A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Funkciója

HORECA

Vacu Vin Horeca termékek

  • 4-6-8-12 db/karton
  • minimum 4-6-8-12 db rendelhető
  • csomagolva egy karton dobozban és fóliával védve
  • színes csomagolás nélkül

Boros kellékeket és pezsgős kiegészítőket keres a hotelbe, éttermébe vagy kávézójába? Kimondottan ilyen felhasználásra kínálunk minőségi termékeket. Hotelek, éttermek, kávézók, borbárok, pincészeteknek kínáljuk ezeket a csomagolás nélküli tartozékokat. Csomagolás nélkül, karton dobozban szállítjuk őket, 4-6-8-12-esével csomagolva rendelhetőek csak meg, terméktől függően. Fontos tudnia, hogy a regisztráció és a visszaigazolás után már a kedvezményes árat fogja látni. Regisztráció itt!


17termék 117
17termék 117

Mik azok a HORECA termékek?

A HORECA szó a Hotels, Restaurants és Cafés szóból ered, a vendéglátóipar egyik szegmense. Főként a szállodákra, éttermekre és a kávéházakra fókuszál, de szóba jöhetnek a borbárok és a pincészetek egyaránt, bármilyen hely, amely vendéglátásra szakosodott. Ezeket a területeket a turizmusmarketing népszerűsíti és viszi sikerre. Ide tartoznak azok a termékek, amelyeket ezeken a helyeken lehet felhasználni. 

A HORECA kínálatunk

A Vacu Vin webáruházában megtalálhatja például az elegant borhűtőt, amelyből minimum 6 db-ot kell rendelni, ugyanis ennyi található meg a kartonban. Csomagolva, egyben és fóliával védve szállítjuk ki, színes csomagolás nélkül. Nagy előnye, hogy 15 percen belül kellemes hőmérsékletűre hűtheti a bort, amit aztán az utolsó kortyig hidegen is tart. A borhűtő többször felhasználható, így hotelekben, apartmanokban, éttermekben igazán hasznos boros kelléknek bizonyulhat. 

Emellett nem árt kipróbálni a vákuumdugót sem, amelyből a minimális rendelési szám 12 db. Szintén egyben csomagolva, színes papírok és minden nélkül, kartondobozban szállítjuk ki. Fontos tudni azonban, hogy a vákuumdugók a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használhatóak megfelelően a bortároláshoz. Ennek köszönhetően ki tudja szívni a levegőt az üvegből, így további 10 napig tarthatja azt frissen. Étteremben igen praktikus, hiszen a vendégek zöme csak 1-1 pohárral rendel belőle, így nem kell minden alkalommal új palackot megbontani. 

    Mit érdemes tudni a HORECA termékek vásárlásáról?

    A HORECA termékeket csomagolás nélkül, karton dobozban szállítjuk ki. Terméktől függően 4-6-8-12-esével csomagolva rendelhetőek meg, az egyedi EAN kódot a dobozon találhatja, mind a termék, mind a karton EAN kód is helyet kap rajtuk. A regisztrációt követően és a visszaigazolás után már a kedvezményes árat fogja látni, így könnyebben tud majd dönteni, hogy mire és mennyi darabra lesz szüksége. Regisztráció itt!

    A visszaigazolást egyedileg végezzük el, majd pedig értesítést küldünk Önnek e-mailben. További részleteket itt olvashat: https://www.vacuvin.hu/viszonteladoknak