A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett
Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett
Bruttó 4 990 Ft 
Bruttó 3 190 Ft
36

Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett

Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett

Ön is sok gyümölcsöt fogyaszt? Jön a hűvösebb időszak és előtérbe kerülnek az olyan finomságok, mint például az ananász? Akkor a Vacu Vin gyártmányát Önnek találták ki! Az ananász szeletelő és cikkvágó 3 db-os szettben vásárolható meg, amelynek segítségével pillanatok alatt szolgálhat fel friss ananász szeleteket. A három különböző átmérőjű hengernek hála pedig jóval pontosabb hámozást végezhet el, így egy falat ananász sem veszik kárba. Érdemes azonban még most beszerezni, hiszen ez a prémium konyhai kiegészítő kifutó terméknek számít a webáruházunkban.

Anyag
Műanyag
Szín
Fehér
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Funkciója
Gyümölcs, Szeletelés, Előkészítés
Cikkszám
8960461
Várható kiszállítás
2023.02.07
Raktáron :  1 db
Kifutó
Kivitel
Bruttó 4 990 Ft 
Bruttó 3 190 Ft
Kezdete: 2022.11.07   A készlet erejéig!
Kedvezmény 36
Megtakarítás 1 800 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett működése

Ki ne szeretné a frissítő ananászt, ami nemcsak az egészségért felel, de még a plusz kilókkal való harcban is nagy segítséget nyújthat? Az ananász szeletelő és cikkvágó 3 db-os szettben kiváló lehetőséget nyújt, hogy végre ne kelljen hosszú időt tölteni a gyümölcs megpucolásával. A prémium konyhai kellék segítségével pillanatok alatt szolgálhat fel a család számára friss ananász szeleteket. Ennek hála soha többé nem kell bajlódnia a hámozással. A héj eltávolítása ugyanis mindig nehézkes, sokszor még bosszantó is tud lenni. 

Ananászszeletelő + cikkvágó 3 db-os szett használata

Az ananász szeletelő ráadásul segít abban, hogy kevesebb szemetet gyártsunk, mint bármely másik eszközzel tennénk. A cikk vágóval egyenlő cikkekre vághatjuk a kedvenc gyümölcsünket, így még kést sem kell elővenni hozzá. A Vacu Vin gyártmányának nagy előnye, hogy minden eleme szétszedhető, így akár mosogatógépbe is tehető. A termék kiválóan alkalmas az ananász tengelyének eltávolítására is egyaránt. A markolat ráadásul rendkívül könnyen kioldható, így tulajdonképpen a használatához semmilyen erőkifejtésre nem lesz szükség. Biztonságosan alkalmazható akár gyermek mellett is, hiszen kés hiányában nem kell attól tartani, hogy valaki megvágja magát vele. 

Csupán annyit kell tennie, hogy levágja a gyümölcs koronáját, majd elkezdi tekerni lefelé a szeletelőt, mintha egy dugóról lenne szó. A tengelyre illeszkedve az végig fogja vágni az ananászt, majd egy egyszerű mozdulattal ki is lehet húzni azt a héjából. 

 

Friss ananászkarikák pillanatok alatt. 3 különböző átmérőjű henger a pontosabb tisztításhoz, hogy ne vesszen kárba egyetlen ananász falat sem. 

A 3 db-os szett kifutó termék, így még időben szerezze be, ha egyik kedvenc gyümölcse az ananász. Vágja le az ananász koronáját és kezdje el tekerni lefelé az ananászszeletelőt, mintha egy dugóhúzót tekerne a parafába. A tangelyre illeszkedve végig vágja az ananászt és egy könnyű mozdulattal ki is tudja húzni a gyümölcsöt a héjából. Az cikkvágó segítségével vágja egyenlő részre a gyümölcsöt. 

 

Az Ananászszeletelő és cikkvágóval pillanatok alatt friss ananászkarikákat vághat, így nem kell bajlódnia a gyümölcs héjával és a pucolással. Kevesebb szemetet csinál, mint bármelyik más ananászszeletelővel.

A cikkvágóval egyenlő cikkekre tudja vágni a már megpucolt gyümölcsöt, így kés használatára sincs szüksége. Minden eleme szétszedhető, egy mosogatógépben tisztítható. 

  • Friss ananászszeletek vagy darabok pillanatok alatt
  • Eltávolítja az ananász tengelyét
  • Vágjon cikkeket kés használata nélkül
  • A markolat könnyen kioldható
  • Az eszköz több részre szedhető, így könnyen tisztítható

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960461
Tömeg
270 g/db