A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Szűrés
Termék státusza
Anyag
Szín
Funkciója

Ananászszeletelők

Biztosan Ön is nagyon szereti az ananászt, de egyszerűen már unja a folyamatos pucolást, hámozást, illetve szeletelést. Szerencsére a Vacu Vin megoldást talált a problémára, hiszen számos féle és fajta ananászszeletelőt kínál az Ön számára. 


3termék 13
3termék 13

Végre egy remek eszköz, amivel pár perc alatt végezhet az amúgy rendkívül macerás feladattal. Ennek köszönhetően pillanatok alatt készíthet a család és a vendégek számára ízletes gyümölcssalátát! Érdemes megtekinteni a webáruházunk széles kínálatát és kiválasztani azt a prémium konyhai kiegészítőt, amelynek hasznát tudja venni! 

Mindenkivel előfordult már, hogy meglátott a boltban egy igazán ínycsiklandó ananászt, de nem vitte haza, mert tudta, hogy mennyi feladat lesz még mire azt rendesen megpucolja és felszeleteli. Legközelebb már nem kell emiatt törnie a fejét, hiszen a Vacu Vin minőségi ananászszeletelői segítségével végre tisztán tarthatja a konyhát. 

Mit tudnak ezek a konyhai eszközök?

Biztosan Ön is kíváncsi arra, hogy mire képesek ezek a minőségi konyhai kiegészítők. Az egzotikus és rendkívül csábító illatú lédús gyömölcsöket nagyon sokan kedvelik, azonban az ananász hámozása sokszor bosszantó művelet lehet. Késsel rendkívül veszélyes, szeletelővel pedig nem túl tiszta és alapos. A kezünket felejtsük el, mert semmire nem jutunk, így a gyártók kénytelenek voltak egy olyan eszközt kifejleszteni, ami végre hatásos lehet a finomsággal szemben. 

A Vacu Vin webáruházában kapható ananászszeletelők azonban segítséget nyújtanak abban, hogy akár pár másodperc alatt, néhány könnyed mozdulattal elvégezze a feladatot. Pár perc alatt friss karikákat szolgálhat fel, így az sem gond, ha film előtt ör perccel jut eszébe, hogy bizony nincs semmiféle harapnivaló a dohányzóasztalon.

A három darabos szett tartalma

Azoknak, akik sokat és rendszeresen fogyasztanak ananászt, azok számára a legjobb választás a cikkvágóval ellátott három darabos szettünk. Ez tartalmat mindent, amire a gyümölcs kínálásához szüksége lehet. A három különböző méretű hengernek kösöznhetően nagyon pontos hámozást végezhet el, ezáltal egy kicsi darab lédús falat sem veszik kárba. Érdemes minél előbb beszerezni, hiszen idő előtt el fogják kapkodni az összes darabot!

Amennyiben azonban elegáns kiegészítőkkel tűzdelné tele a konyhát, akkor megoldást jelenthet az INOX ananászszeletelő, ami egy rozsdamentes acélból készült típus. A használatához nem kell többet tennie, minthogy levágja a gyümölcs zöld felét, majd pedig a szeletelőt beletekeri a sárga részbe. Mintha egy dugóhúzót tartana a kezében, húzza ki egyben, majd pedig aprítsa fel a sárga gyümölcsöt a prémium cikkvágó segítségével. A biztonságos használatért a rozsdamentes acélból készült cső felel. 

Érdemes tehát alaposan szétnézni nemcsak a boros szettek, a minőségi ajándékok és egyéb termékeink között, hiszen már egy egyszerű ananászszeletelővel is meg tudja könnyíteni a saját életét. Tekintse meg bátran a Vacu Vin további kategóriáit is!