A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa (Horeca)
Bruttó 6 890 Ft

Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa (Horeca)

Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Vákuumpumpa Új (dugó és kiöntő egyben termékhez) - csak pumpa
Videó

Horeca

  • 4 db/karton
  • minimum 4 db rendelhető
  • 4-esével rendelhető 
  • csomagolva 4 db egy karton dobozban és fóliával védve
  • színes csomagolás nélkül 

 

Legújabb tervezésű, 2 az 1-ben kialakítású Vacu Vin vákuumpumpa és kiöntő egyben. Felejtse el a szakszerűtlen és pazarló bor felszolgálást és tárolást! A kiöntő a kialakításának köszönhetően elvezeti a bor cseppeket és vissza foltja azokat az üvegbe, így nem hagy itt-ott foltot a bor. A vákuumpumpa vákuumot hoz létre a palackban, majd a dugó lezárja az üveget, így megóvja kedvenc borát az oxidálódástól és frissen fogyaszthatja.

Horeca kiegészítő:

VÁKUUMDUGÓ ÚJ (DUGÓ ÉS KIÖNTŐ EGYBEN) (HORECA)

Termékeink hozzá:

Kiegészítő 2 db-os dugó szettet is szerezzen be a pumpához.

Anyag
Műanyag, Gumi
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók, Töltés
Funkciója
Tárolás, Töltés
Cikkszám
8960804
Várható kiszállítás
2024.07.17
Raktáron :  8 db
Bruttó 6 890 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A vákuumpumpa és kiöntő szett hű társa lesz a bor felszolgálásban és tárolásban. A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszan tartó használatot. A kiöntő-dugó mosogatógép barát és többször felhasználható.

A vákuumpumpa és kiöntő szett használatával nem kell félnie, hogy a bor foltot hagy. Továbbá, fogyasztás után a megmaradt bort megfelelő minőségében és frissességében tudja tovább tárolni. A Vacu Vin vákuumpumpa és kiöntő szett elengedhetetlen része a bor felszolgálást kiegészítő eszközöknek 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin vákuumpumpa és kiöntő szett sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A Vacu Vin vákuumpumpa és kiöntő szett méretét tekintve kényelmesen tárolható és könnyedén alkalmazható. A vákuumdugó mosogatógépben mosható, ezáltal többszöri felhasználásra is alkalmas. A vákuumpumpa és kiöntő szett 1db pumpát és 1db újra felhasználható kiöntő-dugót tartalmaz.

Hogyan használja a vákuumpumpa (dugó és kiöntő egyben) terméket? 

A kiöntő-dugót helyezze a már kinyitott palackba és segítségével szolgálja fel a bort cseppmentesen. Ezután, a vákuumpumpa segítségével szívja ki az üvegből a levegőt. Addig kell pumpálni, amíg a szabadalmaztatott kattanó hangot hallja. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és már légmentesen zár a vákuumdugó. Az üveg ezután készen áll a tárolásra 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhai pulton.

Szállítás

A Vacu Vin vákuumpumpa és kiöntő szettet az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A legújabb vákuumpumpa, mely tárolást és kiöntést is egyben biztosít. Egyedülálló 2 az 1-ben kialakítás, amely megőrzi borát vákuumban és csepegésmentes töltés biztosít. Vákuumot hoz létre, hogy lelassítsa az oxidációs folyamatot, és így hosszabb ideig tárolhatja a kedvent borát. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. Az öntő és dugó tömítésként és cseppmentes öntőként működik.

A Vacu Vin Vákuumpumpa és kiöntő szett, dugó és kiöntő egyben egyesíti a bortárolást a szabadalmaztatott vákuumozási metódusával. A vákuumpumával megóvhatja a nyitott borosüveget az oxidációtól. Élvezze akár tíz napig a Vacu Vin termékeivel a bor zamatát.

A legújabb vákuumpumpával a kinyitott borosüvegből, és zárja le az újrahasználható borkiötő-dugóval. Helyezze a dugót az üvegbe és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveg tartalmát. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

Ha újra ki akarja nyitni az üveget, egyszerűen engedjen be levegőt az üvegbe a vákuum felszabadításával. Húzza fel a beépített dugót, és töltsön magának egy pohárral másodpercek alatt a cseppmentes bortöltő segítségével. 

  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin termékeivel
  • Egyedi 2 az 1-ben kialakítás, amely egyesíti a vákuumpumpa, dugó és kiöntő hármasát
  • A kiöntő-dugó mosogatógép-barát
  • A dugó minden nem habzó borhoz alkalmas
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960804
Tömeg
150 g/db
Min. rendelhető mennyiség
4 db
Választható mennyiségek
4 db, 8 db, 12 db, 16 db, ...
Vákuumpumpa és kiöntő szett (1 db kiöntő) fekete (dugó és kiöntő egyben) használata

A Vacu Vin vákuumpumpa és kiöntő szettje fekete színben egy nagyon könnyedén használható boros kellék. A termék dugó és kiöntő is egyben, így kényelmesen használható, ha szívesen elfogyasztana egy üveg bort. Alkalmazásához csupán annyit kell tennie, hogy a kiöntő-dugót a már nyitott palackba helyezi és annak segítségével, cseppmentesen szolgálja fel az utalt.

Ezt követően, ha nem sikerült egyben elfogyasztani azt, akkor a vákuumpumpa segítségével szívja ki a palackból a felesleges levegőt, ezzel megakadályozza az oxidálódást. Pumpálja addig, amíg nem hall egy kattanó hangot, ez jelzi az ideális vákuumszintet, jöhet rá a vákuumdugó, aminek köszönhetően további tíz napig tarthatja frissen az italt. Tartsa a konyhapulton vagy a hűtőszekrényben.