A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
Ananászszeletelő + cikkvágó
Bruttó 3 850 Ft

Ananászszeletelő + cikkvágó

Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
Vacu Vin Ananászszeletelő + cikkvágó
.
.

Kinek ne okozott volna már problémát felszeletelni és darabokra vágni az ananászt?

Pont emiatt alkották meg a praktikusan és biztonságosan használható Vacu Vin ananászszeletelőt. Segítségével pillanatok alatt megtisztíthatja és felszeletelheti az ananászt, nagyobb erőfeszítés nélkül. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a terméket lefelé kezdi el tekerni, mintha egy dugóhúzót tartana a kezében. Ez majd végig fogja vágni a frissítő nassolnivalót, majd pedig egy könnyű mozdulattal ki is tudja azt húzni az ananász héjából. Ezt követően használja a cikkvágót, amivel egyenlőre részekre vághatja a finomságot.

Anyag
Műanyag
Szín
Fehér
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha
Logózható
Igen
Funkciója
Gyümölcs, Szeletelés, Előkészítés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960428
Várható kiszállítás
2024.04.26
Raktáron :  60 db
Kivitel
Bruttó 3 850 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az Ananászszeletelő + cikkvágó használata

Biztosan Önnek is sok bosszúságot okoz néhány kedvenc finomságának meghámozása és darabokra aprítása. A Vacu Vin ananászszeletelővel és cikkvágóval pillanatok alatt felapríthatja kedvenc gyümölcsét, így nem kell az egész konyhát összekenni ahhoz, hogy fel tudja azt szolgálni. Sem a hámozással, sem pedig a darabokra vágással nem kell többé bajlódnia, hiszen a gyártmány segítségével bárhol és bármikor felkínálhatja ezt a frissítő nassolnivalót.

A cikkvágóval pedig gyorsan és egyszerűen szeletelheti egyenlőre részekre a sárga gyümölcsöt. Ennek köszönhetően nincs szükség egyéb éles eszközre, hiszen a Vacu Vin-nel már a kés is elhanyagolható kelléke az ananász hámozásának. 

Ananászszeletelő + cikkvágó tulajdonságai

Az eszköz nagy előnye, hogy elemekre szedhető és még mosogatógépben is tisztítható. Ezáltal friss ananász szeletekre tehet szert, anélkül, hogy az egész konyhát összekenné, ráadásul még mosogatnia sem szükséges. A könnyű használhatóságért pedig a könnyen kioldható markolat felel.

A szeletelő csomagolása esetekben eltérhet egymástól, ugyanis több beszállításból érkezik. A Vacu Vin szett minden esetben ugyanaz, egyedül az új szállítmányokon található az új csomagolás. Ez azonban semmit sem vesz el a termék minőségéből. 

Az Ananászszeletelő és cikkvágóval pillanatok alatt friss ananászkarikákat vághat, így nem kell bajlódnia a gyümölcs héjával és a pucolással. Kevesebb szemetet csinál, mint bármelyik más ananászszeletelővel.

A cikkvágóval egyenlő cikkekre tudja vágni a már megpucolt gyümölcsöt, így kés használatára sincs szüksége. Minden eleme szétszedhető, egy mosogatógépben tisztítható. 

  • Friss ananászszeletek vagy darabok pillanatok alatt
  • Eltávolítja az ananász tengelyét
  • Vágjon cikkeket kés használata nélkül
  • A markolat könnyen kioldható
  • Az eszköz több részre szedhető, így könnyen tisztítható

 

Csomagolás információ: A termék csomagolása némileg eltérhet, mert több beszállításból érkezett. A termék minden esetben ugyanaz. Vacu Vin vagy Tomorrow's Kitchen logós csomagolás is lehet. Az új szállítmányokon már az új csomagolás található. 

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960428
Tömeg
150 g/db
Ananászszeletelő + cikkvágó használata

A Vacu Vin prémium ananászszeletelő + cikkvágó segítségével pillanatok alatt szolgálhat fel finom és édes szeleteket. Nem kell hozzá összekenni az egész konyhát, hiszen csak a szeletelőre van szüksége, se hámozás, se pedig vágás. A gyártmányt egyszerűen tegye a pultra az ananásszal együtt és pár tekerő mozdulattal máris tálalható formába kerül a gyümölcs. 

A cikkvágóval egyszerűen és gyorsan szeletelheti ugyanakkora részekre az ízletes egzotikus finomságot. Nem kell hozzá sem kés, sem egyéb eszköz, így a Vacu Vin ananászszeletelő használatával sokkal kevesebb kacatot tart majd a konyhában. 

Csomagajánlatok