A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Bruttó 1 790 Ft

Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)

Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Vákuumdugó Új (dugó és kiöntő egyben) (Horeca)
Videó

Horeca

  • 12 db/karton
  • minimum 12 db rendelhető
  • 12-esével rendelhető 
  • csomagolva 12 db egy karton dobozban
  • színes csomagolás nélkül 

 

Kiegészító vákuumdugó az ÚJ vákuumpumpához:

 

Fontos: A vákuumdugó a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használható a hatékony bortároláshoz. A pumpa segítségével tudja kiszívni a levegőt a borosüvegből. A Vacu Vin legújabb fejlesztésű pumpája itt található dugóval együtt.

 

Horeca termkeink közül kiegészítő vákuumpumpa:

VÁKUUMPUMPA ÚJ (DUGÓ ÉS KIÖNTŐ EGYBEN TERMÉKHEZ) - CSAK PUMPA (HORECA)

A körülményes borfelszolgálás és tárolás a múlté a Vacu Vin egyedülálló vákuumdugó és borkiöntőnek köszönhetően. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja a speciális kitöltőnek köszönhetően, amely elvezeti a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Ezután zárja le a borosüveget légmentesen a beépített dugó lenyomásával és a hozzá tartozó vákuumpumpa használatával. Élvezze annak zamatát és frissességét a nyitástól számított 10 napig.

Egyedi 2 az 1-ben kialakítás, amellyel lezárja a palack bort, és cseppmentesen szolgálhatja fel a bort. Tárolja a bort vákuumban a Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő használatával. 

Anyag
Műanyag, Gumi, Szilikon
Szín
Fekete, Átlátszó
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók, Bor tárolás
Funkciója
Tárolás
Cikkszám
8960806
Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron :  24 db
Bruttó 1 790 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő egyedileg tervezett és gyártott 2 in1 kivitelezés. A borkiöntővel elkerülheti a kellemetlen foltokat majd a vákuumdugó használatával megóvja a bort az oxidálástól és tovább élvezheti annak ízét.

A Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő: vákuumdugó és boröntő egyben. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja a speciális kitöltőnek köszönhetően, amely megfogja a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Majd használat után zárja le a borosüveget légmentesen, a beépített dugó lenyomásával, hogy megőrizze a bor frissességét.

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Vákuumdugó és borkiöntő alkalmazása

A Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő egyedi kialakítású. Új vákuumpumpa használatával megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól, és tíz napig élvezheti annak ízét. A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot. A vákuumdugó és borkiöntő termék 2db-os kiszerelésben rendelhető.

A vákuumdugó a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használható a hatékony bortároláshoz. A pumpa segítségével tudja kiszívni a levegőt a borosüvegből. A Vacu Vin legújabb fejlesztésű pumpája itt található dugóval együtt.

Hogyan használja a vákuumdugó és borkiöntőt? 

A vákuumszivattyúval szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le újra a többszörösen felhasználható vákuumdugóval. Helyezze a vákuumdugó és kiöntőt a palackba és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmaztatott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget. A palack készen áll 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra. Ha újra ki akarja nyitni az üveget, egyszerűen engedje ki a vákuumot, azaz engedjen be a levegőt az üvegbe, húzza fel a beépített dugót, és töltsön magának egy pohárral másodpercek alatt a cseppmentes borkiöntővel!

Szállítás

A Vacu Vin vákuumdugó és borkiöntő terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő: vákuumdugó és boröntő egyben. A bort csepegtetés nélkül tálalhatja az egyedülálló kitöltőnek köszönhetően, amely megfogja a cseppeket és visszafolyatja őket a palackba. Zárja le a borosüveget légmentesen a beépített dugó lenyomásával.

Az egyedi kialakítású, új vákuumpumpa használatával megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól, és tíz napig élvezheti annak ízét. A vákuumszivattyúval szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le újra egy újrahasználható vákuumdugóval. Helyezze a dugó-kiöntőt az üvegbe és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

Ha újra ki akarja nyitni az üveget, egyszerűen engedje ki a vákuumot, azaz engedjen be levegőút az üvegbe. Húzza fel a beépített dugót, és töltsön magának egy pohárral másodpercek alatt a cseppmentes borkiöntővel!

  • A Vákuumdugó és borkiöntő egyedi 2 az 1-ben kialakítású, amely egyesíti a vákuumos tárolást és a csepegésmentes borkitöltést
  • A vákuumdugó-kiöntő mosogatógép-barát
  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin Vákuumdugó és borkiöntő használatával
  • A Vákuumdugó és borkiöntő minden nem habzó borhoz alkalmas
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960806
Tömeg
100 g/db
Min. rendelhető mennyiség
12 db
Választható mennyiségek
12 db, 24 db, 36 db, 48 db, ...
Vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os (dugó és kiöntő egyben) használata

Ahogy minden Vacu Vin termék, úgy a vákuumdugó és borkiöntő 2 db-os használata is rendkívül egyszerű. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a vákuumszivattyúval kiszívja az összes levegőt a palackból, majd azt a többször használható vákuumdugóval légmentesen lezárja. 

Helyezze a vákuumdugót és a kiöntőt a palack tetejére, majd kezdje el azt pumpálni. Ezzel elérheti az optimális vákuumszintet, aminek köszönhetően megóvhatja a bort az oxidálódástól. A bor ezután készen áll arra, hogy további 10 napig megőrizze a zamatát. Amennyiben újra ki szeretné azt nyitni, akkor egyszerűen engedje ki a vákuumot, így levegő jut a palacka. A dugó emiatt már könnyebben eltávolítható. Töltsön magának egy pohárba a cseppmentes felszolgáláshoz való borkiöntővel.

Csomagajánlatok