A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin PopSome tároló-adagoló 0,5L pink
PopSome tároló-adagoló 0,5L pink
Bruttó 3 390 Ft 
Bruttó 1 690 Ft
50

PopSome tároló-adagoló 0,5L pink

Vacu Vin PopSome tároló-adagoló 0,5L pink
Vacu Vin PopSome tároló-adagoló 0,5L pink
Vacu Vin PopSome tároló-adagoló 0,5L pink
Vacu Vin PopSome tároló-adagoló 0,5L pink
.
.

A szakszerűtlen tárolás a múlté! A popsome tároló-adagoló edény egyedi adagoló funkciójának köszönhetően könnyedén hozzá tud jutni az edény tartalmához. Egyszerűen tölthető, a szilikon tető fel és lepattintható, nem kell külön kinyitni és zárni az edényt. Dobja fel a konyháját a designos tároló és adagolóval. Könnyen tölthető, a szilikon tető fel és le pattintható, így az adagolás is nagyon egyszerű. 

Anyag
Műanyag, Szilikon, Gumi
Szín
Színes, Átlátszó
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha, Tárolás, Kiegészítők, Ajándék
Funkciója
Tárolás
Cikkszám
8960603
Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron :  21 db
Kifutó
Bruttó 3 390 Ft 
Bruttó 1 690 Ft
Kezdete: 2024.02.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény 50
Megtakarítás 1 700 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Használja a popsome tároló-adagoló edényt tároláshoz, 2 az 1-ben megoldást nyújt önnek élelmiszertároláshoz és azonnali felhasználáshoz.

Szereti rendszerezni és átlátni a konyhájában a tárolandó élelmiszereket? Erre tökéletes megoldás lehet Önnek a popsome tároló-adagoló edény, ami 2in1 kialakításának köszönhetően az adagolást is megkönnyíti a mindennapokban. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin popsome tároló-adagoló termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék.

PopSome tároló-adagoló alkalmazása

A Vacu Vin popsome tároló-adagoló edény a konyha remek kiegészítő eleme lesz a designos kialakításnak és színnek köszönhetően, ami elérhető rózsaszín és lila kivitelezésben is.

Hogyan használja a pink PopSome tároló-adagolót? 

Helyezze a tárolni kívánt ételt az edénybe, tegye rá az edény fedelét, majd nyomja le a szilikon tető közepét a lezáráshoz. Amikor szeretné kinyitni az adagoló részt, pattintsa ki a szilikon fedő közepét és döntse meg a popsome edényt az adagoláshoz. A teljes felhasználásról az oldal alján található videóban megtekintheti.

Szállítás

A Vacu Vin popsome tároló-adagoló edény terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A rózsaszín egy designos konyhában is jól fest, emellett lila színben is kapható a készlet erejéig a PopSome termékcsalád tagja. 

Utolsó darabok a Vacu Vin készletében. 

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960603
Tömeg
100 g/db
PopSome tároló-adagoló 0,5L pink használata

A Vacu Vin PopSome tároló-adagoló 0,5L pink használata igen praktikus és könnyű. A konyhai eszköz remek kiegészítő eleme a dizájnos kialakításnak, hiszen színének köszönhetően vidámságot csempész az otthonba. 

Alkalmazásához tegye a tárolni kívánt finomságokat az edénybe, majd pedig tegye rá a tetejét. Ezt követően nyomja le a szilikon tetőt középen a lezáráshoz. Ha pedig szeretné felnyitni, akkor egyszerűen pattintsa ki a közepét, majd döntse meg az edényt az adagoláshoz. Könnyen tisztítható, elegáns és praktikus.