A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vákuumpumpa borzár fehér (Horeca)
Vákuumpumpa borzár fehér (Horeca)
Bruttó 5 090 Ft

Vákuumpumpa borzár fehér (Horeca)

.
.

Kimondottan vendéglátó egységeknek szánt 6-os vákuumpumpa készlet csomagolás nélkül. 

Fehér színű Vacu Vin vákuumpumpa. Minimum 6 db rendelése esetén és 6-osával értékesítjük partnereinknek.

Tökeletes vendéglátó egységeknek, céges ajándék cosmagokba, akár ajándékba is, ha környezettudatosan szeretné megajándékozni partnereit. 

Tulajdonságok:

  • 6 db/karton
  • minimum 6 db rendelhető
  • csomagolva 6 db egy karton dobozban
  • színes csomagolás nélkül 

 

Tárolja vákuummal a kibontott bort. Hozzon létre vákuumot a pumpával és a dugóval, hogy lelassítsa az oxidációs folyamatot, és így hosszabb ideig tárolja és élvezhesse a bort és annak ízét. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. 

 

Hozzá tartozó vákuumdugók Horeca kínálatunk:

Hozzá tartozó eredeti csomagolású termkeink:

 

Anyag
Műanyag, Gumi
Szín
Fehér
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
Cikkszám
8960802
Várható kiszállítás
2024.07.17
Raktáron :  12 db
Bruttó 5 090 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Elgondolkodott már azon, hogyan tudná frissen tartani azt a palack bort, amit vacsorához nem tudott elfogyasztani? A vákuumpumpa borzár és vákuumdugó megoldást jelent a problémára, hiszen nemcsak egy hagyományos termékről van szó. A Vacu Vin prémium konyhai kelléke segítségével egy vákuumot hozhat létre az üvegben, ami lelassítja az oxidációs folyamatot. Ennek hatására pedig sokkal hosszabb ideig tudja tárolni, illetve élvezni a kedvenc italának ízét. 

Vákuumpumpa borzár fehér használata

A használatához egyszerűen helyezze be a vákuum-bordugót az üvegbe és pumplája mindaddig, amíg kattanó hangot nem hall. Mindez jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet, sikerült légmentesen lezárni az üveget és annak tartalmát. Ezt követően a palack már készen áll, hogy hűtőszekrényben vagy a konyhapulton tárolja. Amennyiben egy ilyen termék tulajdonosa lesz, akár tíz nap múlva is ugyanolyan friss bort fogyaszthat, mint amikor az üveget felbontotta. 

A bárkellék nagy előnye, hogy mosogatógépben is mosható, így a tisztításával sem kell különösebben foglalkoznia. A kialakításának köszönhetően pedig egy rendkívül tartós termék tulajdonosa lehet, ami elviseli a rendszeres és hosszabb használatot is.

Vákuumpumpa borzár fehér működése

A Vacu vin vákuumpumpával és a hozzá tartozó vákuumdugóval megóvhatja a nyitott üveg bort az oxidációtól. Élvezze akár 10 napig a már megbontott kedvenc borát. A vákuumpumpával szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le az újrahasználható vákuumdugóval.

Helyezze be a vákuum-bordugót a az üvegbe és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és légmentesen lezárta az üveget és tartalmát. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

  • Tárolja a bort tíz napig a Vacu Vin vákuumpumpa és dugó segítségével
  • A vákuumdugó mosogatógépben mosható
  • A vákuumpumpa és dugó minden nem habzó borhoz használható
  • A kialakítás rendkívül tartós és elviseli a rendszeres, hosszú használatot

Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960802
Tömeg
120 g/db
Min. rendelhető mennyiség
6 db
Választható mennyiségek
6 db, 12 db, 18 db, 24 db, ...
Vákuumpumpa borzár (1 db dugóval) fehér használata

A Vacu Vin vákuumpumpa borzár 1 db-os, fehér dugóval használatához egyszerűen helyezze be a bordugót a palackba, majd pumpálja azt addig, amíg meg nem hallja azt a bizonyos kattanó hangot. Ez jelzi majd az ön számára, hogy sikerült elérni az optimális vákuumszintet, így légmentesen zárhatja le az üveget, illetve annak tartalmát. Így a bor készen áll arra, hogy Ön azt további 10 napig tárolja a hűtőszekrényben, esetleg a konyhapulton. 

A boros kellék nagy előnye, hogy mosogatógépben tisztítható, így annak mosásával sem kell foglalkoznia. Kialakítása miatt nagyon tartós, jól tűri a rendszeres és hosszabb használatot egyaránt.