A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Limonádé kancsó 1L facsaróval
Limonádé kancsó 1L facsaróval
Bruttó 6 390 Ft 
Bruttó 3 990 Ft
38

Limonádé kancsó 1L facsaróval

Vacu Vin Limonádé kancsó 1L facsaróval
Vacu Vin Limonádé kancsó 1L facsaróval
Vacu Vin Limonádé kancsó 1L facsaróval
.
.

A törésálló kancsón a facsaró pontosan illeszkedik és a szűrön keresztül csak a folyadék folyik át, a magok nem folynak bele az italba.

Vágja félbe a citromot, facsarja a kancsóba és a felesleges magokat dobja ki. Tegye bele kedvenc hozzávalóit az üvegbe, majd tekerje rá a tetejét, így töltéskor csak a folyadék fog kijönni és a jég folyamatosan hűteni fogja az italt. 

Ki ne szeretne limonádét és egyéb hűsítő italokat fogyasztani?

Amennyiben Ön is odáig van ezekért a finomságokért, akkor itt az ideje, hogy bezserezzen egy limonádé kancsót 1L-es kivitelben. A törésálló eszköz prémium anyagokból készült, a hozzá tartozó facsaró pedig tökéletesen illeszkedik rá. Ennek köszönhetően csak és kizárólag a folyadék szűrődik át rajta, a citrom és az egyéb citrusok magja nem megy bele az italba. Nemcsak a használata, hanem a tisztítása és a tárolása is rendkívül egyszerű. Szerezze be ezt a remek konyhai kelléket az otthonába!

Anyag
Műanyag
Szín
Fehér
Termékkör
Ital
Kategória (Alkategória)
Ital, Konyha, Party, Ajándék
Funkciója
Tálalás
Cikkszám
8960471
Várható kiszállítás
2024.04.30
Raktáron :  24 db
Kifutó
Bruttó 6 390 Ft 
Bruttó 3 990 Ft
Kezdete: 2024.04.23   A készlet erejéig!
Kedvezmény 38
Megtakarítás 2 400 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Dobja fel a vendéglátást a Vacu Vin limonádé kancsóval. Nem csak limonádét tud készíteni vele, hanem bármilyen finom egyedi koktélt is készíthet. 

Limonádé kancsó 1L facsaróval tulajdonságai

Szűrővel, tetővel van felszerelve, így a tárolás biztosítva van. Több elemre szedhető, így a takarítása gyerekjáték és mosogatógépben is tisztítható. 

Tegyen jeget kedvenc italába, tegye bele kedvenc hozzávalóit és töltéskor csak a folyadék fog kifolyni, így az ital is jobban összeérik a jég jelenlétében. Tárolja az asztalon vagy tegye hűtőbe, hogy még frissítőbb legyen. 

Sokan nemcsak nyáron szeretnek frissítő és citrusos italokat fogyasztani. A limonádé kancsó 1L-es változatban lehetőséget ad arra, hogy minden nap ízletes finomságokat szolgálhasson fel a vendégek és a család számára egyaránt. A terméknek nemcsak a használata, hanem a tisztán tartása, illetve a tárolása is nagyon könnyű. 

Limonádé kancsó 1L facsaróval használata

Csak vágja félbe a citromot és a narancsokat és facsarja őket a kancsóba, a felesleges magokat pedig dobja ki. Ha már minden kedvenc hozzávalója belekerült, akkor tekerje rá a kancsó tetejét. Töltéskor csak a folyadék jön ki belőle, a rostok és az esetleg belekerült magok nem jutnak ki a törésálló üvegből. A jég pedig folyamatosan tudja hűteni az italt, ami ennek köszönhetően órákig hideg és üdítő lesz. 

Természetesen nemcsak limonádét, hanem egyéb más házi készítésű szörpöt is gyárthat vele. Tökéletes megoldás arra, hogy egy nagyobb adagot csináljon a család számára. Nagy előnye továbbá, hogy mivel törésálló és jól bírja a hőmérséklet különbséget, így akár mosogatógépben is mosható. Ennek hála pedig még a tisztítással sem kell különösebben foglalkoznia. Ráadásul mivel tetővel van felszerelve, így a tároláshoz csak tegye a hűtőszekrénybe, hogy bármikor tölthessen magának egy finom limonádét!

A Vacu Vin limonádés kancsója tehát remek kiegészítője lehet a mindennapos konyhai kellékeknek!

Nem csak limonádéhoz alkalas, hanem bármilyen fonom saját koktél készítésére is tökéletes megoldás, ahhoz hogy egy nagyobb adagok készíthessen. 

  • Törésálló kancsó
  • Szűrővel
  • Fedél a tetején
  • Mosogatógépben mosható

A Vacu Vin limonádé kancsó kifutó termék, így érdemes még időben beszerezni, hogy ne maradjon le róla. 

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960471
Tömeg
550 g/db
Limonádé kancsó 1L facsaróval

A Vacu Vin limonádé kancsó 1L facsaróval ellátva egy igen praktikus háztartási eszköz. A konyhai kellékkel ugyanis megkönnyítheti a mindennapos italkészítést. A használatához nem kell mást tennie, mint félbevágni a citromot és a narancsokat, majd belefacsarni azokat a kancsóba. Ezt követően, ha minden finomság belekerült, akkor rá kell tekerni a tetejét, így a töltsékor csak a folyadék jön ki, sem a rostok, se a magok, sem a jég. 

Természetesen készülhet benne háziszörp, hiszen az egy literes kivitel remek lehetőséget ad arra, hogy az egész család megkóstolhassa a saját magunk által készített keveréket. Nagy előnye, hogy törésálló, jól bírja a hideget és a meleget, ráadásul mosogatógépben tisztítható, így még a tisztítással sem kell törődni. 

Csomagajánlatok