A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Termékkör
Kategória (Alkategória)
Funkciója

HORECA

Boros kellékeket, pezsgős kiegészítőket, esetleg sörös eszközöket keres hotelébe, éttermébe vagy kávézójába? Mi kimondottan ilyen felhasználásra kínálunk minőségi termékeket. Hotelek, éttermek, kávézók, borbárok, pincészetek belső felhasználására alkalmazhatják ezeket a tartozékokat. Csomagolás nélkül, karton dobozban szállítjuk őket, 4-6-8-12-esével csomagolva rendelhetőek csak meg, terméktől függően. Fontos tudnia, hogy a regisztráció és a visszaigazolás után már a kedvezményes árat fogja látni. Regisztráció itt!


14termék114
14termék114

Mik azok a HORECA termékek?

A HORECA szó a Hotels, Restaurants és Cafés szóból ered, a vendéglátóipar egyik szegmense. Főként a szállodákra, éttermekre és a kávéházakra fókuszál, de szóba jöhetnek a borbárok és a pincészetek egyaránt, bármilyen hely, amely vendéglátásra szakosodott. Ezeket a területeket a turizmusmarketing népszerűsíti és viszi sikerre. Ide tartoznak azok a termékek, amelyeket ezeken a helyeken lehet felhasználni. 

A HORECA kínálatunk

A Vacu Vin webáruházában megtalálhatja például az elegant borhűtőt, amelyből minimum 6 db-ot kell rendelni, ugyanis ennyi található meg a kartonban. Csomagolva, egyben és fóliával védve szállítjuk ki, színes csomagolás nélkül. Nagy előnye, hogy 15 percen belül kellemes hőmérsékletűre hűtheti a bort, amit aztán az utolsó kortyig hidegen is tart. A borhűtő többször felhasználható, így hotelekben, apartmanokban, éttermekben igazán hasznos boros kelléknek bizonyulhat. 

Emellett nem árt kipróbálni a vákuumdugót sem, amelyből a minimális rendelési szám 12 db. Szintén egyben csomagolva, színes papírok és minden nélkül, kartondobozban szállítjuk ki. Fontos tudni azonban, hogy a vákuumdugók a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használhatóak megfelelően a bortároláshoz. Ennek köszönhetően ki tudja szívni a levegőt az üvegből, így további 10 napig tarthatja azt frissen. Étteremben igen praktikus, hiszen a vendégek zöme csak 1-1 pohárral rendel belőle, így nem kell minden alkalommal új palackot megbontani. 

    Mit érdemes tudni a HORECA termékek vásárlásáról?

    A HORECA termékeket csomagolás nélkül, karton dobozban szállítjuk ki. Terméktől függően 4-6-8-12-esével csomagolva rendelhetőek meg, az egyedi EAN kódot a dobozon találhatja, mind a termék, mind a karton EAN kód is helyet kap rajtuk. A regisztrációt követően és a visszaigazolás után már a kedvezményes árat fogja látni, így könnyebben tud majd dönteni, hogy mire és mennyi darabra lesz szüksége. Regisztráció itt!

    A visszaigazolást egyedileg végezzük el, majd pedig értesítést küldünk Önnek e-mailben. További részleteket itt olvashat: https://www.vacuvin.hu/viszonteladoknak