? Valószínűleg akkor okozott már gondot az ételek készítése közben a tárolás, a tálalás és persze az előkészítés egyaránt. A Vacu Vin webáruházának köszönhetően azonban végre megszabadulhat mindenféle fejtöréstől, így elegendő lesz az alkotásra koncentrálnia. 

A prémium konyhai kiegészítőknek hála könnyedén készülhet a vendégek fogadására, a következő vasárnapi ebéd tálalására, de akár egy hétköznapi sütemény elkészítésére egyaránt. Az elegáns és dizájnos boros kiegészítők mellett nálunk beszerezhet bármit, amire az otthonában szüksége lehet. Hiszen nemcsak ételeket szolgálhat fel, hanem akár koktélkészítésbe is foghat, amihez azonban kelleni fog pár minőségi bár kellék. Emellett természetesen az asztalra kerülhet egy jól behűtött minőségi bor, esetleg egy meccsnézéshez szükséges sör, így érdemes alaposan körbejárni az alábbi kategóriánkat. 

A designos konyhai kiegészítők kínálata

A Vacu Vin webáruházából megrendelhető termékek választékában számos hasznos és praktikus eszközt szerezhet be, amivel megkönnyítheti a mindennapos főzéseket. Az ananászszeletelő és cikkvágó segítségével például pillanatok alatt pucolhatja meg kedvenc gyümölcsét, majd vághatja azt szeletekre. A termék nagy előnye, hogy akár Ön is, erőfeszítések nélkül készíthet gyümölcslevet vagy egy ízletes salátát egyaránt. Végre nem kell azzal küszködnie, hogyan szabadítja meg az ananászt a héjától, de még a szeleteléssel sem kell foglalkoznia, hiszen percek alatt készíthet az esti filmnézéshez vagy a kerti partihoz egy remek nassolnivalót.

Amennyiben pedig egy kisebb vendégsereget fogadna, akikkel szószokat kóstoltatna, akkor érdemes elgondolkodnia egy kenyértartó és szósz tálalón. Ezzel stílusosan tálalhatja fel a pékterméket, illetve a kisebb mártogatósokat, így a frissen sült kenyérrel bármikor lenyűgözheti a társaságot. A bambusz vágódeszka ráadásul rendkívül igényes kialakítást kapott, a kerámia szósztálaló pedig tovább emel a termék magas minőségén. Nagy előnye, hogy nem kell külön apróságokat a kertbe cipelnie, hiszen a fedele tökéletesen alkalmas arra, hogy a kenyeret vagy a bagettet apró darabokra szelje. 

Amennyiben úgy dönt, hogy a Vacu Vin webáruházából szerezne be prémium konyhai kiegészítőket, akkor nézzen körül kínálatunkban és válasszon a limonádé facsarónkból, illetve a sajtreszelőnkből egyaránt. Ezek bármelyikével pedig akár családtagját vagy barátját is meglepheti születésnap vagy karácsony alkalmával. Készíthet belőlük egy komplex ajándékcsomagot, amibe többféle minőségi eszközt is beletehet. Utóbbi rendkívül előnyos, hiszen ebben az esetben nem egy egyszerű resezlőről beszélünk, hanem ez egyben egy tartó és tálaló is. Nagyon könnyen tisztítható, így végre nem kell azzal foglalkozni, hogy megszabaduljon a rajta felgyülemlett sajtreszeléktől. A termék kiválóan alkalmas a kemény változatokhoz, de nyugodtan próbálja ki a félkemény sajfélékhez, hiszen ezekkel ugyanolyan jól elbánik. 

Minden ami a konyhában kellhet, a Vacu Vin eszközei segítenek. Tárolás, találás, gyümölcs hámozása és előkészítéshez is megtalálja a designos, elegáns és egyedi kiegészítőket. Nézzen körül a teljes Vacu Vin konyhai kollekciójában, mert a néhány termék már csak limitáltan elérhető. Főzéshez pedig mindenképpen ajánlatos tartani otthon egy konyhai eszköz alátétet, hiszen így végre elfelejtheti az állandó koszt a pulton. A tartó garantálja, hogy a pult maradékmentes legyen, ráadásul akár három fakanalat, esetleg merőkét tárolhat rajta. 

Természetesen megtalálható a palettánkon számos italozáshoz szükséges eszköz, így rendelhet minőségi boros kiegészítőt, pezsgőzéshez elengedhetetlen hűtőt, esetleg koktél eszközt egyaránt. Amennyiben komplett szettekre vágyik, esetleg ajándékot keres, ezekből szintén széles a választékunk. Nézzen körbe még ma a teljes kínálatunkban!